OUT AND STUNTING WID DI OLE PEOPLE DEM MONEY

Amanda Mcalla aka Mandy too cute from Bristol England… you stole from the old man who you were suppose to look after so that u can keep dance? Wicked gal. Mandy too teef. Mi can’t even go deep into dis gal record cus we will be here all day Met. But as a little reminder, you post her already when she give jacket to a man. When di man ask fi dna test, she swab di man son to use his dna to make her Daughter pass but di test showed that the child sex was incorrect. Now she’s robbing the elderly and keeping dance.

9 thoughts on “OUT AND STUNTING WID DI OLE PEOPLE DEM MONEY

1. Thought that was DONNA Warbuss from Hannah Town baby mother…Anybody know what became of her ? was she dipped ?

2. “Court notes unpleasant offence against elderly victim whilst in a position of trust” What a wicked gal. A hope di family deal with her. How di Fck u can do that to an elder? ! Di old ppl who come di end of dem years and deserve some respect and compassion an u do dat in order to fund some dutty dancehall lifestyle. All some ah unoo weh call demself carers and work in di old ppl home an beat and rob the old ppl, god have a beating for u. You wicked gal. U better hope u don’t get old.

3. This fi reach the dutty gyal always wanting to keep up with the fucking Jones….Dutty thieving walking CROSSESS gyal Amanda mccalla you love walk and beg go and get a bloodclaat life! fi 34 you stay bad nuh bloodclaat.. bad gyal out and stunting LOL on what or who? LoL

4. This fi reach the dutty gyal always wanting to keep up with the fucking Jones….Dutty thieving walking CROSSESS gyal Amanda mccalla you love walk and beg go and get a bloodclaat life! fi 34 you stay bad nuh bloodclaat.. bad gyal out and stunting LOL on what or who? LoL how you can teed from old people yuh sick you want to spend time trying to get back yuh 3 piknee dunce head gyal!

5. Amanda u nuh have no standard an no form of shame. If by stunting you mean how U rob an scam and lie your way through life, then yes, ah real stunt u ah pull! Yuh file long fi true. Social service tek wey u 3 kids after u abuse an beat them. Now the kids stay wit them
    Gran mother. She did fi Carry money go Ja an rob di man an dem beat her BC in Jamaica, but it still dont stop her from scam ppl. Not to mention the amount of different father she try give her pickney to. Amanda rob every bc man she deh with. She rob har frens. She rob family. She teef like dog. She rob from the elderly. She will take candy from a baby. Not so long ago one big man do a live Pon fb because she stole the phone she was meant to carry JA for him. Man must stop give her things to carry JA cus it nah go reach. She sick and lie and wicked and anyone who support this dance is condoning the robbery of an old man and is taking joy out of ppl misery. Evil.

6. BIG BELLY LONG PUSSY TOUNGE MANDA BOUT YU AH KEEP DANCE WHY U NUH TRY GI BACK THE MAN HIM FUCKIN FONE DEM YUH SCAMMING CROSSESS MAN MASCOTT …. THE TIME WEY U AH SPEN BLOODCLOTH KEEP DANCE U FE MOT AND INSURE THAT OLD GOLD BANGER WE SOON EXPOSE YUH BLOODCLOTH DVLA DOESN’T LIE BITCH YUH BRIGHT NUH RASS ABOUT BAD GYAL OUT AND STUNTING

7. Fuck out amanda..theifing bitch stole from ederly and thinks that’s OK ..the gal dem beat out yuh bc weh day a bristol so how yuh bad and stunting?? Nasty amanda stop stink up bristol yuh pussy and yuh mouth a war wid each other