BUMPA DEM SEH YUH NUH FI TALK

Bumpa from canada Natalee brooks how you calling your babyfather batty man wen you a suck off him c*ck Inna video? You nasty then shit up mouth gal Orlando did talk seh di way you suck off oliver hood in the video him a get horny wen yuh big lip dem a work. You should stop talking about people them kids because your son a sell people girl child and mek child pornography from him was 17 now him start rob bank prostitution and sell drugs human trafficking money buy yuh criss BMW that’s why it mash up…God nuh like ugly …yu need fi change you ways dirty gyal … Have more info pon you …

38 thoughts on “BUMPA DEM SEH YUH NUH FI TALK

1. Shameful and disgusting, if you ladies would take the time to raise your children properly instead of letting the streets raise them this wouldnt happen.Time to put down party and man and take care of your kids.

1. Well said!!! I don’t know why some of these women have kids and neglect them along the way, while chasing the almighty dollar and things that doesn’t matter in the long run. Pay attention to your kids and the people they associated with.

2. Bumpa miss hello, come tuh di front please… di whole a yuh dash whey oba yah an it doesn’t look good ooooo. Come fi yuh losses miss :nerd yuh bloodclaat yuh! A wah yuh do di ppl dem? run up inna dis bumpa. As a famous Pinkwaller a choo mi care das why mi seh fi come by here.

3. Kmft hello Oliver yah look a buss which video bumpa Mek an yuh nah nyam Har out? True bumpa call out yuh battyman son? Don’t forget you tried to molest her daughter why she hates you from morning you and them is on social media pree to see what bumpa ago do well Mek mi tell you this shes going to f**k you over watch then respond to you..you can only screenshot and send round first of all bumpa son don’t live with her he’s an adult so how his choices her fault your son is 17 and a look dick to suck your daughter been stealing with her mother from 10 your mad cause bumpa left you married and her name you don’t hear anymore ppl this is Oliver decordova mighty bumpas baby father he’s on Facebook book everyday cussing all his baby mother the guy claim he has a good job make money but cotch at his brothers house with 5 kids no bed he’s mad because bumpa took his car out her name him and the nextdoor neighbor denden nuh stop walk tell lie pon bumpa all try fi mix her friends dem one set of mix up liad ppl…kmft waste

1. How does she hates him and she had her daughter for him after he supp molested the older one? Truth fix up come back come talk proper. DenDen is not a mix either you too lie.

2. @truth you too stupid. Becos he dont live wid her mean he supp to a gwan suh. If she grow him right insteada gwan like bad gyal wid oliver then him wudnt reach news. She fe shame. Nuff people pickney nuh turn out suh. Dis embarassing den she mek herself look even stupid pon live. Oliver tell de people dem yuh f**k taxi man then married de next week to one ole man from UK who wear pure fake designer just to wear material. Oliver say yuh only care bout material an have nuttin bout yuh. Stop lie and tell people yuh work. Yuh sad. Yuh just have baby and deh a dance already. Mi no see DenDen out at all. Bumpa yuh still live in housing all a now? Dis pass sadness and carelessness.

4. I dont blasted care about oliver or f**king gyal bumpa but lowe DenDen name out you’re mouth she is a kind decent women who dont go out drink or mix to be called up in this f**king idiot conversation…Now your not a reliable source lock chat you a talk shit now….

5. I dont blasted care about oliver or f**king gyal bumpa but lowe DenDen name out you’re mouth she is a kind decent women who dont go out drink or mix to be called up in this f**king idiot conversation…Now your not a reliable source lock chat you a talk shit now….

