SHELLY DEM SEH DIS IS A REMINDER

Met this is a message for Ms Shelly-Ann from London, Peckham.
Shelly-Ann ah walk up and down the streets of London and ah talk seh people bad mind her and that her ex friend dem Twana, Melissa, Nicole, Lisa and Junell vex because she do breast surgery and bum lift and that Junell all wants her man.
Shelly-Ann I want to remind you this, Junell does not want your man, worse he cannot travel. Please remember that you meet Andre Edman in prison, you was just one of the many girls that he had inside Holloway. You say that your “p**y is super tight” thats why Andre left his wife to be with you. Can I remind that his wife kicked him out thats why he run come back to you. We know that you set up his Facebook page posting pictures of only you and your son, he does have other children you know. Leave the girls alone, what would they want with your deported man!
You need to be reminded of why your in the situation you are in now.
Reminder on page two and photos
The spouse of Andre Edman, 36, sent letters containing sexual references she had found from Lauren Lafayette-Ede, 19, to the governor of Holloway Prison
SHARES
Enter your e-mail for our daily newsletter
Subscribe
Teri Pengilley / Daily MirrorUnsuccessful appeal: Edman engaged in sex acts with teen as she delivered food to various floors
A male prison guard was jailed for four years after secretly having sex with a teenage inmate whilst working in a women’s jail.
In a situation straight out of hit HBO show ‘Orange Is the New Black,’ Andre Edman, 36, was working as an operational support officer at Holloway Prison between March and May last year, when he began a “full sexual relationship” with a 19-year-old prisoner unbeknown to anyone else in the jail.
Edman, of Brigstock Road, Thornton Heath, Croydon, was rumbled when his wife found letters from the inmate – 19-year-old “Bonny and Clyde” jewellery robber, Lauren Lafayette-Ede, from Ramsgate, Kent – containing explicit references to their relationship.
prison
Edman’s wife “ended the marriage immediately” and sent the letters to the governor of Holloway, who suspended Edman and informed the police.
He was convicted of three counts of misconduct in public office at Blackfriars Crown Court on May 22 and handed a four-year sentence.
He asked Lady Justice Hallett, Mr Justice Spencer and Mrs Justice Patterson, sitting at London’s Criminal Appeal Court, to reduce his punishment.
He argued that he was a victim of “gender disparity” and had been treated more harshly than a woman would have been in his position.
The court heard Edman took advantage of the fact that his lover had a job delivering food from the kitchens to different levels of the prison.
He secretly engaged in sex acts with her whilst in the lifts between floors.
However, his lawyers argued his sentence was far too long.
Lafayette-Ede, they said, had “voluntarily engaged in sexual activity after she became attracted to him”.
The court was also pointed towards a previous case where a female prison officer had a sexual relationship with a male prisoner, but received a much shorter sentence.
But Mr Justice Spencer threw out Edman’s appeal, saying that Lafayette-Ede had been vulnerable because of her age and he had taken advantage of her through his position of authority.
“This was a severe sentence, but no more than that, and this appeal is dismissed,” the judge concluded.

47 thoughts on “SHELLY DEM SEH DIS IS A REMINDER

1. No sah ….a so Shelly get her man Lil she always a tek ppl man gal always a beat har she trek two fren fr dung a Luke lane n d gal Neva care all she do is teif dung London fi man d gal s crosses like har madda,dem nuh live no weh a Jamaica bout dem a do breast n belly no sah no ambition ,har mumma pay one boy fi married to had fi get stay inna farrin n before d gal mek use of it she go prison go fuk d guard n go breed congrats Shelly d mount a time u breed n loose it only god he knows cas a bare trick u trick Thomas fr dung a Luke lane n f police boy luke n poor Marlon u trick d man dem every time u go ja bout u pregnant n u loose it n u duty mumma Lin god rest her nasty soul n she nuh dead yet not even hell nuh want hear Jesus Christ she is one wicked evil Oman d wholla peckham Kno she plot pon any and every body but u nuh Kno what god nuh like ugly true him nuh want har a heaven him mek she drop dung d rass step bout she a call police pon har baby father n cripple har rass mi fraud a d Adams family cas dem nuh so good lookin shelly fava uncle fester Shelly sheveen McDonald Francis turn to god n go repent don’t become your mother change the curse of your family for your son cas he will have to read that his daddy frig unuhh off at prison inna elevator n laundry room ….now d man get deport u ago use all d likkle McDonalds n benefits money fi mind him poor u Shelly girl..

