GOOD DAY TO YOU TOO

GOOD DAY MET PLSE I AM ASKING YU TO PUT THIS AFRICAN WANT TO BE JAMAICAN GAL BIANCA, FROM LONDON A CHAIR FI SIT R BROKE ASS DOWN WEH R SALT P**Y KILL SKINNY PURE LIFE. THIS BROKE ASS GOING TO UNIVERSITY TO GET THE PEOPLE DEM MONEY, BROKE ASS B*TCH THINKS SHE S GODS GIFT, B*TCH PLSE. Yu CNT SCAM THE GOVERNMENT ANYMORE CAUSE YU & YU AFRICAN SCAMMER FAMILIES R BEEN WATCH. YU PAY BCK THE GOVERNMENT BCK THE MONEY WEH YU SCAM FOOL 😆😆😆.

STOP TRYING TO FOOL THE PUBLIC CAUSE WE ALL KNOW THAT YU & YOUR FRENS CAMILLE LEE, KIM WEST & KEKE SELL P**Y TO THE HIGHEST BIDDER IN LONDON MAYFAIR TO THE ARABS DEM. DON’T PLAY RICH ON SOCIAL MEDIA & STRUGGLING OFF SOCIAL MEDIA, WID YU FAKE ASS CLOTHES & CRUSH UP BAGS.

BIA
STINKING MOUTH FALSE TEETH WATER MOUTH KIM WEST WEH FROM GOD GIVE R HER PAPERS SHI NUH GO LOOK FI R GRANNY WEH GROW R. THE OTHER DAY WHEN HER BABY DADDY COME FROM PRISON A RUN BEHIND DI BOY N HIM FLOPP HER SMFH.

CAMILLE LEE YU SAD LIKE DUPPY SHOW STOP ACTING RICH CAUSE YU NOT, TRYING TO PAY DERE PRICE FI EYE COMPANY N BIANCA NUH PLAY FI CHAT YU SEH YU MAN A BATTY MAN.

BIANCA NEXT TIME WHEN UNUH AGO SELL P**Y A MAYFAIR N THE HEART OF LONDON, CARRY PRESS BUTTON FAY LEGEND. WHAT LEGEND???THE SAME FAY LEGEND WEH EVERY TIME SHE SIT DUNG & GET UP FLY FOLLOW R BOTTOM.R SHE AGO BLOCK TRAFFIC CAUSE DI ARAB DEM NUH WANT NOTHING BIG & STINK LIKE FAY BROKE LEGEND. DI WORLD KNOW SEH YU N YU CREW A DANCEHALL MATTRESS SO STOP HYPE N GO LOOK A LIFE. POPPY VERSATILE BETTER TEK A AIDS TEST CAUSE DUE TO HOW YU BIANCA RUN YU BODY RED ANYTHING LIABLE FI HAPPEN TO THAT POOR BOY.

36 thoughts on “GOOD DAY TO YOU TOO

1. There is some much things wrong with this story I don’t know where to start,so someone kind enough take a knock at it for me please.

2. “DERE PRICE FI EYE COMPANY ”

LMFAO

senda wha dis really mean?

Lmfao these people love use phrase but Neva know which word fi guh inna di phrase !

3. U have up di info pon di Arabs Dem senda…sounds like you’re a client of theirs too…Unuh fi learn fi share di lickle money\clientele wah di whole a Unuh a scramble fi get wid Unuh pussc selling selves.

4. Sender, it seems you may need to enroll in some courses as well. Note, I did not say college courses because your spelling is remedial so that’s clearly not an option.

Are any of the men kin to you? You seem highly concerned with their health and safety. If it’s a legitimate concern, why not speak to the men directly, in person versus warning shots through PW?

Have a great summer sender!

5. Salt pu**y bianca. Stinkin pu**y Kim borrow clothes keke hurt dem an baby germs hole Camile lee have too much enimies a England. Unu come off a lulu name bout she send in yes Papi a lulu man an dirty worm bianca a hide an tek. Her pussy no have no manners she live with her bf an every night she hide an go tek man pan him. Bianca you stop hide an f**k e5mini yet an tell ppl bout u an him a friend lol That hole crew sell pussy wear one whole heep a fake a run dung Apple an her crew dem look America. None a dem ano star dem tell dem self Seh dem hot. Hot gyal lead dem no watch an follow next gyal style Kim u start wash u stinking p***y yet weh buju say u stink your house dirty but u give him a excellent shine!! No man nah own none of these bitches weh Seh dem pretty an hot. Camile let Caka out the closet now man good god he’s gay so that’s y him a use u as his beard. Bianca 2pac love likes an tru u mine him him act fool an Gwan like him no know u p***y a run red a road. Kim 2 pickney for 2 man an d 2 a dem right u off an all now u can’t walk out wid a man fe claim u an u Seh u good. I won’t talk about big woman sour fay weh need fe go act her age not her size she’s a embarrassment no man a west end nah buy she. She a friend everybody so dem can come sponsor her at her party cause she Bruk an can’t buy no more Vivienne Westwood. If dem a sell pussy to Arabs these bitches would have money an dem ever look thirsty an a beg drink Inna a dance so I feel dem start go west end fe look some high class clients as dem tek off half a dancehall already. But dem thing no up yet cause they would have had a real Chanel bag by now not the fakes one they keep flashing in d party dem. Kmt

