DI ENGLISH DEM GETTING ON WORSE——– SMADDY COMMENT THIS BOUT CAWKA LEE

Mr Lee send in his BOUGHT RED BOOK that was expired to be updated… Her Majesty’s people ketch di rake and sey “oh dah idiot yah think we a idiooott” …so they put a special tag in his fake updated passport because they realise it is much better to let him deport himself than for them to go through the troubles… NOW cawka and camille bruk like dawg and cawka need to find a link and those link VERY EXPENSIVE so they keeping sex and the city 2 …TEN YEARS AFTER the first one. DWFLLLLLLL…cawka and camille BRUK and STUCK!!! hoping that the dock side boat ride will get them a little money so cawka can swim through the Atlantic back to the UNITED KINGDOM.

Bye Lees you are not missed. :hn :hn :hn :ultah :ultah :ultah :ultah :ultah

12 thoughts on “DI ENGLISH DEM GETTING ON WORSE——– SMADDY COMMENT THIS BOUT CAWKA LEE

1. me 2 front teeth dwrl, me like da sender yah. me say met when yuh watch the dance dem pon youchube cawka lee nuh stop tek the microphone and a bare chatting the people them tired a him. every minute camille she nuh stop post pic like camille yuh time expire hotta set a gyal deh road now.
    yuh maybe all a sell some fuck right now to keep up in jamaica because john public know mr lee pimps you. that a if gully god nah fuck yuh yet or a next top man pon the scene.
    cawka lee a keep dance fi get a money to go bak to england and to live up. but people will be stupid to support them because after that and if and when him reach back a england him can not fly for another long time. worse dem flag him. muchless fake book. if immigration ketch yuh wid fake book isnt it hard to get your documents.
    yuh run go book date before 10 star fusion because everybody and dem mumma go 10 star dance.

1. Julius 10 star dance date always jan2, suh they did nothing wrong in booking theirs for jan1, suh clearly some badmind and carry feelings inna your post cause both dance nah conflict them one another

2. So what about out Camilles Arab link……

Come on now at last make them know big tings were gwaninn….

Just saying…..

3. If a suh di story guh y didn’t she go back to England. Is she stuck sender? Bwoy o bwoy everything is fi a time, mi nah lie dem wear di best and drive the best. I hope dem have house, land and $ in the bank a Jamaica

4. @hotta gal KMT show me who inna England who have gone under the .. knife look better than Camille?????? I smell hate

1. Camille stop bum rush the post dem. Take a good look in the mirror bee you’re not all that. you’ve got hard facial features. Thank god for bleach stop fooling yourself

1. Nah…the bitch look damn good. Camille doctors skills tun up. The jaw line is a tat masculine though.

As fi batty boi lee -anything come him way is KARMA. Cawka, god nah sleep, in case you forgot.

5. Never rejoice in anyone’s downfall. Cawka lee, though stupid if what the post said is true, has been a top flosser in Dancehall since the nineties.
    Shame how Jamaicans in Jamaica who have never been inside a plane can hate on another Jamaican who got caught in the hustle.

Ppl need to stop send you lot barrels and western union remittances. The fact is you lot hate your fellow Jamaicans living overseas, always hating good or bad

6. So A WHOMFAH DATE IS JANUARY 1st, CAUSE HIM CANT JUST COME AN JUMP PON PPL DATE SO; DEM TOO HYPE; ME GLAD HOW ME DEH BOUT FROM SALT FISH A SHINGLE ROOF, AND MI STILL HUMBLE MI KNOW MR LEE FROM EDGECROME DAYS AND KNOW HOW HIM END UP A ENGLAND, MI DEH A JAMAICA EVERY XMAS WITH ALL THE DH CLEBRITIES AND THNK GOD MI HUMBLE …WELL I MITE GO A HIM PARTY JUST BCUS AM ON VACATION, A JAMDOWN…BTW MY CHEAP CLOTHES A FIT ENN WITH UNNU HIGH END DESIGNERS SHTTTT… BUT MI HAPPY I CAN FLY OUT WITH MY HEAD HELD HIGH, CHO…