6. I must say Den Den a good girl, why her name is in this?, Next thing @ truth any man try or even come close with certain talk when it comes to my child dem done, out my house and my life, even if me n high have kids together, point she should have left him from him dis try to molest her daughter as you claim, and he could not be in my house I could not even trust him with my own child I have with him. So pls

7. Which denden it can’t be the one who goes to bingo on Wilson ….she mix up is caah dat deh gyal Weh sit in bingo and chat everybody all if she don’t know you and just hear bout yuh yes she don’t go dance but she know and chat di dancehall people dem business like dem and Har a friend from Jane and finch chalkfarm that gal can’t shut up so den den if that you market gal nobody mixup like you bout decent kmft she kind yes how much time she won a bingo squeeze somebody a ring as dem move she chat dem di gyal deadly she and Oliver baby mother twin dem mix up when den den she done she chat twin if she was my friend I would never need enemy wicked gal.dat old wicked dem call har a bingo

1. hi de post is about more dan careless bumpa nuh Denden and har bingo. Bumpa a idiat suh stick to de topic. A fi har son a pimp out and chile pornography out people pickney and she gwan like she a goodie. Goodie raise dem pickney propa. Har big daughta nuh stop beg **k from dope boy a sauga and dem just chat an laff an seh she fava har madda wid de long hand red eye. Bumpa yuh know seh yuh careless and ana jus tiday. yuh careless from yuh breed yuh first pickney. Oliver try wid yuh altho him a idiat fi even waste time pon yuh. Yuh a chat seh him a battyman yet yuh **k an suck de said battyman. Cho yah man. Yuh worse dan waste bou yah.

8. All de talk she a talk bumpa a punk. Shi mek rush beat har and haffe stand inna dance an cyan defend it. Bumpa, everybaady a Toronto know yuh a empty barrel. Yuh gwan mad and carry on and still cyaan touch nobady. only have strent fi yuh babyfada. Dis gyal is wut yuh call de real empty barrel. Yuh tell de man bout yuh guh greece, clearly yuh life sad ca yuh respond. Sikes dem sikes yuh so call good life wid yuh ugly grandfadda man. Yuh shuda deh wid him son caw him a yuh age.

9. She fe gofundme fi de son legal fee or canteen a dat she fe look bout. Bout she deya live a gwan moutamassy!!! Biggest shame come to bump. mi baddyy!!!

10. Omg oliver grow up are you not tired of trying to shame the mother of your child. Its obvious she moved on and your still hurting. is Canada you live free mental health care free counseling go seek it I know your child mother is not as how you state but every once in awhile you seek the attention of social media to heal your pain its plain as day and the nose on your face you wrote the post we in the T.O tired of you and bumps story now. Bumps be a lady ignore his nastyness he must stop one day his own child will cool him oliver God don’t like ugly remember that go seek help oliver its free in Canada talk to a doctor over your loss of your child mother get meds to help ease your pain of the break up 10 years ago move on my friend move on

1. dah idiat gyal yuh can call dat somebody mumma? Ask har who raise her fuss pickney? Shi neva raise har fuss daughta! Nuh mek mi stawt talk bout de real Natalie Brooks. As much as Oliver a idiat, him nuh want har. Him upgrade. Bumpa a look material man and mad fi buy har breasts. She beg oliver fi pay fi har breasts and him seh NOPE. Sorry bumpa maybe yuh cyan go DR or Columbia and get it fi cheap wid de kids dem baby bonus or insurance money from yuh mash up luxury. Waste gyal.

11. Denden and Oliver come off here Denise bumper already had her daughter when the incident took place den den you personally chat what Oliver told you bout the bumpa to everyone I told back bumpa what yah chat Oliver you inna real designer but kotch in housing bumpa husband a bun yuh LMFAO you and denden nuh stop calculate belly and marriage you both don’t get it yet bumpa don’t want you in her business f*king parasites den den you live in housing too true Oliver give you 100 dollar here and there you chat bumpa den den you can’t talk to bumpa before she read your file I am bumpa friend real friend bumpa nah hide den den you know where to find her next door denden delete yourself from bumpa page ugly shape stay badd gyal dat yuh to do your worthless never work a day in your life go look wuk clean yuh stinking smell bad House and stop chat people bout decent from chalkfarm yuh nasty

