DI WOMAN SERIOUS BOUT HER MONEY

0 thoughts on “DI WOMAN SERIOUS BOUT HER MONEY

1. Mi understand di measures weh u haffi tek fi get u money lady,but wen dem fire har a hope you still get u 2gees

1. Regardless, If the lady don’t get back her money at least This teefing brute will learn her lesson. Let Air Canada deal with her backside.

2. Well, Airline policy is….You should not sell their buddy pass and if the company should find out it would be immediate termination. Based on the fact that she took the money and she did not get the passes, who knows where this will go. GIVE back the lady her money you old scamma, If I were the Lady, I would go straight to Air Canada Corp office and show you something. For the life of me, I dont know how people so fool fool, How is she going to get whola 9 buddy pass for one family? If it was 1 or 2 but 9?? come on now, why you never Google airline policies and buddy pass? I have known flight attendants who got fired for this ish much more somebody who work on the ramp. lol

3. A Simones International Couture she teif it from.
    Old witch. I’m happy Simma put up di gyal pictcha yuh see? people wicked nuh hell.

4. The buyer just fi get rip off to!!

How you one so craven fi NINE buddy pass? A so Air Jamaica got ruined… seller you ago get fired fi being an ass. Look at yu yearly salary to what you going to get fired for…dwln

1. :ngakak Imagine the 9 people going through Air Canada gate to Jamaica on the same flight with whola 9 buddy pass lol. You know? This is really epic Iyah. Cause from I was birth how could you in your right mind think you alone coulda get whola 9? I really feel sorry for the payer cause the payee trick you 10 times over, You are a certify idiot.

1. ____________________________________________________________________ mi never waa laugh likkle while when mi a break it down but mi did haffi tek whey mi body and tun ova… :ngakak

2. Help me understand something here….Is it possible that the 9 Buddy passes could come from 2 or more Air Canada Employees? Either way, buddy passes are meant to be sold, so any bandooloism can cost yuh fi lose all your money.

We love too much backdoor deals and this never end good for a lot of people.

1. Is chue man, di love fi backdoor dealings is too much till man all a jump wall fi guh free dance..kmt. All dis backdoor tings is an illusion of money being saved, when more time you have to spend more outta pocket or waste your time causen if flight overbook, buddy pass ppl haffi pawk and di airline won’t be finding no hotel or give you a food voucher either, and you haffi dress a certain way. I would never fly on one ever again, more hassles dan dem worth.

2. Yu a laugh?! lolol a so dem mash up poor Air Jam wid de buddy pass dem.

How you fi a travel wid 9 people pon buddy passes at a total of less than 3Gs from CANADA to JA at dat…

De gal should a gi har back har money Oo now craven puppy ago get choke, while craven dog neva get de 9 passes.

1. Phantom mi luv how yuh break it down,lol. I believe this case falls squarely under that old sayin “a fool and his/her money shall surely part”.

I believe she shudda work wid di girl and try get back har money a next way. Caws, if shi lose the likkle werk now how pray tell shi ago pay har back? Shi smart,notice shi nuh badder carry har go har go count house infront a judge and demand har money. Most judges nuh like theif nuh care what strip or color. And all shi tuh did want defraud Air Canada and Air Jamaica wid har craven self han har 9 family members.

I hope CP24 help har or dog eat har supper.

Good night all.

5. Good Day Met, Metters, Peepers nd Others ……

Same ting I was saying who the hell get more than 2-3 buddy pass muchlesa rass 9 nd dat gal a fool a betta she did work put supm wid a pay back plan nung she ago loose har job

(Simplicity soon sign in)

6. Lady betta u did ask an American Airline employee outta Miami International Airport.Dem certified pon dem buddypass ting deh

1. hehemmm..lol American passes put you in business class and you have to dress the part. I don’t think this lot of NINE could a ‘wing’ dat lol!

7. Why she nuh listen a Vybz?

Mi seh yuh cyaan trust people!

It sad but true.

