SENDER LADY HILLY NOT IN THE GLEANER

Merry, you remember the other day how some badmind people did a try dun Lady Hilly? Well it look like exactly wha dem grudge Hilly fah, a it she a use and win. Oooooooh! The something say she a launch bodyshap line and a go star inna reality show. Yoooow, gwaan B, a yuh seh Clapback. Jah now mi nah lie. The article mek Hilly tun up. Mi did tink sey a some hollywood star dem a talk bout. Dem say a Hilly a di undisputed queen of Toronto dancehall. Sey a she get booked the most. Lawd Jesas Met, dem a go obeah Hilly now.

Gwaan good body Hilly. Kill dem yah now. Met, see the article here.

http://jamaicans.com/unconventional-queen-toronto-dancehall/

9 thoughts on “SENDER LADY HILLY NOT IN THE GLEANER

1. Met you know say you a mix up! LOL! Jamaicans.com is pretty big. Its read by 420,000 readers a month (i just looked on the stats at similarweb.com, that tells you site stats, like yours with 227k totalk visits. You should chevk it out). It also says that they have 20k subscribers and the advance analysis say that they are viewed over 4.1 million times. Compared to the Gleaner online, Jamaicans.com better! lol! So it’s a good look. I was curious so mi run go research. My parents must be proud lol. Woooooii. The lady a happen. I don’t know her, but she a happen. Gwaan yah Queen

1. I dont need to check it out because I had 1.6million unique viewers last month. Dont try to play me. It is not the gleaner end of story

2. Ann, move yuh bomboclaat. A mi sen een the article. Mi not even know if Hilly now its up here. Mi and Hilly anuh friend, but mi know you and yuh a bloodclaat badmind nastiness. Go suck yuh MADDA! If a nuh Ann a mus one dutty crocthes parasote whe a watch Hilly. Unuh go suck out jancrow and get a life

3. I believe that Lady Hilly herself has sent in this info. Just a few days ago she went live throwing shade on I believe Nikki Hype about hosting. Who she says is allegedly telling promoters that she will not work with her and not to hire her. She was also ranting on about when people do dem body dem fi look like walking dolly throwing shade on Nikki again. It’s all a bunch of not gonna lie regular dancehall happenings that involves this false sense of being upper class along with being bad minded, jealous and envious. I think she is just trying to show up herself trying to create “manufactured beef” as she said herself using Miss Kitty slang to draw attention to herself. She need fi go help tek care ar grand pickney and stop hype up inna dancehall and lef it fi d young people dem.