12. @my opinion…..of course my friend Natalie sound stupid to you because you are Oliver and Oliver she showed the facts you can defend Denise because she was friend with you’re first baby mother till she’s you’re second baby mothers friend mix up much? Oliver your days is done Denise if you did not sit and chat bumpa and her husband’s name you’re name would never be call in the voicenote is that I fact? Or should I call Natalie and ask her to go back live? Just like how you were chatting that bumpa a call up Renee name but you never mention to him how the reason why they had problems before her big daughter is because she followed you over there to fight isn’t that fact no Natalie come over here you need to as my friend said any reference to taxi man Oliver mighty Oliver can man has an income Jermaine had none when she left your kids to Jamaica hungry Natale mi friend Fi life come read dem dem rights Oliver and Denise twin don’t use her kids to block her on the road bumpa post the article so nobody don’t chat bout grow kids let mi call Natalie over yah Oliver yuh unhappy bad yuh breed gyal Weh everybody f**k off and yuh shame yuh deh pon Facebook everyday a cuss yuh babymadda dem go pay up your childsupport you wrote about the books you write sad stop worry if man a wear real or fake and go buy bed where do u live in you’re brothers housing but post money or making money bruh you contradict yourself all the time

13. @TRUTH ya idiat. BUMPA NAH NUH BAD GYAL BOU YAHHHHH!!! ALL SHE AVE A PURE MOUT. Sarry fi de people dem roun ya who nuh know seh REAL PUSSY N PUNK DAT. When unno hear seh bumpa beat nuhbady!!! to de way shi a gwannnn and deh touch road and long out har idiat face. YUH nuh spend pon yuh kids dem das why yuh suh haffe feel like him fi rob de people dem bank and pimp out de people dem pickney. Mek sure yuh kids dem good before yuh run dung man! Bumpa nuh business bout har pickney dem from she breed har fuss pickney fi OLD MAN…nuh ryan like she like people tink. Bumpa talk bout yuh fuss dawta real fadda an stop seh ryan a har fadda caw yuh know seh anna truth dat. Bumpa come talk to wi nicely. Yuh pension know bout yuh carelessness? People go ig richiebadindianuk n cu pon de ole man weh look like him soon dead an bury. Yeowwww de way dis idiat gyal gwan mi did a tink seh a hot bwoy she a roll out…Mi luv, sorry but de people a smile inna yuh face but a LAUGH BEHIND YUH BACK…A DAT YUH PICK!!!! MI OUT!

14. @truth mi hawt fi yuh. Yuh seh yuh a bumpa fren. Well yuh a idiat tuh ca yuh fren deh inna house fi yearssss an all now cyan leave. If yuh a real fren, how unno mek har son go dung dah road deh. Real fren address dem fren anyday dem see dem a move wrong. Yuh know seh yuh fren a move wrong from she breed har first pickney so yuh talk walk so call truth. truth mi pussy. Bumpa harself flop harself. she deh wid a taxi man den all a sudden have de grandfada. Who wan jealous a dat. yuh see him gud? Him is NOT someone mi want to see as him wake. If him look suh when him awake, mi nuh wan see dat bright an early. Nuhbaddy grudge dat. Him muss haffe use de blue pill fi tan up ca bwoyyyyy. talk to wi nice mi a beg.

15. @Truth since u know everything u must know that if den den has a problem she will never hesitate to go to bumpers door, so why would she choose now to hide behind an anonymous account? It’s clearly not her under these f**kin comments… No one is scared, we don’t hid behind fake pages over here so when ur ready to show face I’ll be here, doll.

16. It’s funny cause den den hasn’t even read any of these comments nor is she aware that her name is being called. @truth ur pathetic sis. Get it together.

17. Oliver is such a pussy I cant sand that she male. me a put him pon pause fi now mi nuh ready fi him yet meek me start with miss bumpa aka Natalee Brooks

Who walk and f**k all z man dem in a Canada dance hall now she gone international to bloodclot. Gone pick up one black monkey big pussy bumpa yes a you mi a chat pit mouth gal. Mi hear saa yuh pussy stretch out like young street it cumin like mini indi race track to z amount of skin down there. Yuh love mix upe and all yuh business out deh pon billboard yuh nuh shame yet nastiness. Yuh fi go get a life bout yuh gone ketch belly a cause z baby bonus not enough fi one child huh. Mi know man exactly why yuh should go fetch a f**king life. Nobody nuh like yuh all de people dem pon yuh block nuh like you. Always meek noise ina de people dem eyes and nobody a pay you attention and a meek video bout dem nah come to yuh who z f**k would want to talk to a pit mouth when you talk a peer shit a fly out yuh mouth nobody nuh wah shit fly ina dem face. And you so f**king lie bout yuh nuh talk bout people pickney only when they talk about yours bullyshit dat n yuh know too look pon you little daughter which part of she cute she resemble one rat one over sewer rat

