BOB KLEAN FLORIDA RAP SHEET

47 thoughts on “BOB KLEAN FLORIDA RAP SHEET

1. Look like they weren’t aware of the DIP, so no immigration hold or charges related to re-entry. Thanks to you, they now aware. 😀

1. Good morning Met & Metters!
      Fking LOOSERS…
      this day in age and with what’s going on in the world… peeple still ah teef fi floss..TF?!?!?!

1. An Nick sister dem sell China fake him nuh should a buy some from dem. Dem bwoy ah hype out road wid thieving clothes and fake China clothes. Watch dem story an si how dem hype over nothing. People can really ah hype wid thieving clothes and China fake clothes as man to GTFOH

1. Bob is too stupid him get dip for stealing and have the heart to come back a thief again..no ambition I don’t know how woman sleep with man like this , it stink a Bronx say them looking for him because him mussi hold down a girl and take what is not his the girl friend a walk a spread it she say the girl a press charge and warrant was out for him , so you know this trip him case look serious this is more than thiefing ..

1. All dem ting deh tuh…an di whole ah dancehall rate dem germs yah.
        Dem man nuh waan work, walk an thief clothes , buy fake clothes and guh ah party every night….bout dem name klen
        Man ah thief clothes an a mogle pon Facebook an Instagram….if you did ah work hard an a mogle is one ting…..unnu fi guh back ah Portobello wid dat….dah one yuh batty ah guh bun him before him guh back

2. Can you imagine when them send him back a yard all the things them him a go do fi come back? All killing, rape, scamming you name it.

3. Him neva rape him cuzzin unnu hear mix up and run wid it unnu need fi fine bumboclaat wuk instead unnu wah be di boy judge..DI TIME UNNU UNDA YA FI MIX UP UNNU GUH MINE UNNU BUMBOCLAT PICKNEY AND MADDA JAMAICA…DI WUL A UNNU THIEF OR A BUY DI BLOODCLAT THIEFING CLOTHES AND SHOES…ALL MI BUY IT TO SUH UNNU CYA GWEH COZ MOST A UNNU NUH LIVE NUH WEH AND ILLEGAL INNA AMERICA…SUH UNNU NEED FI GUH SUCK A COCKY AND LOWE DI BUMBOCLAT BOY…EVERYBODY AV A BLOODCLAT HUSTLE….EVEN IF YU A SELL PUSSY OR WAH EVER SUH NUH BODY BETTA DAN HIM….!!

4. Apple n her crewww next…… jay n apple lol dont uno have business fi run why in fl theifing shemar u is a fool lol demm open budiness n yuh onehave 3 space lol omg yuh paying all di rent. Apple go home to help yuh daughter har school work yuh leave har wid har granny n har granny have to sell har 10 bag weed.. marsha u stop tek care a jew dem baby like who di hell stay wid ur fada less child like fa real bronx rat bobette ur days numbers Di ppl dem edd cards still working rich life style lol can only fligh to fl girl go buy a ur papers

5. Him neva rape him cuzzin unna hear mix up and run wid it unnu need Fi fine bumboclat will instead unna wah be di boy judge…Di time unnu unda ya Fi mix unna guh mine unnu bumboclat Pinckney and Madda Jamaica…. Di wul a unnu thief or a buy Di bloodclat thiefing clothes and shoes all mi buy it to suh unnu cya Gwen coz most unnu nuh live nuh weh and illegal unna America suh unnu need Fi guh suck a cocky and Lowe Di bumboclat boy everybody av a bloodclat hustle even if yu a sell pussy or wah ever suh nun body betta Dan him!!!

1. Stop Fucking lying him fuck the gal and run Weh gone a Florida this is facts and yes him a waste man him get deported fi thief why get a 2nd chance to better yourself and come back do the same shit just because him wah he in the show off biggest and latest brand. Wear wtf u can afford. Him disgusting fi fuck him cousin him deserve fi do time a the way him treat him wife a fall back pon him Jah Jah she deserve better

2. I really hope u don’t have a girl child cause after u hear man rape. Truth are not u coming to the lil batty boy defense.

3. Yuh too rass***t lie him rape the little girl. Dats why him did run gone back ah Florida. From weh day. Police did ah look fi him all bout. Ah thief him thief ah Florida fi go ah Sands an ah suh him get ketch. Him other half ah hide it fi him but everybody know

6. Then bob really rape him cousin how horny and embarrassing this is , then hol on no him and the big batty woman a deal look like she too old so him not satisfied

1. The bitch wanted papers why the fuck the cousin don’t tell the TRUTH….his Own family set him up so the Bitch can get her Documents talk truth….FAMILY IS NO GOOD

7. bob really wow so disappoint, still your friend tho..
    I really hope you pull thur this one, its not a good look my boy.