2. Shelly nuh member where she coming fr she forget seh a nuff time hat mother call police pon har n she have to hide n done har mother how she a mine grant fi grind har n nw she too hype fi had clothes Andre look every n any body memba DAT Shelly ….

3. Old news dis. Everyone knows that any woman that looks at Andre Shelly always wants to fight them. I didnt know he got deported still, such a shame he is a very kool dude.
    Samantha

4. Undercover Shelly you cant talk about anybody you use to send your money to Vybz Kartel, your cousin use to ride him and you like what you saw and run in. Shelly your file long bad every time you go Jamaica you sex a new man, n when you come back to London you thief out d whole of super drugs for Canesteen because you come back itching. Your mum use to wash your panties as u walk out of them you leave them in the dirty basket. Your mother dont like you Shelly she leave Patsy to beat you up and she know you cant fight bout you run in on the woman and she just throw you and Lin down like a piece of trash. Shelly calm your nerves dont let all the surgery get to you. You are going to need that college money to bury cripple dibble when the people done with her in Jamaica.

5. A one thing mi no dey pon ennuh……… And a carry go bring come and mix up………. Met just tell the sender that they are picking up what does not belong to them ………… Listen miss or mr sender please do not call my name to make someone else look bad ………… When u putting down someone call ur own name ……..tnk u

6. U guys are so boring watching out the girl and har mother u lot seems upset about wat the girl and har mother get up to stop be badmind cause the way it seems it’s like this girl shells and har mother use to feed u lot and them stop that’s y the girl getting so much hate clean up yuh dutty ways n stop watch the gal pussy

7. U guys are so boring watching out the girl and har mother u lot seems upset about wat the girl and har mother get up to stop be badmind cause the way it seems it’s like this girl shells and har mother use to feed u lot and them stop that’s y the girl getting so much hate clean up yuh dutty ways n stop watch the gal pussy

8. Shelley a nasty gal. Har career is to thief dung London. Di gal career is to tief . Mi no know how London police no send har back a prison . All a di clothes dem Wey she a pose up in a. On face book A tief she tief dem. She tief fi mine Andre a Jamaica. She soon yawn back a prison fi tie find. Dem she wi fine anada guard fi breed har…Wooooiiie…Shelly you trek fi tag affa yuh foot yet?

9. Gal nasty and fief. She tief out all a London . She soon yawn back a prison go breed fi anada guard. She a hype pay Facebook inna di tiefing clothes dem.

10. If you have a problem with your friend, you must talk it over. Internet for hype is long because people have their own live and issues to deal with and can’t turn the ting into Jeremy Kyle. Some of you can’t even spell properly, and have kids, this is f**king embarrassing. Leave my sisters name out of your passa online and live your life, like everyone else who’s ambitious enough to move forward.

11. After when uno watch each other pussy f**k each other man a so uno dun each other. All me have to say is that in the case of sucking nuff cocky if you get a f**king lollypop it Fi get suck uno come a chat bout the gal a suck cock and she smell uno same one a suck cock too. This is why me nu keep no big pussy gal friend and when me shit a bush a me and me shit know. Uno too f**king disgusting. People have life uno a try and f**k up people life uno f**k off and go yam dry shit cause a dat uno used to. Some of uno gal nu live no where uno pack up ina her f**king yard eat her food and nu uno a chat bout sucking and f**king. A Fi her pussy she f**k who she want to f**k. If a 5 father de pickney have a so. Some of uno no even have one a must jealous uno jealous to pussy
    Uno stitch up uno big pussy and go look room cause dem say it’s f**king cold next week. You nu see the gal find permanent cocky Fi suck uno Fi go find one. Me comment cause me know all of dem gal yah and friendship seem to f**k up. I can’t say much about the rest cause me nu know but Fi mel me a chat.

1. Just leave these things alone ………. It’s disgraceful and low………. Let everyone else put in them 2 and 3 pence and say what they want and dun who dem waah dun ……….. Let them tell them story ……. A dem a pay fi dem wifi ……….it also looks like there is some things that I never knew about myself so mi need fi know ……….

12. Shelly ain’t got time for u Low life bitches coming on here chatting shit if the girl wah f**k prison warden it have nothing to do with u lot can’t u guys see the girl is more about her money than to waste time with fools like u

13. Shelly yuh mess wid yuh fren dem after dem know all you secret. Yuh dung a Jamaica a hype wid Andre inna do tiefing clothes dem. Andre a go lef yuh wen you gone back a prison fi fi college money fraud and tiefing. Shelly mi swear mi see yuh ugly picture all over Sainsbury. H and M. Peacock. Dorothy Perkins and many more. As a look out. Mi here she Scotland Yard a look fi you. Dem soon deport you back a Jamaica so yuh can go eat shit out a Andre batty hole. He nah go want yuh when yuh get dip fi tiefing. Di only reason why him deh wid yuh so yuh can tief he people dem things a London and Sen go gi him. Mi here she Andre still a call call him wife a London. Shelly yuh done out. Stop tief a go work. Yuh pickney watch yuh tief every day. Even di smelly salt fish yuh tief fron fi coolie man shap a put inna yuh sour panty. . Shelly go baid.

