CHRIS FROM NITRO SOUND WIDOUT A BED DI GIRL A GO WANT UP DI BACK RENT

Hi Met,

I would like to share a story with you as I an extremely pissed. Now there is this selector in Canada by the name of Chris Nitro…CHRISTOPHER MURRARY FROM NITRO DI CD SOUND (pic included). Now by fluke I met dis boy and long story short he told me he had nowhere to live and if I knew of anything. But true mi name come to help us I offered MY apartment that I had and was not staying at. Now dis likkle ungrateful twit stayed in the apartment for over three years…honestly Met it was a non issue for me cause sometimes if yuh can help a person yuh should…and please believe mi sey mi neva know dis boy from nuh wey.

Real talk…if me an him did inna suppen mi maybe wouldnt even vex suh. Last year before the summer mi tell him sey mi ah guh give up the place and him need fi sort out himself accordingly. Mi talk to di dunce boy and explain everything to him…him sey fine. Inna November last year mi see im ah one dance and mi ask him if him nuh plan fi move cause up till dem time deh him still have him things ah di apartment…again him promise sey him ah guh get him tings…here dis now…WHEN HIM MOVE INNA DI PLACE ALL HIM COME WID AH HIM GARBAGE BAG DEM WID CLOTHES … THAT IS IT…HIM NEVA EVEN HAVE A BED…HE GOT THE SPACE FULLY FURNISHED…DUNG TO MI KNIFE AND FORK DEM DI P#@@* GET. I WENT TO THE APARTMENT ONE DAY AND REALIZE THAT HE WAS SLEEPING ON MY BED MI TELL DI NASTINESS SEY HIM AND HIM WOMAN CAYH A SLEEP PON MI BED AND AS A BIG SELECTOR INNA DANCE HIM NEED TO BUY A BED. WITH THAT SAID ALL NOW IT NUH HAPPEN.
NITRO-Optimized

MI TELL HIM SEY HIM FI PAY MI FI MI MATTRESS AS IT WAS NOT CHEAP. ALL NOW!!!! FAST FORWARD TO THIS MAWING WHEN MI CALL DI PROPERTY OFFICE DI LADY INFORM ME THAT FROM APRIL 2015 DI BUMBOHOLE DONT PAY NO RENT…LIKE REALLY AND AT PRESENT MI OWE COUPLE THOUSANDS WELL…YUH SEE TRUE MI WANH FI GUH SEE JESUS…MI AH BEG UHNUH TELL DAH BATTY MAN DEH SEY HIM FI COME CKECK MI…CAUSE HIM NUH HAVE NUH PHONE AND MI WAAN STOP GUH DANCE AND THAT SEEM TO BE THE ONLY PLACE ONE MAY BE ABLE TO BUCK HIM. MI NAAH KEEP NO BOY SECRET NO MORE AS IT JUST GOT EXPENSIVE!!!!!

41 thoughts on “CHRIS FROM NITRO SOUND WIDOUT A BED DI GIRL A GO WANT UP DI BACK RENT

1. omg sender, almost a year the man nuh pay him rent….. Smh. Sometimes when u too kind a Dis reach u. Chris u fi do betta.

2. So ur telling me from april 2015 him dont pay rent and they didnt evict him or call u since the place in ur name?? I live in toronto and u cant even be 1 day late for ur rent muchless dont pay rent for 9 months thats def a lie!!!& if u c him come wid just clothes where did u expect him to sleep on the garbage bags??This sounds like u a carry feelings fi di man….

3. sherika u have a very valid point. Is almost a year him nuh pay no rent, according to sender. Dem would take her to court by now. But is nuff dancehall hype ppl mi hear through di grapevine say Dem don’t live nowhere, etc. Sender if di story guh suh fi true mi feel bad fi u. But living one year rent free seems far fetched

4. No Sherika…no feelings just thought that what he did was messed up…him come wid clithes alone cause him neva did fi stay suh long….and yes it went on for that long…don’t have no time fi ah tell no lie…im a grown ass woman…it look like ah yuh fren suh sen on di message.

