BINGIE BLACKS DEM SEH DI BABY FI MINE

ET MI NEED YUH FI PUT DAH DUTTY SUCK HOOD BWOY YAH WEH NAME BINGIE/ BLACKS WEH NAH MIND HIM SON PON BLAST FI MI NUH PLEASE!!! A OVA TWO YRS NOW HIM NUH GI HIM SON A DOLLA, DI JRANCROW DONT EVN KNO IF HIM SON ENROLL INNA SCHOOL, EAT, SLEEP OR DRINK BUT HIM INNA DANCE EVRY BL**** NITE WID A BAG A CYALISS MAN A BEAT HIM CHESS PON VIDEO LITE N NUH STOP POP CHAMPAGNE, N FLOSS INNA VERSACE N HERMES!! MI AGO DUN HIM B**** INNA MERICA BCOZ HIM TINK MI P**** SON IS NOT ALIVE WEN YUH PICK UP GYAL WID ONE YR OLD BABY AND A MIND DEM OFF N DIS-OWN UR OWN, YUH DONT EVN AVE YUH PAPERS INNA FARIN, A HOW LONG YUH AGO TRAVEL PON FALSE DOCUMENTS EEH P***? MI NAAH HOLD MI MOUT NUH LONGA SUCK P*** BWAY BINGIE!! YUH PICKNEY NEED HIM FADA N HIM NEED BL***** MONEY BATTY MAN!!

FB_IMG_1470827548399

FB_IMG_1470827567420

FB_IMG_1470827602569

Screenshot_20160810-061458

Screenshot_20160810-061531

Screenshot_20160810-061759

Screenshot_20160810-061847

MET THE LAST TIME HIM SEE DI LIKKLE YUTE IS TWO CHRISTMAS AGO, N B4 DAT WAS IN 2010. DIS P**Y YAH ESCAPE CHILD SUPPORT THE LAST TIME MI CLASS HIM N HIM CLAIM SEY HIM A DO SUMPN FI MI CHILD BUT MET A SWEAR TO YUH! A JUDGEMENT NOW!!! COZ 11 STEP NAH MIS HIM B****E!! MET NUH BROOKLYN MAN DONT EVN LIKE HIM BCOZ ALL HIM DUH IS WLK N PROVE BADNESS PON DI MAN DEM, TRU HIM A DEPEN PON A ONE 90’S MAN STRENT ROUN A WAH STREET ROUN SUH! BCOZ A DAT, DI MAN DEM NUH RATE HIM!!! MET MI GI DIS P**Y YAH CHANCES FI B A PART A DI YUTE LIFE WEH HIM NUH DESERVE. ALL WEN HIM ASK FI DNA FI TRY N BRING MI DUNG, TRU MI LEF HIM N NAAH LOOK, A TLK BOUT HIM SON A NUH FI HIM, LIKKLE WUKLISS SHIT-HOUSE, MEMBA “WHO GOD BLESS NO MAN CURSE” YUH TINK WEN MI LEF YUH I WAS GONNA B IN EVRY PRTY N WLK N F** OUT FARIN BUT YUH WRONG BINGIE!!
P**Y YAH KEEP BOAT RIDE? YUH BETTA PARTY N FRET COZ YUH TIME COM!!!

23 thoughts on “BINGIE BLACKS DEM SEH DI BABY FI MINE

1. all of us ladies are in trouble once we having sex (tek the raw dog) these males old and young don’t want to use insurance coverage (condom)and lots of them are on the DOWN LOW) I/we were reminded were are the fastest rising set a ppl with HIV too late only a matter of time. that’s why so much gal pussy stink and the men complaining a dem cause it, dem discharge comes with alliance from battyholes

2. 1. You don’t want a “man” like that to help mine ya pickney.(trust me)
    2. Take the DNA & put him nasty bloodclat rass pon child support. Since he can afford designer & mine other ppl.