14. Let wi guh back to di point SHELLY =BAD GAL CHARGIE yuh dump head gyal Adrew use yuh an cuz yuh stupid him had fi him problems before yuh meet him an yuh guh bout di 3rdhand man product yuh wen him did sleeping wid yuh him always cum mi yaad to f**k mi pussy an him once say to mi dat him naah guh anywhere wid yuh di baby yuh carry sorry to sey did nuh part of di plan let mi aks yuh dis question shelly yuh kno di true sorry of wah happen him collect yuh £1000 an d spend it pon mi an fi yuh information am a guh jamiaca to f**k him inna 2 week time mi nuh kno wah to sey to yuh yuh jealous eff nuh dat yuh di problem ow cum all yuh friend\’s mcdonalds link duh now wa fi duh any ting wid yuh yuh need fi stop all dis yuh road road life an get a job an get pay nuh gwaan di road an return clot yuh thief an get voucha yuh guh to jamaica to proof dat yuh di bad gal from road

15. Let wi guh back to di point SHELLY =BAD GAL CHARGIE yuh dump head gyal Adrew use yuh an cuz yuh stupid him had fi him problems before yuh meet him an yuh guh bout di 3rdhand man product yuh wen him did sleeping wid yuh him always cum mi yaad to f**k mi pussy an him once say to mi dat him naah guh anywhere wid yuh di baby yuh carry sorry to sey did nuh part of di plan let mi aks yuh dis question shelly yuh kno di true sorry of wah happen him collect yuh £1000 an d spend it pon mi an fi yuh information am a guh jamiaca to f**k him inna 2 week time mi nuh kno wah to sey to yuh yuh jealous eff nuh dat yuh di problem ow cum all yuh friend\’s mcdonalds link duh now wa fi duh any ting wid yuh yuh need fi stop all dis yuh road road life an get a job an get pay nuh gwaan di road an return clot yuh thief an get voucha yuh guh to jamaica to proof dat yuh di bad gal from road

16. OK WHEN THEM TRY TO FLAP SHELLY AND SEE IT NO WORK AND BAD GAL CHARGIE WRITE UP THE THINGS THEM, NOW EVERYBODY BUSINESS DEH A ROAD ALL OF A SUDDEN A PROBLEM NOW. WHOOIEEE
    SHELLY I HOPE YOU OPEN YOUR EYES AND SEE YOUR FRIEND THEM A ENEMY LONG TIME AND THEM JUST MAD BECAUSE YOU LOOK GOOD AND YOUR BODY LOOK GOOD AND YOUR SON HANDSOME AS HELL.STOP WATCH OUT THE GIRL LIFE.

17. Come on ladies stop this nonsense you guys where friends anything one do all do it too please end this and you all have too much time on your hand get a second job

18. yow bitches keep going cause me no hear every thing yet Shelly you good pussy and your big batty a mad them woooeeeeeee

19. AHH BAYYYYY. Yuh can gwaan a mek you comments bout. We soon sen di police a yuh yaad Lin. A deh ShellY hide har tiefingers tings. Yes ShellY hide the tieing tings dem har momma yaad. Police soon come kick dun yuh door. ShellY yuh baddies nuh good. You cah even wipe yuh batty hole. Bout you do tummy tuck. Go do a face tuck. Go weh

20. AHHBAAAYYY,Chatty,Browning it seems she a contract you lost fi comment on this page because it’s you 3 idolt,a get pay from her or a look for friendship from her.cos u lots are off point you are trying to bring in those girls into this shit. For your information non of those girls a collect money from man to f**k there pussy but ur low live SHE GOAT friend a do that and then a call someone prostitute.