6. Dirty f**k out lulu how can you talk about about people weh better off then u bitch ? . Lulu stop tek bus with the children I see you worthless whoring gal go get a licence and buy a car .stinking pussy gal lulu yu do one hole heep a surgery and can’t hold a man .yu should do yu big nasty dun out water pussy ..yu baby father hate yu him sah him can’t inhale no more a yu stinking rotten pussy dirty lulu. n you lock him up and send him a prison think luck British did ago have you up wicked gal .you lulu a waste gal walk n beg drive a night time Fi go dance worthless whore yu can’t chat to no body ole long time country gal …selfhaterd bitch you do belly. Batty. Breast. What happened to yu yellow teeth them inna suck cocky mouth whore ? Guh fix them Poppy versitile sah you pussy stink n watery him couldn’t stay .bugu f**k yu Fi a cup a champagne low life bitch him draw yu weh like a dirty rag from bar o bar n piss n shit in yu mouth’ Birthy seh him like when yu lick out him batty n suck him hood bitch u suck all him toe n him don’t want you ..bleach out lulu hungry a kill yu .yu run the few little costumers you did have .pussy rotten badd nasty gal no hygiene whatsoever self pussy bitch too stink! Lulu you don’t have fake much more real go and have a seat and wait till your turn bitch ! I can recommend you a sugeon Fi yu big stretch out pussy .. let me start on yu big dirty nasty aunty weh a f**k n a mine spider son de woman ugly nuh pussyclaat and fulla rinkel old long time big woman old harlet family unuh bad mine. The way you a fight fi a buss you start walk behind long time Lisa wa dead from before u come a England, 3 good good mate a par ca lucky and poppy f**k u the Coolie granny and her daughter them touch and leggo ca nutten never dede fi mek them hitch. Lulu go put clothes on your argument and you water shaky shaky body wa the dr tell you he can’t help you with n leave the gal dem alone you vex ca dem na wan no friend from you.?????

7. Let’s speak logics now me & none a dem from d post or lulu is not friends. But y lulu a get d blame bianca & her crew tek off d whole a dancehall amongst themselves an nobody no like dem dem walk an beg friend an look man an hide an tek ppl man. So it can be anyone send in dis story because d nation know bout dem nasty dirty lifestyle. Bianca look stink an crawny no amount of clothes or name or Brazilian an Mac make up can’t save her. Bianca whole condem she know a it kill skinny u no see how she dry up from him dead it a beat her BAD!! No more secret f**k fe run pan him. She live with her man an kids an a f**k pan him wid Papi a dutty gyal dat big 45yr old no mek tru she small her age fool unu. She a soon 50 she need fe clean up her act. Sexy lu no ramp fe give blow job but everybody a hide an dweet now lulu go do surgery an she look 100% better but dat no mean say she need fe a dash out her p***y pan d man dem so no man ave some class. Lulu bf hate her Kim baby father dem hate she & once bianca stop mine her bf him will talk d truth Seh him hate she too. All bianca an Kim dem do a walk with d fake gold plated Rolex dem Chanel bags with no authentic card or receipt to match dem house dirty an wah food Inna dem fridge dem nasty an dem pussy stink walk look man an hide an f**k an sell pussy for pennies. In my opinion all a dem Inna d same league none no better than none lulu walk an tek ppl man so she can’t get man no man teka bianca run in. I would say go tell her be but him a one poppy show an love d minings so it won’t make a difference he will act oblivious has he’s been doing all this time. Lol

8. Seem like Bianca put this sender on commercial
    Poor thing sender u up into some feelings

Hush hope u calm down by bedtime bcuz u will surely DIE IN UR SLEEP

9. A long time camille an har Fren dem a sell pussy but dem still nah bingo
    how bianca tek skinny when camille used to tek him to but me realise seh dem a top freak sadamite an gwan wid nuff threesome

