U.K FINALLY HAD ENOUGH A MICHI

Michi Boo was to be deported along with the other 50 Jamaicans this month but dem seh U.K government haffi pause…Now after Michi Boo teef so many times and get ketch all a airport when Michi fi fly out she go teef same day and reach jail same day..Michi still a teef fi come stunt fi di gram..suh U.K goverment seh no more chances cause dem tiyeeerd a she……….Yuh know seh dem seh Michi start gwaan like she mad and a do self harm ina di prison di people dem haffi halt……….Suh das why she still ina prison and not in Jamaica yet

44 thoughts on “U.K FINALLY HAD ENOUGH A MICHI

1. Hopefully she have a hose a Jamaica…. Because it look like she a one a them weh nuh build nothing a yaad and invest inna england.

2. This may be true. A friend of mine did the same thing,its a strategy not be deported and he his still in the U.K. they have diagnosed him sick by mental dysfunction and that he his capeable of harming people during the flight. That’s a big risk for the country. That shit is desperate. She definitely will not make it in ja.

1. She did all mi friend weh work a airport check har in when she go do teet and seh asylum inna har passport so dem cya deport she or can they

3. They can also tell it’s acting …mitchie was on live taking pills for mental illness so she know what was coming. She need healing n deliverance to keep her from steeling.

4. Jamaica a no like England. If she frig round ppl things dem will dun har career. D chiny n d coolie dem we mek security tie her up round a back like hog n goat or d puss dat she is n ge har some rass lick..dem ya ppl ya we kill u fe a cigarette butt so if she think she bad mek she come dung ya wid d same teefing mentality n see how long she last..check d teefing one dem wa come ya how dem have fe humble dem finger. Yasso is a different kind a place..we nah no macy’s gucci chanel gap or dem big corporation store. Yasso a hustling..ole gal if u no wa dead on arrival keep u finger dem to uself..

5. Lady u see how much murder up to Feb 1. and dat include oman n pickni dem say rape shooting n robbery on the decline. Plus nuff ppl kill in a d ZOSO..unda d police n military nosehole. caa say smaddy pon pinkwall neva warn u.. Jamaicans ramp ruff..kip u loose finga to uself. Mek dem ge u bout 2 yr a antikleptomaniac pill when dem a fling u out. Or else u ago die wid u boots on..

1. Dame so! Anon.

Look pon this ye….This damn habitual criminal, abroad, rather stay a jail than come a de land she born inna :hammer

JAMAICA ALL DAY, EVERY BUMBOCLAAT DAY! She fi stay de till dem lef har fi walla inna har shit.

1. Send them home yes.
        They need a culture shock to reset themselves and bring dem back down to earth. Everybody a tek mad pill now a days. They want to start inject them with the medication and see if it nuh tun dem straight right away. To much lead way a England and when dun dem talk bout English dis and dat

6. They love too much video light feds have all the videos of all of them in all the dancehall parties
    flossing and carrying on real rich

7. I hope your Jamaican National bank book fat up because the head office in England where you can go bank straight to yard account. She must be wealthy in Jamaica.

8. Welcome to canada where 9.5/10 ppl inna dancehall have papers and ambition, still teef but teefing less that $5000 is a slap to the wrist. Oh Canada!
    On a serious note, yall know england anti immigration, why unnu nuh behave? Smh. ‘ all who cant hear must feel’
    Hypeness doesnt pay.

9. Most of these girls have no ambition that steals they all in the same class and all now dem no graduate , from the states to England they all live the same way for the hype

1. As the plane land A peer celebration fi di fuss part a di journey then after a month yuh naa guh hear nutten else unless dem wise up an mek use a demself