21. Come on now bitches keep it real Shelly look better than jhenel Michelle mellisa and wombless angie from cayman weh come a london come wear lyn wear an left panty don’t be a hater jhenel all you weh a entertainer door mat you love follow too much but you know what life is a circle thingd you do to others comr back at you

22. Cottage cheese pussy Michelle,gal you know you always pantyless dwrcl. Dutty gal weh did have har good good man and because har pussy global like that every minute she run gone a Jamaica left the man and each visit is to a next nigga. Even the last nigga you went down too weh yo come back, him and him woman call you a done yo while the money you have the man him give the whole of it too. Me sorry me never know her fi help her spend it. Then weh you see you done out ja and no body else no want you including your baby daddy weh you keep cheating on and had to try to make your child tell lie on her own father to send him to jail fi him get deport and that was a epic fail. True you so wicked wicked wicked wicked them tek weh yo pickney them and grant custody to the father.
    This bitch though

23. Lin ya gwane like u like shelly u chat Shelly how she go Jamaica go f**k two fren n u shame wen candy call u n tell u Marlon Oman cum inna him house cum tek weh Shelly phone n she run out n wen u n Shelly cuss u call d whole nation pon har u Fren Dion u dun har wid granty n Shelly talk n u fight u own daughter wid har big belly n weh she run to mellisa yaad n look u can hear how much man get smelly melly baby dwrcl laugh Shelly u nuh bad stop bad up u self everyone Kno say Andre gone home a so deport hot trod light n teif nuff cas if u pull d rope too tight a u next

24. AHHBAAAYYY BROWNING Chatty mi wa fi address yuh lot cos ur lot a idolt Mi kno a day dry head gyal give yuh contract to comment pon dis wall anyway ow much yuh ago guys get pay or shi wi guh pon road again to pay yuh guys wid wid clot shi thief again common guys ave sum live yuh guys a try fi mess up mi bredren shi accommodate har afta har own mum send har out from har rented flat an shi lata wah is\’t dat yuh ave dem shi a jealous of nothing wata bum shi guh duh Loooool no mi love Mi bredren a yuh saviour shi safe yuh Shelly mi tell yuh dis now yuh problem di name yuh bear which means shi goat an dis a di reason yuh like dis

25. Your time now the big shark, Tivoli battery dolly and Lynn wear and left Charity clothes collector/ thrifty shopper Pauline Andrea HUnter aka Angie or you might be using the mad man weh yo married a Cayman last name Mcfield. Angie God will sin you inno remember a the cripple woman teck you in and clean you up. cloth, feed and give you some where to sleep when you move a England and did a live with your nephew and his wife could blood clat stand yo and throw you out enough. And the Likkle time you deh a England a 5 time you get out off a the people them settie Enuh. Tomb well Angie weh the worm and god know what else a one drop out of yo crotches when you a walk remember when you had to move to England fi come look riches to try mind weh back shit pit mouth Robert the mechanic enough from him wife weh him mek you sell yo pussy and give him the money fi go married har and bring har up from Jamaican when you never have papers and need sort out. The nice clean look woman weh him meet pon Facebook. And a only when you have whole heep a money fi give him that the only time him tek you call enough. So you did haffi pick up gully pop aka gully bop brethda and beg him fi married yo fi get you stay so you can go a England go look it fi try get back Robert. Shrek wife, Jason the duppy remember all the soar foot African scammer you come a England a mind enough bitch who mind scammer. Cobweb infested pussy Angie remember your poor son not even get the chance to meet him real father because a yo son funeral you know who the really pupa fi yo pickney is. Remember you only own house because you walk and collect donation off yo dead family members that you Obeah and kill fi bill house that why you can’t send a night in there because the duppy them tek over. Angie your body don and Condem since you were a child all you can’t wash fi yo eye with rice wata and look between your leg because the pickney them weh yo kill might strangle you and kill bitch.
    You think me did fi get about you

26. Dwl Pandora box a buss out…..Shelly nuh go dere because that is or occupation …u n u mumma set up d girl Lin tell d man bout hw much d girl a f**k longtime n how wen she use to gone a college a man she gone to Lin u mouth Otis morris u get free stay u suppose to b grate full Lin nuh like u cas she say fr Michelle a likkle girl u have har under bondage n she use to dun u but tru u go katch wid har y she never tell u long time same way she call Andre n tell him twana baby is not his …d girl happy without watch man Otis kiss out har cottage cheese pussy dutty Lin n Shelly memba d two of unuh use to work inna Nelly name by d way u n Lin live inna miss valerie yaad fi years n u Lin say how mi Valerie stink das y u nuh nyam from har but yet a she u call wen u batty inna fire Oman u nuh easy

27. If u lot scroll right to the end of this post will see jobs being advertised……. Maybe some of you should just apply for one of them jobs because I can see a lot of you have too much time on your hands

28. Woiii unuh a talk bout tell lie pon baby father ..Lin you call police pon your baby father because u hold on pon d man fi fight him n tru him a try walk out pon u you put d Pickney inna d way n him put har one side n she drop n u tell lie fi dem lock up d man cas u Kno say him fi go in fi him indefinate n tru him want him papers him chat bk to u cas him Kno how vile u can b…