10. The only person who s gonna die n there sleep s Bianca & her sell pussy crew. Don’t know lulu in person but I know for sure when them said stinking pussy stop right at Bianca Fay Broke Legend Camille Lee & Stinking mouth Kim west. The Person that send this post seems like it’s a ex Fren of Bianca cause everything s true from start to finish. The entire UK knows that Bianca s a f**r gal from Burglar days, she always f***g 2 man kmfrt. R baby daddy s the baby sutra while she f**k Di man them & mind him, anywhere Tupac mother s she must disappointed the way r son turn out cause Bianca have the poor boy like a school boy, but it’s that must happen when YU sit down as man & don’t want to work. Bianca life sad without a cause when YU pregnant with twins & 7 different dance hall men name call on your babies that’s no joke. Bianca God hate YU cause YU f**k & throw away so much babies YU had to take IVF to get pregnant. Next time YU go to Jamaica that’s if YU can go to Jamaica, because don’t forget YU were the one that send home skinny wife Keisha because YU wanted Skinny Get some lamp oil WEH my grandmother use to give the stray magga dogs in the community.

11. A pure salamite in a Bianca family a bredda a big batty man the one that walk behind the celebrity dem a Essex & TOWIE for all Di people dem WEH nuh live in the UK TOWIE s a reality show. The only reason why Bianca wear one n two items s because the same brother s a blogger on social media n him get privileges n him bring in dirty Bianca n her Frens dem. A longtime Bianca a f***t cause when shi did live wid Burgular she bring in Skinny inna a Di man house. Di world know seh Bianca & her Fren dem a crab shit dog shit mix up in a one so what s the big deal LONDON MATRESS.

12. The only person weh ago dead in a dem sleep a Bianca n r Fren dem. Cause AIDS dash weh in a England dancehall scene What’s up with this freaky crew weh Bianca Camille Kim West Ke Ke & Big Fay nuh f***k a weh nuh born. Camille a dog shit she loose like baby diarreah. The ole world know seh Bianca a top scammer n a dats why the gal dem deh round her. The scamming nah gwan good because she go prison so she Bianca have to sell pussy.

13. Camille Lee bruk but I never see her beg no one nothing, 1 thing bout that girl her bag ever full a money. Unu need to be like she a bare boss move she have. If she a sell, her product a shot money showing on da chrome skin girl de dem na inna her league. Years dem a talk bout mr Lee a batty man unu na tired fi talk that n can’t talk a who a him man. Bianca bruk but she a mind man??? Bianca crawny but everybody man seem to want some f**k ca unu say she f**k out??? Fay fat but her Vivienne Westwood have uno head, Kim west look dam good whatever she a do a work. If a fake dem a wear me wan some a dem fi wear. Tell me where I can get some please??? Stop worry about them an go do better the whole a de gal dem drive good car me see dem a road and dem look happy an a party me na lie a dem gal de me woulda wan par with if me did still a do dance. Nuff a uno a beg drive a night time n cotch. Tek care of uno business n stop mind full a people cause I think it affecting you more than them. I think uno upset ca u can’t get a ride nuff time fi out n afi settle fi see dem pan social media when u can afford a top up on ur pay as you go wifi

14. Hey gal blah blah tek you head outa camille dem batty hole gwan go get your life. You a tell we fi come outa people business yet you dey pon a website wey a Sen on people business. camille purse full a bare fake money camille a suffer just like you go over Ali express if you want fi know wey dem buy dem fake tings. Car a gih wey pon Hp or lease too so go get a hook up. some a dem gal yah frighten sah. A foreign de whole a we deh it no hard fi have tings wid likkle ambition mumma it no mean seh u rich you hear. If you no have ambition and you have a strong stomach like dem tek pussie selling fi it mumma. Check dem mek dem tell show you de ropes

15. Bianca you was with living Burglar When? Where was u musu?

pinkwall niooce

kawka Lee is not gay stop throw word on him and kamiele she’s lose but they are still together no matter what Unnu say.

Cam kim and Bianca look classy
    not all chanel bag u see is real true but not all are fake.

