BRIGHT EYE AND DI MIC BIG UP

Hello met

So Dian gotit keep party and a big up bright eye that look like he didn’t even want to be there is only because she suit him out.the way she gwan I thought they would cut the cake and kiss and all that exictement but not even a pic of them .

She take mic and say big up her man bright eye and ppl need to stop say she a mind him but is it because she’s guilty we all know she like borrow from people him as well.Dian remember we all know your f***ng a big African man that you help supply bright eye with works.

You mind him and him mind his fiancé Sasha. So the night before bright eye birthday Dian bring him out to floss and hype but he left and went in his babymada bed the morning and she keep big birthday party for him some of the same ppl that was with him at Dian party stick by him at his party with the babymada/fiancé. Look like Sasha had wanted to prove a point as well because she didn’t let bright eye go touch a surgery fi go mix with Dian.

Dian you don’t do your kids a Jamaica you body look awful you don’t look a day like 39 you need to check the age properly you too f**k out and then you blame it on the 20 weeks belly which was a miscarriage/abortion.

Sasha you like the embarrassment tho me glad how suga get married and nuh mix with him again a bare lose gal him hype with to.

10 thoughts on “BRIGHT EYE AND DI MIC BIG UP

1. Dian Gotit really a give someone headache well a least he was at her party and aleast he spend the night before with her you whey send in this story post your man and by the way who name Sasha and sugar

2. Sasha you and your family dem fuck off everybody know a you send in dis, yuh shoulda raas Shame yuh live wid bright eye and afi know seh him have a full blown relationship outside and you afi live wid it, bright eye not hiding Dion every dance a the two a them and every day a bright eye and Dion a drive up inna Car, he was at her party wetting her up go check out Dion Gotit party pic, didn’t you see them a Dion friend christening a Manchester the other day? Sasha you is one mascot

3. No sah talk di truth now, every wet mi see Dian wid da man den so ah wah ah di problem. Ah mus some gal wey Brighteye nah look pan ah send out da post yah. Met come wid Sumtn fresh ah 2018 now dis is so 2016 news, Ah dis uno really put up fi lick off the beat up wey Kerry beat Tash kmt

1. Kerry beat Tash where? Only kerry friends saying it. Then gang the girl. Even man that was there said kerry couldnt manage tash . Tash beat her up thats when them gang her. I hope tash send kerry a prison. Kerry go build remember police and immigration want u. You soon join dwayne a prison

1. yuh mussi blind , as mi seh before kerry is not the best fighter but from weh mi see tash get beat. nobody never gang har , if 3 somebody did gang har she suppose to inna hospital , from weh mi see there was no ganging a gwarn

4. Why would sasha put up this? When nuh matter who him tek a road,him and har nah left. Do the maths! Dion aint the first and mi nuh think she is the last,her time soon expire, remember that.

5. Bun it bun her little dutty friend weh she and dion nuh friend again, seh dion can big up man and she cant. Becuz she a tek the biggest wasteman inna dancehall with him fake brands bout him a shawnboss.Trisha yuh mi a talk! Dion nah duh yuh suh yuh bex, the gal progress more than unno

1. No sah no do it, trisha might jus be a easy fuck. But dont try style shawnboss. The boy anuh nuh wasteman. Senda chat to the boy two house weh him own a england and him big rass house a jamaica. Him have a proper job and nuh affi hustle pon road like nuh a unuh man fi likkle change. No fake cloth round yah suh the bwoy jus nah hype.
      Get ur fact right and dont call the youth good name.