BABSY FROM JUNGLE

Look at this demon pansy aka Babsy from jungle, Zaza two pickney mother, wey did light the house with him in it a sleep, in a the same old council building wey want tear down over thirty years now,Well now a beg money fi pay lawyer, and a fret she a go get deported…well well! Look how many people you mek get deported when you call immigration on them? You never remember say a you people name you come up on after you stab up the man and get bail you run of go England and for years you a traffic drugs in the people them country from Jamaica, now you a beg..dutty woman? You even set up man fi Rob you friend from Jungle Jennipher gambling house a South East and rob the people them phone, cash and money at gun point, after you set it up and you drive the man them go to the place, you turn round and tell police sey the man them force you and direct you where to drive and you never know where you were going and send the man them a prison….a hope them deport you nastiness because you a rejoice over people wey come a dem yard voluntarily that have something…you wey no have a fowl coob fi stay in, dutty Pansy me come a you yard and see you two compartment freezer full a all sort a foil paper only to find out from your daughter peaches that is obeah you a work and have the people dem frozen plus who you bury and have under you door mat, you daughter peaches hate you..your son Rory hate you to how you treat them bad aand mashup them life and the British born one wey you love Simone, treat you like shit …all a you drug trafficking money over the years spend on obeah look at you now…you piece a sh**,remember how you use to laugh at how you go a the birth registry a England and fill out birth certificate and sell to the people them and how when them apply for British passport and the people them hold them when them go for the interview? You laugh until you belly roll…God no like ugly. she begging now..any body know her? She same did dey a Catford a preach years back that was when all hell break loose in her dingy flat duppy take over she had to sleep in her car and get rape by some man at one poin she all did mad, her daghter took her photo and get her look after…instead of thank God and repent she start bleach again and start the f**y gainst people

2 thoughts on “BABSY FROM JUNGLE

1. Wow. This one is heavy. If what was typed is true then this appears to be payment of her karmic debt. The seeds sowed in youth come up for harvest in later years. May the young find wisdom.