Lulu follow Lisa fi true

16. Munus stinking mouth buzza you cause yu sister Fi dead salt bitch go and learn to read and take the green grass out yu house .let’s read Munus buzza cat . Rat and dog.tanzanna buzza you a man mascut .mine man bitch rude say ya pussy stink and put you out your house and you end go katch with people you shape bad upside down bitch hide and f*** bitch. Cement batty lulu yu run behind buzza like how slime trail slug. Nasty f*** out lulu .really I don’t give a flying f** about all them gal in the post .. I jus want done ya’all to be honest. Here is a tip u all need to beg Bianca Camille Kim Fay & Keke hurtdem for the Arab link ca dem a beat them England dancehall gal bad. Lulu it woulda better u try go hitch pan dem ca me na lie you s go from 1 loosing team to the next first the buzzer dem we mash up so bad me can’t even see dem again den tek house fi it now Lanzi n Lisa a weak Lulu u can’t resurrect the dead n them can’t buss u. Every Man U tek say u suffer from low self esteem all the fix u a try fix u can’t fix. U a try look good but u just na good. You Lisa n Lanzi need need need to go wear clothes every night you out ina panty. Salt no man fi Lisa de a rd fi talk bout if them did want or never did want who na dead get deport de a prison she n her daughter share same man an a dem a you role model. U follow back a gal to much but shame on you . You a batty follow anyway .. the wrong set that’s y u na reach no where. Waste gal lulu you and yu stay bad crew go get a brand new pussy whoring bitch .lulu . You and yu stay bad old foot aunty weh a one hundred year old ugly an rinkel up like country gal.

17. sender talk yp the things more about keke and fay legend cant believe what im huring … how come keke dont breed for sir king pin yet look how long dem der

18. A what wrong wid dem idiot dumb ass people yah, cud YU explain which part a Bianca, Kim, Keke Camille or Fay Fake Broke Legend s classy. Classy n always begging drinks in dance, classy n selling pussy at Mayfair clubs & casinos. Classy n every week dem kids gone a some body different yard cause dem want to tek on the town. That’s not classy that s f**g trashy. Shakky it look like YU Fren Dem pay YU fi put in a good word. YU Neva here Camille & nuh gal a fight ova Kaka Lee cause him nuh seh gal. She n him live n have a open relationship anything goes.

19. Kim west weh a **k everybody man and a act prestige you take every f***n man I can think of. U trying to hype on everyone with your basic Mercedes that u can’t even afford. Where the man a south where u used to tell him leff yuh. U still a look toady and him have him good up ooman your Pitney dem don’t live with you. Your wotless and all u care for is man and no man can’t claim u. Ur forever loosing a man. And a try look ppl man. Kim ur salt and u stink. Where’s ur teeth gone. Stay bad and never look good with your lean up shoes where u can’t control, I’ve never known a women with so much fake Chanel bag. Lol. Stay bad love fi tek tek man all ur good for is to suck a mans body off lol. Go sit down and mind your Pitney dem. Ur daughter hair forever wan comb and ur son only looks good because he lives with he’s dad. Ur irresponsible for a big stinking dutty oman u luv run man wid money but them just want u fi gi them shiner lol ppl this girl house is so dirty she can’t even Ben cook and she’s so broke.

20. Everybody broke in this world stop watch ppl and go look a life for your self,why u ppl nuh come out of ppl business,you a worry bout them and your business a spoil joke ting.This sounds like jelousy,build up women and no bring none down everybody has their own dirty side,no body no perfect

21. Bianca brothers gay her sisters a lesbian an Bianca is no-sexual the whole family needs medical assistant. Bianca don’t rate Kim she have her links Inna Mercedes an she get a big Benz jeep an mek Kim get one old basic long time c class. But tru Kim dunce fool am frighten she feel like she’s finally keeping up with d Benz crew Camile she teen an Bianca. So yes dem nah beg drive a night but dem beg everything else. Crawny Bianca a put up post on ig dirty bitch we know you spying out PW we want to see the authentic cards to match all those Chanel bags like how u like to post an can post everything else dwlllll. Shit up pussy Camile a sell pussy a west end long time an now she a buss d friends so d whole a dem gone sell now. Big broke legend fay no man nah buy she so she beg 10 10pound from ppl Inna dance cause nobody nah buy that big smell bad woman. Worthless like an no have nothing to her name but the recycled Vivienne Westwood bag an costume dem lol

22. Kim go and sit down u fat bitch ever a look ppl man. I can’t stand the broke bitch. Ur underneath Bianca ass. Ur one hell of a mix up u chat ur Fren Bianca to ur man dem. And Ever a cuss her out bout Bianca minding her man. U need to understand that u can’t keep a man. Ur baby father reptile left you for Simone. Cos u is a crisis. U don’t ever look good y u don’t know very rate your sister bird you follow Bianca everywhere to look a hype. You stink and man ever a cuss ya. Ugly sour puss gal

23. This is all so confusing is lulu in her 40s? And the last time I remember she use to at dance with her bby father suh a she send him a prison? And where is Lisa man the black one that she always deh a dance with?

