MOTHER AND DAUGHTER SINGLE AN LOOKING FINE

Annie and Tori fi stop it out or stay a them yard tori a only 25 and her mother soon push 50 and all them talk bout is how them brown and pretty and them a bad peoples from jungle but yet still them can’t own a man all them do a go out and war the woman them fi them husband like how them beat up the girl Saturday for her man wey she have 5 Pinckney fa and mash up the people them party unu fi come out and behave and then unu wonder why ppl nuh like unu soon meet unu match !!!

15 thoughts on “MOTHER AND DAUGHTER SINGLE AN LOOKING FINE

1. That ghostly pale, grey, sick looking complexion…again. So what all dem do inna dis ya hot Summer? Stay inside all day?
    No beach, barbeques, day time fun parioes etc? Yuckkkk

2. The mother in the black dress Annie she ok just nah nuh luck wid man the daughter is the trouble maker and the mother have to bail har out all the time she a real mix up bad from har eye at her knee cos she breed age 14 and her mother bring her go dash it wey then put her out the house the daughter go live wid chin and leave dirty panty all about then her and chin fall out then the mother guh fight chin you have all right to ask who the daughter is cos due to how her face always sour she look way older than the mother a 2017 now fi a war ppl fi them husband Kmt sad

3. Them brown and pretty where???? if yuh ever see them without the rubbings and make up yuh run the mumma have 2 big bags under her eyes and face fulla red bumps and the daughter face bumpy wid a pig nose but a suh jungle ppl stay still if yuh touch 1 is like yuh touch all the whole family will war yuh but when u live a foreign yuh have to let go off the ghetto mentality.

4. Same suh the daughter did wan war the man wey she deh wid ex girlfriend who was her friend but then the girl baby father back 1 ratid knife after har essi all her man run left har clate…..correction the ppl dem husband and everyone man a Manchester that is lol!!!!

5. I always heard ppl talking about the mother/ daughter Butt I witnessed myself on Saturday the daughter stood by the foot with her face all screwed, the man her mother is with his babymother walked pass and the daughter shouted “Hey Gal Mind yuh Step Pon Mi Toe” before the girl could reply the mother give the girl a hit unexpectedly in her head with a bottle then they both had the girl on the floor, the girl baby father came shortly after cursing everyone for letting it reach so far like a big idiot like he’s not yo blame Kmft yes I don’t get why ppl would fight another woman for their husband and why the daughter was involved it’s sad

6. Suh mi nuh get da story ya matie/side chick daughter a war the wife ppl say it ain’t so…….sender mi woulda wan see wey the man and wife look like

7. Tori dutty from long time a talk bout Pretty and character dirty, mi fren have her pon video a do the things yes

8. Brown yes (shelf browning)and they are very ugly sorry to say. And tori u nuh tiad fi dash weh belly?? From u a 13 yuh mumma nuh stop walk with yuh go dash weh belly. Nice where? Girl bye

1. Ah shit! So is a possie of dogs unu be? Here we thought it was just the head bitch and rabid child.

If a me you sister and mammi jump you would either be burying or a change pampers and wipe mouth.

9. U bright eeeh yuh f**k out sister nuh stop walk and f**k people man and war di said people fi dem man she stink like. If a Annie a yuh mother mi sorry fi yuh dwrcl she just a run down man suh mi wonder if she nuh f***k enough yet good Lord.
    All the nasty man dem a war for a f**k nuff people to both the wife and Annie fool fi a fight over the big long time man he nah stop f*k. Him stand up and watch him old foot and her dutty crosses daughter beat him wife no sah mi nah lie the wife fool to yuh see. Boy wunna Manchester people nuh tired fi ah fight fi di community cocky now ??? Dwrcl

10. ANGIE OR DOGGIE OR WTF U WANNA NAME…..BET SE U A ONE A DEM WEH A F**K THE COMMUNITY COCKY TOO….AS WOMAN START WAR FIRST THING U AFFI SE A SUCK HOOD OR DASH WEH BELLY THAT STALE NOW….ME NA ASK ME A TELL U IF I WAS EVER LIVING IN MANCHESTER MI BEAT OUT ALL A UNNUH BC…..ANONYMOUS DOG KNO DOG……