PREZI STOP CATFISH DI PEOPLE DEM

Am asking you to post this dutty piece a sh*t of a man all this guy do is walk a round on the social media and look woman and lie hes a bus driver in catford area 181 and 284 this guy met me on pof and when we start talk all was good say he look for someone to married and him only have two kids only to find out the dutty boy have 10-15kids that him not even a look about. Man a work and all him think about is woman to look after him nastiness nose big no p**yclat you can f**k him fi lil a nothing thats how bad the batty boy is fu**ing b*tch..i was so in to the guy this guy tell mi so much lie omg one dutty piece a jamaican make other Jamaican men look bad. I met 5 girls on pof and they could tell mi a beg a lie this guy tell them hes disgusting as f**k hes on all social media as i say call him self dwayne and thats not even his name fake ass f**ka. He live somewhere around catford side.i find him on fb name presi principal how can a man be so f**king dog though. Will spend a pic of him ppl be very aware of this evil n wicked heart guy. This guy dont even proud of his kids. Waste man

20 thoughts on “PREZI STOP CATFISH DI PEOPLE DEM

1. He tried to holla at me too – but i only entertain a certain look.

His look wasn’t it. maybe sender have a little bit more to you.

Regards

2. WOMAN FI MARRIED? THINK A SO MARRIED GO. PLEASE DUTTY BWOY GWAN GO NAM SHIT. AND MIND A PICKNEY THEM DUTTY BWOY. BOUT MARRIED.

3. Sender you sound like you use to mind him!! You should of give him baby number 16 and capture the ring hush yah

4. Lmao..! Man shame unno buss him pon pinkwall him run guh change all him FB name no sah yuh nuh fi a catfish people gyal pickney Worldboss EverClean aka Presi Principal. Mi wan know a which part a yuh clean for anybody reach pinkwall yuh know dem mucky bad…SMH..! Good for you sender you find out about the little nastiness before yuh get trap inna in Web..

5. F**king pussy that all this man sound like he dont need nobody just maybe to f**k and go..user man soon f**k him.

6. This is a dutty shit hole because all him do go around and breed people girl child and don’t live nowhere the only thing him own a the bmw car that him a drive and it’s not even him buy not even the clothes him a wear him not even buy them he is a dog him breed mi friend and she have baby last month and now a next girl a breed fi him and she ago have baby two months Time he is a nobody when him go Jamaica a talk about him have things and don’t have nothing

7. Oh lord..nasty gal dem a run dung di bus driver money…pity Dem don’t know him a look money from these low class girl that can’t even feed themselve

8. Him look like him have HIV..look how big him belly is ..nasty piece a bloodclaart .all fi him hood must stink

9. @Anonymous 8:51pm Which one of the 15 baby-mother are you? LMAO… you all need to keep unno legs close form this nasiness and glad that he was put blast…

10. I know this guy its true he drive both bus in catford always a wear hat with a gold teeth a lots a gal him a f**k cause me know gal him a f**k small world.him dont want nobody as i can see man a get little pussy him a take it a man him man. But the call him a different name.gal a go still f**k him cause people these days no care.a big talk a catford nothing good some maybe his haters. But enjoy them yes me bradda

11. Omfg i see him in Basildon the school my son go i see him drop off a little boy sometimes but is the mother always drop him she even have two little baby boys about 2y and 3yrs and now she had a new born i always think he was a nice man.he most upset this person by telling her the lies but just walk away and find a next on POF or PMF.