Mi undastand when a Jamaican trick a foreign fi tief dem money but mi cyaan undastand why a Jamaican tief a Jamaican…it nuh mek sense, it nuh right. (it nuh right fi trick a foreign too but mi undastand da mentality behind it)

8. But Westjet flights are not expensive, and if worse come to worse she could have gone through Buffalo and fly our Jet Blue or Spirit, very reasonable rates. I know if Pat Foran get dis fi choot he is going to run with it..laaks, mi lady you really gwine ketch pon di 11pm nightly news..dis lebel a embarassment is not easy. Pay di ooman di money or you gwine hab seriously problems getting employment in the future if the media gets a hold of this. All employers a browse di intanet before dem hire ppl nowadays, dis is not a battle you waan teck on, nobody hires a fraud artist, pay up and save yourself!

9. Dis is strange afta the victim call in pon show and sey she neva know a buddy pass til de day before, and de woman tell ar she caan carry dem again one day before travel. So ow she say she book pon buddy pass and dere was no flight book, buddy pass a nuh standby ting? If u wuk a airline no guarantee fe flight wid buddy pass so how dis? Talk everyting not just some tings. In dis case everybody licky licky!

10. Good Afternoon Met …. You mek me laugh out loud at my desk having my co workers what the hell I’m laughing at ! LOL …. when I read this yesterday I was thinking why she feel she could get 9 buddy pass fi true , I don’t support people a tief but it clearly look like they were both trying a thing on each other . I know it’s hard fi loose a dollar these days but really , my girl fi know seh a chance she a tek regardless .

1. Vacation and feast! Imagine all who just a return after years since dem last travel pon a air Jamaica buddy pass…damn right is only one a dem people de woulda a bright fi think dem can get 9 pass fi one family.

Met, trust a believe one a Air Jamaica biggest curse was buddy passes, plan FULL a buddy pass passengers to ratid! me nu think the drug fines dem add up to the lost from buddy passes.

1. :ngakak and mi nuh waa laugh eno but mi can imagine how dem group up a calculate di cheap fare and splashment :ngakak

1. Nobady nuh deh ’bout fi ban di Admin today___________________________________________________________________________

Simpli we caa take an executive vote a veto somethin’ :ngakak :ngakak :ngakak

1. :nohope mi nah go seh nuttin quena u rerse dan me so nuh badda wid it
          when mi calculate out di fare mi seh no man dis person really serious bout cheapness kawsen seh das not even a good one way :nerd

11. :ngakak Me still a DWL at Splashment, Imagine how dem did a plan fi go Jamaica go show off pon Poor people say them come from Canada *Wid the 9 buddy pass* Craven dog loose dem bone.

1. _________________________________________________________________________
      wha maggling did a guh gwaan nuh nawmal wid dah fare deh ooo

1. It nuh luk like yuh out fi stap today!
        Good thing for me, I have no immediate person to report to and share office with one other person.
        It is I who “did haffi tek whey mi body and tun ova” in yah!!

I kaint recover Oh, Ooooooo!!! :ngakak :ngakak

1. Quena u tink a joke mi stand up and haffi pudung wha ina mi hand n check up what fi each ticket… n she did want round trip fi 9 people pan less dan 3000………..dis fare epic ..Mi wrong di girl fi nyam di money n doe wrong har at the same time because wha group call and conversation did mek bout this fare nuh nawmal and all who did a go pay di right fare tek what dem think dem did a go have lef and pudung a piece a shopping fi go palaav pan jamaica people oo now di easter mash rite up..

1. ____________________________________________________________
      ask di buyer…cause she pay like a gi whey grung market she go and get wha she never expect

12. So a nine people did ago ride the one buddy? Seriously, we need to come up with a different name for this type of employee pass. The Jamaican interpretation cause this woman fi lose all her money. A bet if them call it them did call it pus-C pass then she wouldn’t go for it!! Just the thought of free buddy let some women loose all control of their senses.

1. :tkp :ngacir2 I am done! Have a good day all bloggers, this is the end I cannot take this no more, I am in a office setting and people hear me a kin me teeth like a cam dog and a wonder WTF wrong. This is too much. GOOD BYE ALL. Strange enough I was waiting for someone to come call out the BUDDY and now here it is. 9 people ride on buddy just fi go show off a Jamaica. I IS ARE DEAD. This is really Hilarious. AND MET YOU IS NO GOOD.

