NO SENDER SHE DOE HAVE A MIRROR

now met look at this gal shani and tell me if she have a mirror in her house. shani a long time me have this out a Fabian phone everyday u get up a live a lie and the boy full a gal and u know Fabian not leaving fayann and him woman that him live a house wid. him only go around and use woman anyway so I don’t see why u killing up yourself. shani stop tell ppl the white Benz a your own cause him a say a different story and him nah stop f**k the gal over Hackney.

23 thoughts on “NO SENDER SHE DOE HAVE A MIRROR

1. stay bad gal shani u need to go siding now me nah lie. stop live in a lie n go have sense no dunce head gal . if the man can do all u a boast about why u still have to thief and sell?

2. man mascot shani .. wooiiee the ppl them a laugh after u everywhere u go u take out phone a video fi ppl see you.shani wake up Fabian is not a saint 3/4a the week a fayann yard that man deh n lie to you. fabian how much gal u a f**k talk truth no .

3. shani stop act like u don’t give bun cause u did video in a hotel room with other man n a lingerie. ediot boy Fabian stop f**k the gal them n gwan like saint cause u not all that. u n stretch out hole fayann weh run thru the whole a Clapton n also shani all champagne flex f**k you so calm u f**king self down bitch .

4. Me swear say a tav man too. Man fi lowe the gal them. Cos him just have baby wid she and fayann. Man love fi breed up gyal. Shani your a clown my girl. Fabian don’t want u soar gyal all the make up u do and all the blond hair u put in nah keep the boy. U care more for man than your youth them. Idiot gyal

5. Shani go pay the man him £400 him sleep with u and u beg him surgery money now the man say him want back him money or him post the rest nude pics with u and him nah lie shani never know a so u look omg people uno no see it on instagram under shani user the man send it out girl u whole body need fix under u belly like u get cut stay very bad . U out a gwan like u stay good the pic and instagram post it all over everybody see it a send round . All u a gwan with u no hear fabian have a next gyal a breed just wait till u find out a who is the girl u see regular a party u ago drop the girl a keep quiet cause she know what she have baby a come …when u hear sorry fi u no say u never see it on here first …. u know why a u it ago hurt most cause u to nuff like fabian a ur man alone u a number one wish dream on fool a fayann man the woman him live with and many more weekend gyal hold a firm and stop drop . Shani go look something for ur self then hype your own man ur own car etc gyal full a buss mark and use tattoo cover them and fat and a walk like she decent people if uno ever see the pic a go round with she a disgrace as a mother porn star shani ur new name shave u front next time before taking certain pics…

6. I just see a post with this girl I don’t know her but boi that wasn’t a good look. She look so innocent when she is out never know she like that. Sorry but that pic wasn’t the one . All that’s going on sorry but I’ve never seen a bad pic with that fayann girl u lot need to relax with this as the man is just enjoying from woman to woman .

7. O.M.G shanice me no just see wa me c likle while shan that no ready so u never look pan u self good before u do rd my Girl me use to have likle ratings for u as when u out u just quiet and Humble never know u have this part a u me see y the man have to cheat u body no pleasing fi a young gal me a big woman and me no where ready fi look so

8. A yah so nice shani porn star u should a wear a draws not a good look shani u breast to big and drop dung and belly very big u need fix in a real life no joke fayann u get 10 out a 10 that a mad shani

9. Mad gal this why people a hype her up all she do a watch fabian and gwan like she a wife and hype with benz that belong to the man ediat gyal u a watch him and him next woman right in the same party a laugh if only u know a who lala lala hahaha silence is the best collect the money girl and have u baby in peace then u make them know a who u is never know a woman so sensible shani sorry for u darling when u find out fayann have baby him woman a yard have baby and now this one on the way u is the only one look like fool

1. U dont need to party all by yourself..u a play server, host, audience, chef, bartender and grill giant…u nuh need so much character so stick to one name only

10. Woi go pay back the man £400 back and did want him pay for surgery think man a fool dwl that man u tek serious how u a gwan like and man a ask back for money so the s** never good should a use u mouth and get the £400

11. Shani is two new baby not one so u a live a lie .plus is tav man not yours or nasty fayann. Stop go all out cause a him woman him go all out fa monkey looking gal u favour Ediot. Crosses gal weh them have a send round weh go hotel go f**k pon Fabian and go bk go take the man 400 pound again weh the man a disgrace u say him a go send out pussy pictures them if u don’t run bk him money . Nasty gal u a try be mother fi Fabian and a no him alone a f**k out u dirt pussy. U a walk a ask the whole a England fi remedy fi breed u can’t breed again so go sidung handicapped gal.

12. Me just see the broadcast gyal shani a sell p***y for £400 and the man want it back lol poor girl u never get surgery out a d man no sah this mek history u not doing the bed works good the man want him money back and u can’t keep the man coincidence.

13. Lard me just see me mek somebody send it to me shani pay the man back this no look good a road and save u money do surgery

14. As far as i see and read shani have u really stress out why u keep making fake page about the girl why dnt you see her and say wat u got to say cause all weh a gwan a bare lies unhun a tell pon the gyal n her man u dnt see all the fuk u saying fabian fuking and cheating him still nah leave shanny so y yall bothering yourself seem to me you not getting no attention fr the man are shanny no want no frenz from you….You sending in this show ur the mad one girl u really want shanny and fabian fi left eeeh…dwrl so u can get the attention cause no1 know u wi never see fabian with fayann are any of them girls u taking about so y u girl a tek set pon shannny….Leave the girl alone cause it dnt look like she leaving the man are the man leaving her…Me personally like her shes a humble girl and tek very good care of her kids…Yall just so madd but shanny mek them stay mad cause nothing no wrong with u pretty nice clean girl am going to message u…Ratings fi you shanny…Dnt mek dem draw u out cause if they were bad they wouldnt be on pinkwall hiding them ID sad asf

15. I can tell is one mad sad ass gyal sit dung a write all this…smh dnt you have a life cause you very sad

16. Its a tattoo d girl hav on the side her front….LOL a bet u weh mek dis gudda tan bad ina real life…shanny really bothers u

17. Nothing weh u sayin make sense so y shanny ago goh hotel wid man and video she and the man together weh u tink fabian gona read these and leave his woman loooool u really doing all this fi fabian look pon you dwl caz all u keep saying she she fuk man fi £400 mi know dat girl hustle hard fi her money u jus bruk and really sad u just a tek set pon d gyal caz evrybody know is a badmine jealous gyal a fake all this bout mann mi never see shani wid a nxt man yet but fabian and mi never see fabian wit a nxt gyal when yall see him out evryweek wid gyal now yall can talk bout u coming over here tryna mek urself sound gud by cussing a nxt girl is sad all the one fayann she weeh u sey breed weh she deh she get breed and affi a hide with the pickney them caz not one time i see fabian nowhere with that gyal dem only a breed up fi keep.man come round them eno mi sure fabian must learn by now and see sey is a good woman him have him couldnt mad fi goh breed a nxt gyal fi call up him name fayann is fabbian biggest mistake caz she only breed fi try trap d man but den realize him no easy fi trap loooooooool dat a if a fi him pickney em 2 cause no1 nah see fayann and fabian so me nah goh sey yes until i see him and her with them kids together uno just a work after he sey she sey

18. Shani and fabian is no longer together…Rass she finially left the cheater so all u girls can have a go and fayann u still ago get bun