DELLY DEM SEH DI BABY IS YOURS

Delly ravas yo wicked nuh b***t a swear.. How yo fi seh oshein baby is not urs eeeee… Smh…. Di baby dead stamp a u n yo pickeny dem dutty bwoy… Yo flass n drink innna dance all day n nuh wah support yo child… Yo need fi do better cause the baby is urs

delly

26 thoughts on “DELLY DEM SEH DI BABY IS YOURS

1. This is the twentieth century people fi stop wid di dead stamp and fava and just go duh a D.N.A test simple

2. See when unnu young and careless and walk n hide and f** worst when unnu know a bay 1 f**k unnu collect unnu fi protect unnu self n save unnu self from the unwanted shame n disgrace. A pickney fava man n him baby’s unnu a work with kmft go do a D.N.A n stop bring things to pinkwall cause pink wall caah salve this next time be smart and stuff contraceptive dung yuh big deep throat

3. Are pickings that bad in the black community that a beautiful sister needs a bleach out looking scarecrow to claim his pickney? Sisters, we have to do better or do without.

4. This is the typical case of people having causal sex. Breed fi man who dont really work and dont have “their” priorities straight. Especially Jamaican women love fi breed fi seh dem a have pickney for “somewhat” hype bwoy. Thats why we have all of these issues all of these causal sex babies being born out of lust. Theres no foundation because typical thinking bout baby hold man.

If a bitch is on Medicaid, theres no excuse to not be on birth control if you’re having sex.

5. Mi love when Dem come ova yah come chat bout pu**y meck fi f**ck an at the same time a Dem same one a come back ova yah a come loud up di man Dem bout dead beat fada . Unuh priorities jacked up.

6. woiie so weh me waan ask yah now so if a delly ravas a her babyfather that mek Marsha a tap road dunkirk her pickney step mother??? I can’t tooks it Bwaay oshien it sticky pon yur side u really go breed fi a ravas after pencil mek damo dash weh di belly and diema breed fi Hemo ravas and him nah look on melon unu love hot nothing bwoy doe

1. Di dutty boy breed one girl ah farin and him nah claim di likkle girl and she look jus like him…god nah sleep

7. If I laugh I piss up my self Delano why yah walk and breed ppl pickney and nah mine dem baby

8. Dem young ppl yah wutless nuh f**k… Dem boy deh nuh want a soul all dem want a di gyal dem money…den delly and crawny body Marsha fi tru?

9. Him have another daughter weh him nah claim nietha but God nah sleep do likkle baby girl look jus like him Delly too bloodclatt wicked now but do girl ah tek care of har likkle girl so she Nuh need nothing from Di ole stinka

10. Then she and him did deh??? Cause him just walk and f**k no ownership he nuh give… Him so hype and cant even spell!! Just tek a look pan him page and u see what am talking about!

Idk what’s up with these young girls they love the hype and look pan him to with him different different colours!!

Raising a baby aint easy suh mi sorry fi she!!!

Delly yuh need fi put ur dick inna ur pants and stop walk and drop it all over!!

11. Some a Unnu know di man never did ago mine di pickney from stawt to finish… but chu some a Unnu feel like it ago hold di man unnu dweet

12. No man delly y u have 2 kids without a father???? U need to do better…. U floss every night and day why not invest in a DNA??

13. Mi cousin ask him fi do ah Dna and all now the pussy Nuh wah do it the likkle girl ah 2 years old now and him still nah do nothing ah wah is it because the likkle girl name chloƩ and har name Nuh start wid d yuh fi do better yuh Inna ah dance ah hype everyday the likkle girl Nuh wah yuh upscale money cause mi cousin tek care of har but yah come put pon facebook bout ah three pickney yuh have when yuh know you and Krystal did deh then ppl ah Mek comment bout hype when yuh did a live wid mi cousin u was a normal person ah since yuh gah Jamaica and ah gwan the most way like yah no bloodclatt body when yuh Neva have nothing ah she did deh deh fi yuh but all mi ah seh is give the girl ah Dna test simple

14. But Delly still nuh have nothing woman still affi a mine him! Him still live a him parent’s house, fi someone weh claim him is a high roller should a live pan him own. Delly u need to prioritize better than that.

15. Oshein baby dead stamp a did boy him need to do better and get a DNA done for those two babies that he’s not taking care of . It don’t look good him inna dance every night a floss and him have kids to take care of . The two baby mother them should bring him to court for child support not for the money but for the DNA test to throw it inna him face because it look like that’s the only way they gonna get a test done. Man must take care of the kids. But mi did here say oshein tell him she pregnant and him tell her to throw it away and she tell him to give her the money and him say no so he should mine the baby.

16. mi did a wonder why this story take so long to reach on pinkwall because him hype and don’t have nothing but some clothes and shoes. The pussy a write up all kinda things on his fb . The ppl them views on him not mining the babies have him head away lol u must mind ur kids them pussy

17. I realize the more he’s talked about is the hyper he gets… Delly nuh give away praises all him tek the lilly upscale money do a floss like him have it and dnt have a dime… Him guh foreign guh thief clothes and them send him right back yah and cum yah a breed ppl gyal pickney with him sad life

18. A Marry show needs To Come Jamaica And Let The police drag some of these man in the dancehall on it all them want do a f**k and nah wine uno need fi take up uno responsibility all if a me delly ravas couldnt f**k me cause a gyal them want fi mine them man like him man will f**k who knows smh

19. Everybody pan Delly that girl should have protected herself from all a this cause she know him dont want no one…. She know it was casual sex y the hell she believe him did a guh stay???

20. AN U ALL R DUM BECAUSE THE BOY NEVER GET DIP FOR SHOP LIFTING AN THE BOY OWN HIS CAR SO WAT IF HE LIVE IN HIS MOM HOUSE NUFF A UNU STILL LIVE WIDE UNU MOTHER OR AFI A MOVE FROM FREN HOUSE TO HOUSE KMT SOME A UNU JUST LOVE WATCH THE People DEM LIFE AN FI UNU LIFE SPOILE THE YOUTH HAVE HIM 3 KIDS DEM WEH A GET GOOD TAKING OF UNU SEE NUN OUT A DEM TWO BA Y MOTHER DEH BRING HIM ON THIS

1. U sound very illiterate and stupid if he was taking care of the other two kids that he f**k and get why would they put him on here…dumb ass people and another thing was u there when dem did ah f**k no so keep your stupid comments to your f**g self idiot…