1. Still tut friend though?!

It’s this kind of mentality that discourage women to speak up when raped. You’re saying you hope he pulls through as if he’s ill and in the hospital.
      IF he raped someone… he should get the MAX!!!

2. Wow I know this man always seem to be nice never come sideways at me . This would be hard to believe There’s always two sides of a story . This could be your family member or love one . I hope the young lady is telling the truth and not lying bc his hole life can change after this and others will be affected bc of a big lie .This man has kids and a family that needs him . Shoplifting part dumb move I hope he learns by all this he is still young and I’m sure by the look of his rap sheet he was a child still . Sometimes it’s the company we keep and we all can’t keep up with the Jones . I really pray he did not do that

8. Poor bob your cousin say you rape her plus girls a say a so him stay long time love hol down woman. Did you know bob is gay or that no buss out yet

1. Ah true Longtime mi hear bout if. All di next Kleenex did ah look di little gal tuh.fi some big man dem ah some shit

9. NUFFF A THEM BX AND MT VERNON DANCEHALL BOY YA A BATTYMAN THEM JUST USE WOMAN FI THROW IT OFF THEM HATE WOMAN AND TREAT THEM BAD ALL THEM DO A GO PARTY FLOSS FAKE CLOTHES AND SLEEP WITH DIFF GAL EVERYNIGHT AND LIKE BARE MAN PIC ON IG I SEE ALL THE TIME THESE BATTYMAN

1. Any man weh thief clothes fi come mogle ah party , Facebook an Instagram ah FISH, bout dem name KLEEN. Dem ah some SNAPPA. Man wi hook dem fi clothes

10. JOHN JOHN, SUWAYNE, NICK KLEAN WHOLE CREW A DEM LOVE MAN AND DEM THINGS DEM RUN BACK A ANY MAN THEM FEEL HAVE MONEY AND A FLOSS

1. Dem bwoy run back ah man true clothes and liquor. John John, Nick Kleenex, an di res ah dem fi real. Pure thieving clothes and fake clothes Dem bwoy de BI SEXUAL

1. Mi her sey him deh pon social media ah put up shoes bag an receipt today. Lol dat ah jus fi tek shame out ah im eye You ah butter as a man dats why man wi butter unnu b***y fi clothes or favors in di box

11. That girl is looking papers …. they both nasty …. they been fucking ….. just that this time she didn’t get what she wanted from him …. she is a big tough gal Whe married and have a child in Jamaica… she admitted to giving him massages on more than one occasion…. y bust it out now? She wanted her stay … and she got it.

12. I see him on IG always sharp and now we know or I know he shop lift, damn for a man he should be ashamed of himself, go get a damn job. And the rape if it is true he needs to be punished.

13. You all like to call John and Suwannee name because the man them not looking at oonu.. which man ever say them did deh wid John or Suwannee you all are a set of badmine and haters…

1. Bob cousin is not a little girl like y’all think
      She is a big tuff woman with evil intentions.
      She’s married with kids and a husband back in Jamaica.
      And to be perfectly honest…. they both nasty, they been sleeping with each other ….
      as she said it out her own mouth …. she’s always giving him massages… playing with his nipples and such… this time however something probably didn’t go as plan … because bob was always giving her money … the day she claimed bob rape har … the next day she was suppose to go back home to Jamaica… she used bob to get her papers ..PERIOD
      They told her she cannot leave the country to go home while this investigation is on going … that’s all she needed to hear to go through with getting her papers …. Smdh

14. Bob cousin is not a little girl like y’all think
    She is a big tuff woman with evil intentions.
    She’s married with kids and a husband back in Jamaica.
    And to be perfectly honest…. they both nasty, they been sleeping with each other ….
    as she said it out her own mouth …. she’s always giving him massages… playing with his nipples and such… this time however something probably didn’t go as plan … because bob was always giving her money … the day she claimed bob rape har … the next day she was suppose to go back home to Jamaica… she used bob to get her papers ..PERIOD
    They told her she cannot leave the country to go home while this investigation is on going … that’s all she needed to hear to go through with getting her papers …. Smdh

15. You guys need fi stop you guys act like You’ll never walk out of the supermarket With a case of water him just more expensive with him ting . The cousin wicked if that’s her Intentions on stay on staying for her papers. God don’t like ugly your kids going to pay in the long run if you telling a lie on this man .