5. Welcome to the club..in 2007 I was living in Florida I rent a 2bed n 2 bathroom apt a friend of mind seh she had a friend need a place to live su mi seh yes she recommend him n mi seh alright…this youth never have rent yet n party 7 nights a week n wen mi tell him seh get the f**k out a pure bag n bwal how him nu have paper’s wen him come up with a money mi have fi put all $200 pan it..wen the lease up mi move him a beg mi fi sign again n let him stay deh all him gal him send come a beg seh she will make sure him pay it..su senda I believe you 100% i can’t believe seh a Jamaica some a dam pussy yah come from cuz jamaican people full a pride n very ambitious..nuff a dem gal out dem money have all 5 gal n them mother a suffer a Jamaica n dem party every night n don’t have dry shit in them name

6. @ miss becky he is not my friend i just know of him to dj at parties & thats it….i just dont believe the part where he lived in an apartment for almost a yr without paying rent that doesnt make any sense!!!

7. I know his face. Think he was on my facebook page. Not sure if i block him in my clean up campaign. But him gwan hype fi true. Mi think him did have it like dat

8. @ Sherika…care zero what you believe…honestly…let me break it down for you…the mail goes directly to the apartment…therefore is him get the notice dem suh if him dont give mi dem how yuh feel sey mi ah guh know…im done….@ Anonymous…I am at a lost for words cause all I was doing was helping out a situation.

9. The man deh a Jamaica from xmas day a party hard…him par wid kiprich. Fi somebody weh go jamaica all 6 times and a floss suh tht is real shameful. Mi ago pass on di message fi u….mi havi really laugh, dance hall massive dem…love hype and nuh have shit inna dem battyhole

10. Exactly my point nobody is going to let u stay in their place rent free for almost a year eviction would happen after a few warnings or notices.Also the landlord would of contacted u via phone after not getting through letters…if he lived for 9 months rent free im sure lots of ppl would love to rent from this landlord coz ive never heard of this from i born worst off in toronto where they r so money hungry. Im not defending him coz i party alot & i know them dancehall niggas aint shit they have nun they have women mind them all im sayin is thats hard to believe bout livin free for 9 months.

11. This is one of the funniest shyt I’ve seen all year. But is a big man face him hab, so him not even hab di excuse of youthful waste fi back him up. Is big man dis a behave suh???

12. Me beleive , me inna new york an a woman inna my building noh pay rent fi 8 mths shi not tap goh court an get time

1. New york different. All 1 year and odd pple in a pple place here. They’re in georgia. U miss a month or 2 the marshalls coming at u

13. Listen dis inna new york wey mi.live nuff a d dj an dancehall boy dem live wid d gal dem wah dah pon government assistance soh dem live free DEM wi gi a likle smalls an den dem borrow other gal wah dem have pon d side food stamp card and buy food carry a d yaad meck d gal tink a dem huslte money an spend trust me uno noh falla d hype life IT NOH REAL

14. It can happen , him can noh pay no rent from dat an still dere him can a pay in between dats y an cost d ppl inna d girl name a dats y him noh care

15. I LIVE IN TORONTO ME AND MY BOYFRIEND OWN A HOUSE WE RENT OUT SHE NOT LYING IT DOES HAPPEN EVERY RENTAL PROPERTY IS DIFFERENT SOME PLACES 5 DAYS AFTER RENT MISS YU GET YOUR REMINDER THE FIRST YEAR TENANT PAID ON TIME FOLLOWING YEAR EXCUSES PLUS CHECKS START BOUNCING THEN WE GAVE HER NOTICE TO THEN WE HAVE TO FILE IN COURT BY TIME YOU GIVE NOTICE AND FILE THAT PERSON CAN BE IN YOUR PLACE 6 MONTHS TO 1 YEAR SO SHE IS NOT LYING..BUT I HOPE ALL GOES WELL AND PEACEFUL

16. Lady hold the faith me believ u! Where there is a will there is a way. I know ppl live next door me Inna Jamaica n is the middle o the 4th year dem finnaly get evicted!!!!

