LOOK LIKE KERRY HAVING A HARD TIME AFTER SHE LEAVE JULIUS

Nash a you a the real fren killa. Imagine you and Kerry a bench and batty, when yuh guh Canada a the lady yard yuh deh right through.

When the lady deh Jamaica, yuh itch under her because yuh love likes.

Now every weh Julius new gyal Foxy deh a you and she straight.

You is a wicked gyal, cause you nuh stop carry news bout Julius and foxy to Kerry. Bet yuh a the same way you a chat Kerry with Foxy

Dem fi beat yuh r**.

36 thoughts on “LOOK LIKE KERRY HAVING A HARD TIME AFTER SHE LEAVE JULIUS

1. she just post on her instagram over the weekend ‘HIS WIFE MRS RICHARDS’..them still deh

he’s not going to leave the mother of his favorite child just so..plus she prettier than the mateys

1. Kerryann is definitely not prettier than some of the other women Julius has been seen with.. have several seats.. and even if she was pretty, what else she has to offer? She mek use of the man money over these years or she still broke and waste all the money on clothes and nav nothing else to offer .. please

2. Nash does seam fake a.f to me fr… with a her stink ass attitude.
    God has a way of humbling people ino so wait.

3. Well a baaa!!!! fi KERRYANN bun under har nasty BUMBO!!! IT HAVE NUTTIN FI DO WID LOOKS WEH KERRY A BRING TO THE TABLE AFTER SHE NAW HELP JULIUS BUILD HIM WEALTH SHE SIDUNG A MODEL OUT THE MAN MONEY. MAN WAAN OOMAN WEH DEM CAN BUIL WID AFTER A WHILE. SHE UP A CANADA A PARR WID LEXUS EX OOMAN ONE MAWGA BROWN GAL A SHE AND HAR YA NOW HAR NEW BEST FRIEND. KERRY LOVE RUN INNA A PEOPLE WEH INNA PARTY AND HYPE IF YUH NAW WEAR BRAND CLOTHES AND YUH NAME NAW MENTION SHE NUH DEAL WID YUH. PRETTY LOOKS IS NOT ALL DUTTY KERRY. JULIUS DESERVE BETTER THAN KERRY A TRU SHE HAVE HIM YOUTH YUH SEE HIM PUT UP WID HAR NASTY NON AMBITION ASS. SHE ALL A SELL CBD TEA FI ONE HARD WORKING WOMAN STATES.

1. You sound like a hater! Don’t hate pon Kerry b/c she well pretty like diamonds! Leave the woman alone! Nash is the one fi chat bout. She’s a user and a fake friend and its b/c of Kerry and Julius why she buss!!! Nobody knew who Nash was until she par with Kerry and Julius. She love did hype. Mi hate Nash!!! She’s a real bitch!!!!

2. You sound like a hater! Don’t hate pon Kerry b/c she well pretty like diamonds! Leave the woman alone! Nash is the one fi chat bout. She’s a user and a fake friend and its b/c of Kerry and Julius why she buss!!! Nobody knew who Nash was until she par with Kerry and Julius. She love did hype. Mi hate Nash!!! She’s a real bitch!!!!

4. Nash a wicked fi real. Look like a Julius she really wah fuck if she nuh fuck him already.

Always a boost up the WIFE and still a laugh up with all a him side piece them.

This Christmas shall be very festive because the real owner fi the man soon reach.

5. Mi see Foxy and Julius out and about all the time. The gyal live a the restaurant like she own it. Foxy have ring pon finger like she married. Suh she snap a suh she flash the ring. How it guh?

6. This is so fucking true and is Nash set the link with foxy and Julious she’s a wicked gal, Kerry stay far from Nash she secretly bad mind yuh!!!

7. Nash and foxy been friends tho from Spain days so Anuh ntn new that but the world know Nash fake she run with anyBady then she chat them same like when we and macka used to par she used to carry mi name hawd fi get things guess she succeed cuz him lef har wid him car.. Nash same one dh pon phone a buss up liberty seh Foxy talk seh she nuh want Julius a just him money after all she cyaah go back to stripping

8. foxy friends them a send in things about Julius other women..1st Jody now the WIFE with the real ring

a talk seh she have Canada man and whatever fi split them up

1. Nah.. Nash spend time at Kerryann rented apt in a shithouse part of town in Toronto. While there she see Kerryann man and tell Julius when she reach back a JA.

9. 11
    NASH is a user and can’t chat about Kerry and har man in a Canada. She have har promoter man in a Canada too who she a fuck. She’s a bitch she have har man in UK who she engage to. International pussy fucka gyal stop chat you Fren and go to bed!!!

10. You sound like a hater! Don’t hate pon Kerry b/c she well pretty like diamonds! Leave the woman alone! Nash is the one fi chat bout. She’s a user and a fake friend and its b/c of Kerry and Julius why she buss!!! Nobody knew who Nash was until she par with Kerry and Julius. She love did hype. Mi hate Nash!!! She’s a real bitch!!!!

11. Mi hear people ah scream WIFE, WIFE.. but the man lives single … LMAO .. and the so called wife that waited 25 LONG years for a ring should continue to hold her position. . Which is occasionally visiter.. thirsty to be seen on the scene. Lucky u she did have the man youth bc she brings nothing else to the table.. besides bitched boob jobsssss and knifed up waistline..

1. Fuck you bitch…..you’re a fuckin hater……
      You know what she brings to the table????
      What does Foxy bring apart from her community pussy and stail clothes.

2. You are right……Nash doesn’t need to hate cah she a fuck out the whole of the top a top UK man dem Cawkalee & Mikey Black Godson is 2 of di man dem. She a fuck out the whole a Canada…..Hinds, HennessyCash and Fentonalliance. And she a fuck out the whole a America Jayicon is one of di man dem I know personally she a fuck. She’s a bloodclaat joncrow!!! I heard she fuck Julius too but jury is out pon dat one.