MONEY DETOUR

The lady from Canada in the white dress, her man look better than her. Plz post.
Them keep blue and white pasty but the granny man a Canada nuh know.. the man a support her and she fly dung a spend up her money pon some young youth in the ghetto, please hide my name and id

6 thoughts on “MONEY DETOUR

1. I bet the granny look damn better dan ur nasty ass.It sad di man mek yuh suck him and suck yuh fi a more grown and sexy woman.Movvveeee yuh pc di woman spent har money how she feel you go find a GYN for your mouth and leave the woman.Cum tru nice clean lady “gal gwaan wid yuh 1 hit bakka wall behind di door nuttn f**k

2. met u shouldnt even post this because it makes likkle sense
    this lady looks very nice i would be very interested in a fine looking woman as this one .. the person who send in this post has some personal issues with this lady the guy beside her dont have clue about fashion though need fi guh fix up himself b4 him end up in fashion prison

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    No yuh affi go get a pic whey she deh pan a different angle fi mi analyze and confirm dis.