17. I believe the girl a long time that Chris boy going around taking advantage of women. I just feel sorry the girl cause she won’t get that money back. He will rather quit his job go on assistance or file for bankruptcy. Real waste yute dat. I wonder how his woman feels now knowing the truth

18. smh these dancehall men! This pattern of faking the funk just for fame need fi stop. Big ageable man and doh have a bed…

19. Lady I personally believe you Not all that glitters is gold. Me help a Fren get a place n she lived there long story short she decided to move. She didn’t pay her rent on time so there was arrears bk to five months cause she only used to pay half n half. A court me n she end up cause nah Mek sake a kind heart ppl mess me up . My motto now is if I can’t afford to lose it u nah get it ppl love tek kindness fi weakness.CHRIS pay the lady

20. The only way this story would make sense is if this “apartment” is welfare housing. Why would anyone be pay rent for an apartment and not living in it, but living elsewhere? You would if the rent was $250 a month…only “housing” would allow this situation to go on so long without evicting someone. Additionally where was supposed to go pay the rent, was he added onto the “lease”? Probably Not…Any person who would let someone use their apartment, should have the sense to have the person pay them the rent directly. Chris is a damn fool but I have to wonder about the person who let this situation carry on for 9 months…

21. Hahahaha I’m not laughing because the situation is funny, but for the simple fact that this is most likely so true. Chris is a dunce. Neva si a man suh wukless Inna mi life. Eva deh a dance and bruk. Eva a floss wid ppl bokkle an doh have a bed. Him sick jonhcrow stumuck.Unnu nuh si seh him barely guh a dance anymore. Not even di real Nitro man dem chat to dat. Him need a decent awk and spit. Him a bwoy cause real man nuh to dem shit ya

22. My grandmother always said (even the time I asked her to lease a car for me) never ever give your good name or credit to someone else..if they didnt care about theirs – they damn sure wont care about yours!

23. @this nuh mek sence. Sometimes people give people the an opportunity to do differently or a chance to improve. Even if it was housing so what…he didn’t have anywhere to live and someone felt sorry for him and allowed him in their space. Is that how you repay gratitude. It really baffles me how people focus on the where and what the apartment is and not on the selfish act that occurred. Jah know this is sad.

24. @just a thought- you’re right! If its housing that’s the least of anyone’s worries. Fact still remain that the girl let this crosses in her place to kotch and he f**ked her over. He could care less because him live a ajax now wid him ooman. A she a guh get a raw dose but maybe shi can change him. I’ll wait for the day to see that happen *sips tea* Real ole grazmite

25. CHRIS A DUTTY BWOY FROM HOW LONG. HIM HAVE A GOOD UP NURSE OF A BABYMOTHER THAT TRY TO MAKE A HOME WITH HIM AND THERE 4-5 KIDS AND HE GIVE HER BUN EVERYDAY LIKE AH EASTER. FOREVER INNA DANCE A LOOK OMAN AND BRUK LIKE DOG. DID A LOOK MI FREN AN AH TELL AR FI MEET HIM A MOTEL PON KINGSTON ROAD WHEN DEM STORE DID OVA GALLOWAY AH SCARBOROUGH/ EM A NASTY BWOY AND LOVE WALK AND BEG PEOPLE MONEY AND LOVE MOVE INNA GYAL YARD WITHOUT NOTICE.

26. WAIT,SO YOU MEAN TO TELL ME CHRIS AH TEK HIM MONEY GI NELLY (JENELLE) CELEB AND CAN’T PAY HIS RENT? LOOK FROM WHEN NELLY AH SLEEP WITH CHRIS, ALL WHEN SHE DI DEH WID MI GOOD FREN OLAF. SUH ALL DIS TIME HIM NEVA HAVE BED AN ANNA PAY EM RENT? WHAT AH TING

27. Lolol.. woiee Nitro u no stop till u reach a groupie.. u need fi stop look oman and look money… yuh really wukless if u naav no bed big greytone man likka yuh.. spender mi believe yuh a no u alone mi hear talk bout the ungrateful boy plus him love use ppl, but mi did just tink did jus bad mind neva know him wukless.. no pussy no pass him, every hole u wah jump inna like him a crab.. u caan falla the crew and act like u rich act u wage canada have too much avenues to success.. a better nuff a dem get deport an sen good ppl inna trudeau country. Sender mi believe u and I kno others can attest to this and his behavior.. don’t mek the clothes an blazers fool yuh a teifin clothes dem wear an a hype.