13. Bwoy unu wicked hee man!! If I’m was the victim mi go hide instead a di acusesa because unu mek me look small an fool fool. I’m kinda feel bad fi de lady still, but 9 people? It’s not even a sure ting sey all a dem would get on the flight de same day. Buddy pass tricky bad….me see people go back n fort to airport for day before dem could get on de plane…..how de hell airline ago have 9 empty seat……

1. U need to be put in a time out chair….mi know somebody tell dat poor lady dem dun har up pan jmg

:ngakak

14. But met…..unu can really accuse de people dem sey dem ago show off enu…..for all we know dem having life hard an a long time dem no go home so dem see a way to plan dem trip around 9 people :hoax2 an here come de savior sent by God to help dem go home…….and dis thiefing gyal tek dem money…….mi no kno di circumstances but mi tink a hard time tun dem inna fools

15. Dutty woman me wish a did 10,000 she rob yuh. Yuh see how unnu wicked yuh did way pay likkle to nuttin and true it nuh guh tru yuh way file reports . Well Bitch a hope when dem fire the reef she come fine yuh and sue out yuh baxside

1. How she going to sue her when she teef di Oman money? If de ooman sue har and she counter sue, she’s one ballzzzz bitch. Me would da try get back my money whether mi fool fool or not

16. so the 9 of them missing Canada link up a yaad lol go see all of them in the dance if them did reach a yaad but u have time to save up for January 2016 Canada boat ride lol

17. All fun and laughter aside, LADY go gi the Ooman back her money, you railyyyyyyyy take advantage of the Ooman’s ignorance of the buddy pass system and how it works. If you don’t, she may not get back her money but you will not get a salary from AIR CANADA again! She will be encouraged to speak with Air Canada’s Corporate Office!!!
    Ole thiefTer yuh!!!

18. Lady you are very stupid to think that you could get 9 buddy pass. But do every and anything you can to get your money back cos she too teef. Good luck.

19. Right ah right an wrong ah wrong
    Mi agree wid honeybee@3:43
    Sender yuh shoulda kibba an
    Nuh put it pon pinkwall seh yuh
    Buy puss inna rass bag.
    My gurl teck it as mi tell yuh
    Ah evidence an facts run courthouse
    An if yuh nuh have nuh correspondence wid she ah tell.
    Yuh seh she ah gi yuh pass memba
    Judge nah listen nuh story.
    Plus dis woulda be a civil suit
    An if de court procceser weh drop
    Of de nuh see har.
    Court cant help yuh wid dat an
    If him leave it ah de b yard an
    She rip it up nuttin cant come outta
    Dat.
    Mi rip up paper inna server face already dem time de ah scarbrough
    Mi live an tell him fe lick out unda
    Mi an slam mi bloodclot door.
    An not ah ting come outta it memba mi tell yuh.
    An fe seh call de b work place yuh cant prove weh yuh ah seh
    Yuh have recepit my gurl an
    Mi nah side wid de b but yuh fool
    Bad de scamma see seh yuh slow
    An yuh get take.
    From she tell yuh 9 buddy pass yuh scam meter shoulda buck
    But yuh muss nuh street smart cut
    Yuh loses not ah ting ago come outta
    Mi sorry yuh gi weh yuh money
    Cause mi cant seh yuh lose it.
    Next time guh ah eglinton ah get ah proper travel agent fe sort out yuh
    Ting
    An nuh take short cut yuh si de b nuh 3 bad lookin hair an accessories
    An clothes yuh investment gone tuh