24. All a Di little boy dem a Hackney f**k Fay broke legend she s a disgrace not even her sister dem or daughter talk to her fi purpose. Fi a big grey tone woman all she do a walk behind Di African one Bianca, like cow a fan fly off him ass. This d a grown ass woman with a under age child, sometimes mi wonder how social services nuh run in on she n her Frens because them show more interest in a material things than them kids. Fay broke legend a di oldest one she need fi calm dung n act r age, yu want to see the big dirty woman a Bar A Bar a Tuesday night she walk n wine up pan Di little boy dem den tax dem one £5 or £10. That’s s not a life thank god for state benifit & housing cause non a dem nuh work.

25. Shireen, Bianca, Erica , Keke & Kim went to the gentlemans club fir audition to become strippers pole dancers. The way out the rest dem body stretch out & beat out dem only asked lied Erica fi come back & offered her the GO GO job which we all know comes with selling pussy.

As usual the rest dem never get pick suh dem just continue fi sell pussy & con the man dem in America.

Shireen work at the casino & that’s how they come about hanging out in the casino fi put up pic on social media as if them ah live life when in fact them go fi whore.

Bianca ah African yet the 44+ a gwan like she ah Jamaican.

The world done know Cawka Lee ah battyman, But him is ah cool bleach out face battyman who don’t trouble people. That is the reasons Camille f**k as she like, clown & puppet show him out. Her man say she is fi him girl, she just ah play happy family with Carka Lee because anytime him want her him have to get her because most times Cawka Lee is right next to her when she on the phone with him for hours.

Bianca operates a dirty house the whole world know that. Tell her to video it & show we so we can help. Kim need speech therapy, there’s definitely some form of disability right there. Camille jump from friend to friend, met mi just ah wonder if dem trust her. Sound like she have a problem fi keep them.

Dem & keke ah friend? Since the last pinkwall report with Camille Lee, look like nuff tings reveal.

Fay legend ah live in Disney land with all the cartoon character as her playmate. When you look on the big stay bad woman all you see is jokes.

These are big tough women, walk up & down like they are 15. Trifling whores get a life and sort out your house.

26. Bianca & Camille clown out dem man but Kim is ah straight man clown. Bianca and Camille knew that each other f***d skinny.

Met why you bother with these waste gal, put up some gal who ah do the tings dem. All when dem ole dem ah run down cocky.

27. Camille chat Lena British with Bianca then she chat Bianca with Lena. Then Camille carry it back to transvestile Dasa. Camille chat all of her friends cause she think she on top. Look how Bianca drop keke because Camille don’t want to party with her.

That girl Camille Lee is the biggest hypocrite. She done the gal dem America then she post up message on them IG ah run them down.

28. Dwl Kim west definitely need speech therapy she all need new set a teeth she needs to go get her son from toady and comb her daughters hair. Kim is not Everyman u f**k u must show them
    To ur disabled daughter no offence but u love to invite Everyman to your stinking yard. U don’t see how fat and outer shape u get. U f**k out dancehall and don’t think we all don’t know bout you and ur secret f**ks we all know who and who u tek. F**n hoe ppl don’t ever leav ur man around this big pussy gal. If ur man has money she will f**k him just to get change. U shoulda stick to that bmw u had ur car is so basic and u wanna stunt like u have it. But wait y u don’t stop stalk toady and him Oman. Ur ever vex wen u see them. Lol. U need to find a man dat don’t just wanna f**k u Cah ur pussy crawney and can’t keep a man. Maybe u should stop wish bad on ur Fren dem man and u would probably get a good man.

29. Beggy beggy Kim west, fukky fukky camille lee, sour Faye & stray dog bianca dirty, sell pussc birds that flock together.

30. F**k out big hole Kim. F**k out dunno out big hole kim look ppl man kim. Every man she tek him. Love chat her Fren Bianca kim. Ever a bad man her Fren dem kim. That’s her file. Lol

31. What goes around comes around a longtime somebody fi tun on full blast pan anarexic Bianca she n her Fren dem love behave like dem a Di world greatest n God hate dem badddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dem always sit behind dem computer & phone & disrespect people so a FI dem time FI taste a dose a dem own medicine. Has fi FAY BROKE LEGEND Di people dem seh when YU come out a night time a dance & you drunk FI stop talk up in a dem face. Cause a nuh one pretty smell.