THE HALLOT

CHL

Morning Met,

HYPE AND BROKE HALLOT CHARLETTE

Met post this story fi me please. What a way Charlette go round a Sweets yard last week go knock the girl door and Sweets run har weh. Charlette take hammer and mash up Lucky car bad bad and the neighbour them call police and them lock har up. Met the gal did have work pon har so them charge har Fi it. Yes Met a so the people them say on the road. So Met next week a Lucky dance and you know the gal a talk say she a go lock off the man dance but a lie she a tell. Met Lucky should a never give Charlette no title because who she nuh f**k a who refuse har. Met the amount a dance hall man Charlette take nuh stop yah so Jaga, Nully, Knox Roy, Mikey Jakes, Mikey Versace, Thready White, Blakey, Pashi (RIP), Dj Chicken, Longhead, The Old man, Lenky Roy, Ortho Doc, Country plus how much other man wah she hide and take. Met the old man buy Charlette car and she sell it now she can hardly afford fi pay fi the Range wah she truss or put gas in a it. Charlette all the threesome wah you give Lucky him still don’t want you. Nyasha p**y better because him nah leave har alone. Charlette remember how you hype pon Neisha.

CHL1

Woiieeeee Charlette you too bright bout you gone round a Sweets yard look how much gal life you go in a. Charlette you stay bad nuh blood cloth wid you shaky shaky skin. you need fi pay back the woman har £1000 wah you borrow. Charlette you cah wah deh with top man like Lucky and f**k so much. Charlette everybody know say you tie Lucky the man still nuh want you. BTW a weh Lucky mother day fi help har pick ney. Charlette you go a jamaica go f**k the old man and bring back you dirty p**y fi Lucky f**k you. All now you still a f**k the old man. Charlette you wah roll like boss bitch and you can’t even pay you rent or car payment. Charlette remember say you call Kimberly phone and the girl nuh stop put up Lucky pon her Insta gram page. Charlette where were you the night a Ringo party a Sweets and Lucky walk in and him nuh leave har side. Charlette me did video them together you want the video looool. Charlette no more selector nah go big you up again. No more First lady you are now the WORST LADY. Met Sweets a nuh we friend but a she the people them a cheer fah. Met look how the two of them look uncomfortable in the picture. You can see that they are pretending.

5 thoughts on “THE HALLOT

1. Sender question, Mikey James and MIkey Versace are twins? All twins she tek to or them just have the same name?

2. Dow good up oman never did f**k lucky pon the boat ah yard, when lucky could ah travel.Lucky talk it outta him ownna mouth, seh wen him hitch u up inna the toilet pon the boat and ah rev out u stinking hole Its pure plukuh plukuh him could ah hear. Him never know if ah dry land or over board inna the water him reach.

How much man u really tek inna dancehall oman?