3. You cannot force a worthless man to take care of his child, there is a reason for everything sender, you cannot see it now because you are hurt and confused at the fact that a MAN can disregard his own but yet in parties flossing, wearing name brands and from looking at him you can tell he is one of those who lack education. God don’t make mistakes and trust me, this is not the role model you want around your kid so take it as a blessings, hold your head up and just accept the fact you have to take care of your child on your own, this is not a situation that is not similar in our Jamaican culture, this is the SAME record that has been playing for years. Take him to court all when him no have papers, Let him feel the blunt of the system! Don’t wait a next day or week. Good luck sender, and take care of your child, the stone that the builder refused, hopefully it will NOT be the stone that will be this Dutty bwoy who look like a batty man head corner stone.

1. So why mind some kids and not the others? Him mind them wonderful? what does that supposed to mean? You set a women are dogs like these no good men, Yes any female would feel hurt that a man out there minding other kids and not hers, is what? Her child no count to? Leave the sender alone you OLD ZUTOPEC.

4. A where Tamara surface from , this don’t sound like she need child support , she need the dick how you so mad. Look like the arm pit resurface , Chin tell her to go visit the doctor again. You don’t see that you promoting my brother, fool you think you can bring him down with your lies his life style a mad you

5. Tamara no shade but from blacks left you, you change you number and a run up and down a hide the man kid from him.Now u surface back because you see him a keep boat ride. I know because a my shoulder him use to cry on. Blacks love him son bad so stop it. You think you was doing good when you a hide the man kid.free up u number and mek the man can communicate and support him youth.

6. Tamara, Tamara let mi hold mi tongue today .You have papers yet remember say a visa you run off pan. When you calling the imigration fi him please pack your scandal bags and call them for you too …..

7. When you use to sleep pon elephant man lawn grass you neva pon elephant pon blast. you hole dont good you best friend f**k weh elephant man from you. Have several seat

8. CALLING ALL GRAZMITE, RAT POISON, CHINK, COBWEBB, COCKROACH DUTTY CRABLOUS, ALL INFECTION N PUSS UNNO RUN COM! A LONG TIME UNO WAH TLK DOE? U WEH A TLK IS NOT A PARENT ELSE DAH COMMENT DEH WEH YUH LEF YUH WUDDN’T LEF IT. MI WAH ASK YUH DIS, YUH KNO BINGIE? YUH KNO ME? SINCE A U BIRTH HIM Y YUH NEVA TELL HIM FI MIND HIM YUTE SINCE YUH KNO HOW MUCH HIM LUV N CARE FI HIM. ALL A UNNO WAH LOAD UP INNA A OPEN BAC TRUCK N DUMP OVA BROOKLYN BLOODCLATE BRIDGE!! MI NUH FUC GYAL SUH HOW YUH KNO MY PUSSY NUH GOOD? IT LOOK LIKE WEN MI A PUSH OUT MI AFTA BIRTH IT DROP INNA YUH CHROUT OLE ICE TRUCK! EVRYBDY RUN OFFA A FARIN BUT U NEED FI RUN OFF N CHUCK EENA BUCKIT A SHIT. ATLEAT MI AVE A STATUS, EDUCATION, AN A ROOF OVA MI N MI PICKNEY HEAD NUF A UNO A GET BOUNCE ROUN LIKE A BLOODCLATE BALL FROM MAN…”OVA HERE, NEVA DAT” BITCH!! ELEPHANT MAN LAWN??? LOLOLOL!!! OLE PROSTITUTE IS WERE YUH DROP FROM? YUH SOUN HUNGRY, NXT TIME WEN MI A SHIT I WONT FLUSH INSTEAD MI SAVE IT FI YUH NYAM LOLOL!!

9. 2 grown adult unno must can find a way to make it work for unno son sake. My yute if u really nah mind yuh son u wikkid. An young lady if u really withholding the man yute from him….I don’t blame him

10. baby girl for you to have so much education you sure don’t know how to express yourself with a curse word.Go back to your language arts teacher please.

11. fool ah you stop the man from seeing his child so stop the shit and get yuh life together. Careless gal how you want the man tek care of his son when you run and hide every couple months.

12. f**k box you just mad cause you done Jamaica you f**k most of the dj’s and di one man weh did ah tek care of you lef you.and you pop dung you run through elephant man,richie steven,earl,george nooks and the list goes on get a damn life and leave the man alon and stop tell lie. how you the only one say’n he don’t take care of his kid? bye Felisha