BUMPA PART 2

Dutty bumpa you a talk bout batty man Warren did affi push up camera so your husband can see under yuh when your baby a born Warren use to that because didn’t Warren use to f**k you after him deh wid how much different man and use to sell himself to white men on Internet. In the voice notes you seh yuh give oliver jacket that’s why oliver did butt up Warren wid gun because it look like your daughter dakoda is for Warren that’s why Warren baby mother tasha beat out yuh rasclawt bout international galist Warren a international batty man a dat yuh fi talk Joe grind and hussy a par what a pot a soup a bubble

2 thoughts on “BUMPA PART 2

1. yes bumpa was sleeping with warren years ago….warren was dating her cuz dona at the time, and she f**k warren cause a big mix up between them all, as for tasha warren babyma she did not fight bumpa for that cause bumpa will buss up tasha, tasha just big n worthless, unless she have it in her now…

2. Oh please. Bumpa cyan fight. All shi know a mout! Shi Neva fight nobody wid all de chat she chat. Straight punk dat.