SHE IS A MAN BEATER

Dear met,

This is Dionne goodas (so she say) from Dagenham ladies England!
so you mean to tell me this big married woman done England and start a jamaica too?

This gyal married the dj Freddie di general a england and nuh stop dash out pon him, the husband all catch her a di dancehall man house name colours and the husband put down one bag a crying fi colours left him wife, colours all call police pon him (DWL) something can go soh?

dem say she tie the husband and treat him like sh*t when she ready she beat out him r*ss! all the mother-in-law diss him in front a people no sah.

5 thoughts on “SHE IS A MAN BEATER

1. Men…hehemmmm…unu must heed de red weddings. Red no fi play a role in weddings. Along with the death flowers- carnations.

Mowning Met… Lol

2. rattan pussy Dionne stop go a obeah man u and u dutty half dead mumma!unno have a curse pon unno, a ppl set unno soh u have to stop! u have no shame how much man u go J.A go f**k and still none will stay, u curse bitch