P FOR PAPERS

Boy that’s why me nah stop say it!!! Me nah help nuh boy come Farin!!!!! Me could a love you lil more me nah dweet!!! Worse them Jamaican man yah!!!! Look pon dah yute yah a white girl help him come Canada him Eva deh pon fb n ig bout oh my wife this and my wife that!! And as the boy get him shit and can travel back him say to hell with the wife and have up a new gal now!!! Them sumn yah hurt me!!! Unno woman stop Mek them lil pee brain man yah fool unno!! Unno a move like unno frighten Fi Facebook or Instagram hype or man dun pon unno a Farin!!! Smh what eg unno a set Fi Unno daughters???

1-Optimized

0 thoughts on “P FOR PAPERS

1. Mi see it, but mek dem stay deh, mi nevah si nuh body spit innah sky yet and it nuh fall back innah dem face!! Sad thing is that it also splash in other places and if anyone close by it ketch dem too. Ole drancrow!!

1. And i hope him know karma never figet him name, deeds or address..UNGRATEFUL DAAGSHIT..

2. Jah know, this a wickedness at it’s best. But some of these women not learning one bit any married me a married and give anybody papas is 20grand me want not no heartbreak.

3. Let that f**ker do dat to me and see what happen
    I report him to FBI, CIS, NSA, NYPD, all B613(Scandal) and say him a terrorist, and marry mi under false pretense. I would be the wicked one. Have him rass a eat puree food in one the prison camp in guantanamo bay,Iraq or smoother country.
    You know America love snatch up terorist and drop them off else where.
    M rlover bwoy come marry me

4. As soon as dem learn the bus route is surety a next ooman dem a guh look. Is a minority of Jamaican men teck marriage wid di sacredness that it deserves, most full of it.

5. Yes it bun mi fi dem ungrateful bwoy ya and is not only bwoy so call big man to….but mi not blaming dem entirely mi blaming these desperate professional women as well.Half a di women dem a my facility guh Jamaica pon dem vacation and do a Stella move and get caught up,do fiancĂ© visa or di straight filing and dem turn round diss dem have pitney pon dem,nyam dem out,mess up dem credit.I have seen it all….nuff time mi have to a bawl wid dem,bring food fi dem,stake out a gyal yawd like a fool fi so call 50th evidence fi closure fi dem,chillllle mi can write a book base pon mi co-worker,friends and even family members sponsoring these connist

1. Women are equally Con Artist too. Maybe I can send you a list of male victims and you can hook them up with your co-workers who were burned by the male “connist”. You can even charge a fee for the match making. Good thing is no one on the male list needs a fiancĂ© Visa nor done of your co-workers at that facility of yours.

6. man short these days . too much mix up with the thing dyke , butch and so on…if him only deal with one the rest will be deprive. so if him have the energy so be it . i tip my hat to you sir.

7. SO WAT ABOUT THE WOMAN DEM THAT HELP DI MAN DEM AND TURN ROUND WANT TO ABUSE DEM. WHY STAY WEN A NEXT WOMAN LISTEN TO UR ABUSE AND TREAT U BETTER. LEFT HAR RASS FI DI NEXT WOMAN YES. ALWAYS HALF A STORY WI NEED ALL SIDES TO THE STORY.

8. I see big woman in she 50 left from Canada an go Jamaica about she in love never meet the man only talk on phone for about4 months and nah stop send money go a Jamaica every month for that woman a big fool cause the man live with him woman of almost 13 years in Jamaica

9. The only reason mi vexxxxx ,is because a no my family get a fool like that ,mi ave nuff cuz in ja and mi want them get a fool like she old and in love and blind ,mi vexxxx

10. It annnoys, angers me even, when I see some of our black men with these white women, black women with some white men. We refuse to be loyal to our own tribe and sell out just for papers, money, status and some stupid vanity like criss cyar and house. Why u gonna settle with a fat white woman/man when u would never settle with a black one, why settle with an old white man/ woman when u would never do the same in ur own race, why have a white woman/ man piss, shit and spit on yo ass when u would never accept this from ur own race, why allow these white people to control you, gal u up, bwoy u up when u not taking that from ur own, and the answers are evident likes, greed and hypocrisy.

11. Honestly I don’t feel to sorry for these grown adult women. In life we all make choices good ones and bad ones and we all have to live with the consequences.

12. Tell me when unnu Eva see a real Jamaican man want a whites woman as him up front woman? A always use dem use dem. Jamaican man nuh waah nuh lasagna him waah curry chicken and rice and peas. Kill that dead she feel good a black man a sacka har hole. Jamaican man dem love dem Jamaican woman. If a Jamaican man date outside him nationality there is always a motive behind it

13. There is always two sides to the story . I was married and the man did a sort out mi papers and we were legitimately married and as soon as we have no simple argument the man threaten say he not gonna go the interview and threaten the status of mi papers. Some of the worst treatment I ever receive from a man. The man all used to hide mi green card, so mi just a say dis ooman probably couldve been using such things as a means of power and subject the man to all kinda bad treatment like i was and I really had to stick it out