ENGLAND , ENGLISH, BRITISH TEA

Met … more UK tea!!! yuh hear bout scamma Vivienne Dawkins AKA “Skin Up”!! Har sister is Cathy Dawkins and shi did stab off Mitchie Boo face some years ago inna Brixton… Se travelling pin false documents inna one African name!! Immigration hold har coming into the UK at Gatwick airport and lock har up !!I have two videos fi yuh wud Skin Up bredda ah dis har pon the Internet…..

5 thoughts on “ENGLAND , ENGLISH, BRITISH TEA

1. She is now in the capable hands of her majesty prison , dem no see dem too ole fi go prison. Work, open a business, Marry a old man with a bad heart & one foot on a banana peel. But stop the drugs & scamming & thieving.

2. D lifestyle dem deh old tuff turbit wah live 9-5 cAnt pay fa. Then dem inna dancehall a show off on other law abiding ppl,mi go spy on the mitchie boo person ig page,a so she go hard fi mek a statement? Pon her boat ride she change 6 times,weh all a that fa and her captions always a cuss off ppl only thing mi see she a show up a clothes and boot no house,car,business etc. Then when dem get deport how dem ago survive a Jamaica?

3. Women are man not safe no matter what colour your book is Donald Trump and Boris Johnson team up fi fuck up black people be warn all you so called hyper all hyper is a liar if you lot can’t be good be careful
    Remember it is serious I am not claping laughing or be happy over people down fall but you lot must stop run dung clothes and vanity go look after you family and pickney England dun every day bucket ago a well one day the bottom must drop out stop look listen and change your life come on you lot can do better change your dutty lifestyle. You lot too fucking foolish go plan about you lot pickney dem future kmft ‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️ change change before it too late the plane full for next week come on Jamaican people can do much better every other country want to copy Jamaican style come on change change for the better people kmft