28. Rayyyy di teifin clothes dem come to life. All him can do a sen to him fren Sophie an har cumboluh dem a Edmonton fi teef di clothes dem fi him, suh him can moggle wid him bruk self. Before him guh tek care a him pickney dem weh him have, him a walk a use ppl. Tank god seh him kids dem have madda weh tek care a dem..because if a did fi u, mi pretty sure dem would a suffa. So damn wukless. Do betta man!!

29. Well I am shocked my family member is friends with his current woman that I see another person mention who lives in Ajax. She is a very nice and ambitious woman I am going to make sure my family sees this and she is made aware cause I 100% know that she does not know half of what is being said on here. Whatless fi true

30. MI NUH LIKE CHRIS CAUSE EM LOVE LIE N F**K DUNG DI PLACE AND GI OMAN STDS, OEVA, SENDA YUH SOUN LIKE CHRIS DID A F**K DEN STOP CAUSE EM FINE OMAN AND NOW YUH AH CHAT SHIT. NOWAY YUH AHGUH RENT YUH PLACE TO A MAN, HIM NUH PAY RENT FI HOW LONG AN YUH NUH EVICT EM. DAT NUH MEK NO SENSE SENDA. YUH HAFFI GUH WEEL AND COME AGAIN. WID DAH ONE DEH. AH FI DI NELLY COMMENT AH TRY DI PERSON UP TOP AH TALK, SUNG GYAL WEH LIVE AH OAKVILLE WEH HAVE BOUT 4 PICKNEY WEH SHI CLOSE TO DID AH TALK IT.

31. MI NUH LIKE CHRIS CAUSE EM LOVE LIE N F**K DUNG DI PLACE AND GI OMAN STDS, OEVA, SENDA YUH SOUN LIKE CHRIS DID A F**K DEN STOP CAUSE EM FINE OMAN AND NOW YUH AH CHAT SHIT. NOWAY YUH AHGUH RENT YUH PLACE TO A MAN, HIM NUH PAY RENT FI HOW LONG AN YUH NUH EVICT EM. DAT NUH MEK NO SENSE SENDA. YUH HAFFI GUH WEEL AND COME AGAIN. WID DAH ONE DEH. AH FI DI NELLY COMMENT AH TRY DI PERSON UP TOP AH TALK, SUNG GYAL WEH LIVE AH OAKVILLE WEH HAVE BOUT 4 PICKNEY WEH SHI CLOSE TO DID AH TALK IT.

32. This girl lying and looking hype there is no way you can live in Toronto and don’t pay rent for a year without been evicted the most would be 3 months just tell the truth the man f**k out yuh hole and left yuh and yuh mad girls like you give women bad name that’s what you get for running down selector f**ka yuh

33. It is possible I work in the court system and it’s possible sorry to say an ppl go longer depending on the building and the situation it’s possible to do so

34. I dont think the girl is lying. Chris is a nasty dogshit that loves to go around and use people gyal pickney. Every woman this man meet he move in with them until they seek him out and kick his ass to the curb. This man has no ambition what so ever, all he good for is to try hype on people thats why they kicked his ass out of Nitro. Him too rass show off and dont have dry shit to his name. These females who keeps buying his tickets to fly to Jamaica need to stop dash weh dem money on this fool and start spending it on their kids. Cause this man have bout 6 pickney and dont take care of not one a dem(sad but true) ask any of the kids mother dem. As for this new woman that he is with she just as fool cause am sure she knows exactly how this man is but yet she allowed him to move in her house after the girl kick him out the apartment. And yes he was and still sleeping with that shape bad gyal name firstlady julia after pretty bwoy lef her. the 2 of them nasty alike everything wah cock up or open dem legs those nastyness will f**k. cmoney needs to pay back the girl her money him too rass brite