29. What makes these bitch did think them hot .
    Is it because them normal f**k down the places and push them breast up in a them f..king face like stuffed chicken

30. Your time now the big shark, Tivoli battery dolly and Lynn wear and left Charity clothes collector/ thrifty shopper Pauline Andrea HUnter aka Angie or you might be using the mad man weh yo married a Cayman last name Mcfield. Angie God will sin you inno remember a the cripple woman teck you in and clean you up. cloth, feed and give you some where to sleep when you move a England and did a live with your nephew and his wife could blood clat stand yo and throw you out enough. And the Likkle time you deh a England a 5 time you get out off a the people them settie Enuh. Tomb well Angie weh the worm and god know what else a one drop out of yo crotches when you a walk remember when you had to move to England fi come look riches to try mind weh back shit pit mouth Robert the mechanic enough from him wife weh him mek you sell yo pussy and give him the money fi go married har and bring har up from Jamaican when you never have papers and need sort out. The nice clean look woman weh him meet pon Facebook. And a only when you have whole heep a money fi give him that the only time him tek you call enough. So you did haffi pick up gully pop aka gully bop brethda and beg him fi married yo fi get you stay so you can go a England go look it fi try get back Robert. Shrek wife, Jason the duppy remember all the soar foot African scammer you come a England a mind enough bitch who mind scammer. Cobweb infested pussy Angie remember your poor son not even get the chance to meet him real father because a yo son funeral you know who the really pupa fi yo pickney is. Remember you only own house because you walk and collect donation off yo dead family members that you Obeah and kill fi bill house that why you can’t send a night in there because the duppy them tek over. Angie your body don and Condem since you were a child all you can’t wash fi yo eye with rice wata and look between your leg because the pickney them weh yo kill might strangle you and kill bitch.
    Bwoi Angie Obeah man money stronge because a 5 time me try post this already but me a try again Dwl
    You think me did fi get about you

31. U know what I find funny she did a date. A bwoy girl name mark from Bridgeport wa a act like him a party promoter and him say how her pussy big no bbc and a the clothes and money him did a **k her for things ppl do for fame

32. Here’s some fun facts for all the readers to think about :
    Shelly and her friends are bitches
    Shelly and her mom is two of a kind
    And what I need all the posters to find out for me !!!!
    Shelly baby father where in Jamaica is he I only know he’s in portmore but where and I know he isn’t making money so who’s paying the rent ?

33. Friends like you guys who need enemies?! Each of you take this as an example. Do not to put your trust in so called friends. Because as your back is turned they are the first one to slaughter you.

34. @justice let me ask u a question is it right for you to be my friend n we share our secrets together over the years n then u jus up n dis mi n it continuous that even behind my back you slaughter me n i ignore you until u talk all my secrets tell me y should I keep ur secrets …u talk mine cas u think no one will believe me but if I have facts y not ..these ppl Shelly n Lin do alot of things n because ppl don’t have papers n they Kno they use it to their advantage to threaten to deport n send police to u yaad n if that nuh work a obeah a d pree but obviously someone brave n don’t care no more cas its a full time mother n daughter go on blast shelly sit behind her laptop n phone n f**k wit ppl n den Lin do d calling n want to fight all these girls r peas inna pod wat could trigger off a major event this big ….Shelly say had French dem grudge har fi flat belly breast n batty n that erupt all this no…it bigger d devil stem the way n bet my bottom dollar who nuh fight a go a jail or get deport…watch..so if mi have mi fren dem a diss mi ma diss u bk straight a human nature that…

35. You guys need to stop now its not funny anymore im so ashame and me no involve thats why im a one away soldier each of you guys need to be by yourself its a disgrace kmt

36. Lick out pussy and batty nicky . We all know u in a this memba u carry up the drugs in a u pussy and u go jail a Trinidad n the germsie hood warder them a Fi f**k you Fi you get food Fi eat nicky u is a zero gal n the wold know that community bike nicky stop nuff up yourself shelly look better than all a ouno weh a talk ouno fI stop badmind gal n use Fi ouno money n do up Fi ouno stay bad self old harlot junell u caah get no more pussy Fi suck little girl like u have some much pussy water a run in a u belly u need a wash out shape bad gal

37. Dirty Shelly bout u mek ppl a vnote blackage fi u nastiness unuh so people so much that unuh a play blame game all sorta name unuh a call up lol d table turn it look like u want one more drop a grung Shelly run een any time mi ready fi unuh