Hush nuh cry :sorry

20. THIS IS A KARMA SLAP BACK IN THE BUYERS FACE FOR ALL THE CUSTOMERS SHE RIP OFF WITH HER OVER PRICE GOODS THIS GIRL COME RIP HER OFF BACK IN ANOTHER WAY….AND TO EVERYONE BOOSTING THE WOMAN TO CALL THE GIRL JOB PLACE AND THE POLICE WHY TELL HER THAT WHEN YOU NO KNOW THE OTHER SIDE OF THE STORY..KARMA COMES BACK TO PEOPLE IN DIFFERENT WAYS..AND THE BUYER AIN’T THAT INNOCENT EITHER YES THE SELLER SHOULD BE PUNISH BUT TRYING TO GET FIRE SOMEONE FROM THEM JOB IS BASICALLY TAKING FOOD OUT OF HER KIDS MOUTH..I DO NOT KNOW THE SELLER BUT I HAVE ENCOUNTER WITH THE BUYER WHO TRY TO RIP ME OFF BY TRYING TO SELL ME A $20 FOR 10th THE PRICE…SO THIS IS HER KARMA..NEVER QUICK TO TAKE SIDE UNTIL YOU KNOW BOTH SIDES………..

21. First off unless she has recorded proof that the $3000 was indeed for buddy pass she cannot let the woman loose her job the monies could have been paid out for a any number of things greed n stupidity is not a good mixture it cause diarrhea
    Metsy n metters big up unnu damn self inna di day ya but let’s do di math 3000/9 = mad ppl business

1. Cheutty ah oba chee hundred per pass :ngakak But mi nuh tink all nine woulda reach or dem grip woulda get misplace ah some airport. Cah tuh how mi comprehend di ting….buddy pass nuh mean yuh seat guaranteed. Ah when di destent paying passengers nuh show up or the flight nuh fully booked dem fly di gate and mek yuh wave yuh buddy pass through. Vacay tun dung fi senda and har tribe of nine….meantime unemployment goodly tun up fi scammer….:travel

22. the buyer is a dummy bout 9 buddy pass.. listen u can get a ticket fi unda 5 bills to go jamaica fr canada in May, october and none peak season. n if u had to buy 9 buddy pass u cant afford the vacation so unno shudnt go..some of them love run gone pon vacay with them bruk pocket lool the seller bad but buyer u mad!!! dwl

23. TO SWEETNESS
    what makes me laugh about all these posts [facebook has removed her page***miss sweetness that is]. there is no proff that Sidoney did what she is claiming. you come on every social media also i got the BB mess you sent out. Do you think as a business women people would want to do business with you. this is Karma back on you. You take people money buy things for them off line and over charge them. Why don’t you tell the people that Sidoney and many of us have sent you email transfer for clothes and you buy it for us and we pick it up at your store that should be closed down because the clothes dem pop dun> i don’t want to really cuss you eh because if i start the weaves and wigs you were would have to be fixed. The lady was not doing you a favour it was your family.. why you dont call your family and find out. Dont you see she has yet to comment. A lady. you cant say she don’t look good. why are you lying that you didn’t know it was Stand By… its your family that changed there mind about the tickets.. it is not your money.. come on now… are you sure what you have put up is not payment for clothes that she ordered from you. to be very clear on buddy passes. My husband works for air canada. she will not be fired. they were hers. they get 10 passes per year. 10. they cost approx 290 each. if she wanted as many employees do is add to the cost for there fair aswel.Stop playing the person who lost money. you broke like dog and behind in your rent for your shop/ thats why you have turned to order on line.. the people dem know sah you over charge them. you need to be relevant so you decided to do this.. but you have open up a can of worms that you cant close.air Canada employee own there pass. they are for friends and family to go with the emply on trips.. its not fraud. there was no contract that any monies were paid for flight.. remember your words’ she was my client’ so whats really the story.. was she your client paying for clothes’ or did she rip you off? get your facts straight. you see hoe u lean… go look fe de man whey you a try buy with u popdun store cause your client base has just drop…. one more thing if you did have money why you neva buy the ticket your self on the website? p.s air Canada is fully aware of what you have done and listen out for some lawyers… Defamation of character;;; look it up/// people not because someone says something must we be so quick to judge. this women has a store and her own words. “sidoney was a client of mine” pick sense out of nonsence

Met when the store close down i will send the picture

24. FYI: Buddy passes are not for sale, they are to be given out to family and friends; the person does have to pay taxes though; that’s the only charged that should be incurred