FENTON ALLIANCE HOW YUH FI DUH DAT?

Screenshot_2015-09-02-11-49-04-Optimized
Matey a suh Mi get it a suh Mi bring it…straight outta Toronto. Di Onzie King A move a way wid him family an a walk an boast bout him life and all a weh him wear an trips him tek…him fi shame a himself and Dis gyal weh him a wife weh nuh stop f**k pon him. Di man send him madda(weh carry him fi 9 months…birth him and raise him an him 9 Bredda an sista dem, sacrifice fi har pickney dem a Jamaica)guh a western fi guh pick up money weh him Neva send and lock off him phone suh when she call him back she nuh get nuh answer, have Di woman Inna western union line like seh she a dutty gyal. Ask Fenton Alliance wah kinda movements dat. This is ur mother, you go to Jamaica and boast that ur staying in big hotel and spend money pon gyal and won’t even give ur mother a thousand dollars Jamaican and when she use her money to pay taxi fare from mobay to Kingston fi come look for u not even Di fare u give her back…but u a dash weh champagne a dance. My yute u serious??? U mek u nasty woman weh caan cook clean or wash tell u if u can give u madda money…Fenton Alliance u a move dirty yute. Well dutty…

0 thoughts on “FENTON ALLIANCE HOW YUH FI DUH DAT?

1. Yuh meck u MADDA whey birth n care u tan up ah western union ah look fi money whey yuh nuh send, den lock awf u phone true u know shi muss call an ask wha gwan??????? O.O yuh do dat to u Madda!!!!

Mi nuh believe it, cah one smady cyaa suh wiked :hoax2 :hoax2

2. Dem BWOY deh a real pussyhole….nobaddy nuh sey him caan floss an drink an party but CRATCHES yuh madda fe floss an drink an party too at ur expense. Nastiness a go realise him mistake wen it too late…wen yuh spit in de sky it mus fall inna yuh yeye….lef de pussyhole to time. I pray fe mamma.

3. If a dancehall a u ting den that’s fine but do ur thing…if buying shoes is ur thing that’s fine too…whatever ur vice is more power too u but ur mother should never be treated that way…none of us asked our parents to be here but we r and its our responsibility to help them when we can if they need it…fi do dat to u madda a straight nastiness…especially if u have a wife telling u that u can’t help ur mother…no sah…Di two a dem nasty…Mi sure him caan tell har fi nuh give to har madda…gwaan hype an floss my yute…Di devil have a nice flossing corner in hell specially fi u an Di rest a waste man dem…

4. But she has 8 other kids so this should not reach the wall..I don’t know this man or him lifestyle or him mother but you have nine kids and one nah perform the other eight should be happy to fill the gap..instead of putting him on blast a bet the woman don’t even sanction this shit! Sound like a bitter ex. Otherwise. What’s his woman got to do with it??

1. I don’t think the point of the story is him not helping her but him sending her to western union to pick up money he did not send and turning off his phone while she was calling from there…his wife from the way I read it does not allow him to send his mother money…u can’t tell ur mother to go to western union to wait for money u didn’t send…Dats straight slackness…betta u seh u nuh have it cause she can’t beat u or gwaan bad…she have their kids…he don’t have to send her shit but don’t treat her like shit…

5. People will always have shit To say but only God knows I know this person on a personal level and he loves his family very Much but yute just keep u head up

6. Make up story pon the yute very hard working yute that take care of his family them to badmine leave the yute alone u don’t known shit.

7. dutty people uno go suck uno self an come off d guy. It mus b a bad mine person a write these shit.fenton is a good man an a loving dad em also love em mother very much. jus ca uno cnt Floss like d man uno a carry belly uno go suck uno self an come off d man name an mek em live em life. I suggest uno get a life too

8. Some a unno a read but a miss the point. Anony 7:56 the point is. If he didn’t want to send the money he should have clearly stated that instead of having her wasting her time and embarrassing her. Then the little C**thole had the nerves to turn off his phone. They other kids don’t matter in this. The topic is about him and what he did.

9. Bad mine people a no d man mek uno cnt Floss too. come off d man name an stop tell lie pon d man. go pencil out uno life so uno can go try an do d same flossing too a it a kill uno.com off d man wife name uno dutty blood cloth an go look a life.

10. The person who is doing this Fenton musta trick u and f**k u cause u sound bitter with The man and his woman I agree with Anonymous. Must be a bitter ex anyways hush can’t wait to see what’s next.

11. I have a question? All those saying low Di man an a call everyone else bad mind, would u send ur mother to western union knowing u did not send money and then turn ur phone off? I feel unnu know him dats y unnu a defend him, so I suggest unnu ask him fi him madda # and call her and ask her and see what she says…if its not true we all need to apologize for our thoughts…if its true what would ur thoughts be of him at that time??? No one is saying he can’t floss…if him work fi him money him fi spend it how him want an him madda Neva give him fi put down but tell har u nuh have it and move on, nuh send har guh western union fi wait like a fool and den lock off u phone…its obvious based on all the comments by those who know him that he portrays that he loves his mother however fair is fair would someone who love dem madda do dat??? Seriously ppl Dats low if it really happen…if it really happen Mi nuh care how much him portray himself a good father and family man dat one thing is nasty…u do that to beggy beggy waste gyal not ur mother…

12. Brite eye look like a you read this story about Fenton sound like a rass haters toward the yute an is family I bet yuh can’t even find food a your yard leave the rass yute alone an his family

13. Yes I knw em an I knw em wld Neva do that shit. so dats y I can say pple Fi com off d man name. A jus some jealous pple a try flap d man ca dem no on is level

14. did u speak to his mother and ask her if he did it or not? some of these men are raaass wicked and lie if me do that mi not going to tell no one. Ask him mother fuss before u come and defend him u just might be surprised.

15. I am all Di way in JA an it reach yah stink an Di madda confirm…that is a low life move to always be doing this to ur mother…floss and enjoy life…we all want to enjoy life and if u mek u own money u fi spend it as u like but ur mother is to be respected…u don’t have to give her money just respect her…the friends that r defending him need to go and ask him if he do it and see his response…me nah hate pon him flossing cause Mi love floss but mamma nuh fi get Dis dem way deh…just tell har u nuh have it…simple!

16. Lies lies lies only good see and know wicked people Fenton keep u head up god a go keep blessing you poor mama would cry if she see this