OH GOD MAN MICHIE NAH STOP?

10 thoughts on “OH GOD MAN MICHIE NAH STOP?

1. Michie Boo shoulda go back a Jamaica like her bestie Keisha Couture and link up with Likkle Ms and huslle instead a deh a England a Shoplisft and do wah god knows

1. Dem why so much people Hype har up. Shi ugly like Wah and dem fraid fi tell har fi stay offa social media wid ugly self. Hype and bruk….

2. THESE STYLE ICON, U MEAN, TO TELL ME, HOUSE OF CHANEL, LOUIS VUITTON, BALENCIAGA, CUGGI, VERSACE, ETC DID NOT SHIP THIS CELEBRITY CLOTHES IN TIME, HOW DEAR THEM, MITCHIE MI SHAME FI YOU, UNNU FI TAP ACT LIKE UNNU RICH, AND BUK LIKE BOTTLE, U KNOW, I WENT TO ENGLAND IN AUGUST MEK THE MISTAKE AN GO A DISS EDIAT WOMAN PARTY, ALNOW MI IGNARRANT FI MI SELF, THE VENUE ALONE WAS SUCH A DISAPPOINTMENT, INSIDE A FCKING GARAGE, WAS NOT FIX UP, TO LOOK NICE FOR PPL, PLUS THE HEAT, PLUS ALL THIS EDIAT GYAL DO WAS CHANGE CLOTHES AND SHOW OFF PON THE SAME PPL, DEM WEH COME SUPPORT HAR…DAT NAME NEED TO BE CHANGE, TALK TO PPL WHEN, HOUSE OF CHANEL, START SEND YOU CLOTHES…KMFT.

3. Mitchie always get lock up fi har party dem. It mek me wonder if she do it fi spite cah she no have the money fi completely pay fi the party dem. But @ 60 year old dis fi stop ole woman

4. Lady you have all right to be upset. The amount of decades Michie been thiefing and in and out of jail this old gal not tired and think it’s time to retire or try a different path in life. What is wrong with some of these Jamaicans abroad? Big experience women with grown children and grandchildren still doing the same SHIT! It pains me to see some of these women daily Karlene Savage, Cutie, Munchie,Dawn,Chin and others on Social media with their pathetic disgraceful behavior when will they stop? Leave that behavior to the naive young girls. You women need to look into yourselves and stop, why risk going to jail over stupidness and vanity.

1. Pppppllllleeeeeease I beg you don’t correct anything, you came back to correct Gucci but misspelled WINE :batabig
      Quena-