18. Bumpa the way you a suck dat buddy my girl yuh good, how yuh good so, you is a professional all mi kids dem see it yuh wah hear mi son bout him want his girl fi watch it and tek notes lol. Shit pit mek mi tell yuh something stop gwan like you a bad gal everybody know saa you cant fight you call yuh borrow sista dem and yuh borrow madda and yuh friend dem fi help yuh fight yuh nuh see saa you a old woman now go tek care a yuh old man pickney. mi feel it if de people dem in a de neighborhood cant sleep a night time cause you nuh stop stink up the place with you shit pit mouth. A want denden and her pickney dem step ina yuh throat yuh need a real good beat down now man
    a call up the lady name why you a call out the woman years ago when she step to you yuh couldn’t do nothing all up ina yuh face she did deh and you did nothing and last summer ranee oliver baby madda was up ina your face and you never did nothing talking bout come closer come closer wah yuh did want huh yuh did want the girl fi kiss you? how f**king close did you want her to get

19. Bumpa mek mi tell yuh something mi pumpum tighter than yuh mouth a it yuh man did a talk bout dutty gal go suck out yuh mumma wrotton pussy and go comb yuh dry head pickney head big pussy gal dun out hole gal a peer pussy ina yuh mouth cause oliver nuh stop walk and suck out people pussy all when it dutty him still a scuk it out mi can testify to that cause him suck out fi mi pussy too but a did lick him lick out mi batty hole a dat turn mi completely off. a wholeheep a pussy and batty ina yuh mouth and you know it and mi know it bun yuh bad. get a life bitch

20. Now the one Oliver who’s bragging and going like he rich shut the f**k up. How you rich when u sleep on your brother broke down Ontario housing fool..talk to me Oliver talk to me nice.bruh…child molester…butty boy…lick sewer hole Oliver….you mouth stunk like shit…you walk like u bad bruh u naw bad…stop big up yourself pon facebook like u have anytime. U mad cause bumpa left up and u pick whore. Talk to me Oliver butty boy Oliver. Stop go pin facebook and brag cause you a idiot….

21. De topic boring cause ah ol news bout one ol done out dancehall mattress weh everybody know seh is a big idiboo… mi frend kno dem family..she sey bumpa an all her sister dem a waste none ah dem nuh have pride….. zero ambition zero job zero life nuttin nah gwan fi dem but bumpa a try lead she get married to de ol man weh nuh have up not one pic of her pon him fb and status still say single…. one a de fat sister dat cant breed go married man a ja and him just a use har and have him baby mother weh him nah lef ….one next lickle sister go up a swick Thursday fi fight gyal ova man an get beat up ….a nxt black one have 5 pickney an nuh have a babyfather fi none ….de bigga one cyan keep a man and nuh stop hore…. dem all have fake sister weh worthless af dey yah illegal an cyan get sponsorship ova 10yrs plus. We nuh stop laugh afta dem one entire breed salt suh…….dem profile dirty background spoil some gyal fi kill dem self de way dem life tragic.

22. Boyyyyy them really read out fi bumpa borrow sister dem file….Due to how dem act you swear suh dem a goodie but goodie my ass… All of them love f**k n suck and a play hide and seek with ppl man…Love gwan like dem bad hype up and get beat up f**ker unno….Anyways enough of dem cause dem a lower den low

23. REAL TALK DEM ONLY JUST BIG AND SOUR, AND MORE OVER NO BLESSING NAW FOLLOW DEM, DE WAY HOW DEM BEAT DEM OWN MOTHER DOREEN, BUT NEVA EXPECT NO BETTER CAUSE DEM ALL CUSS DEM MOTHER HOW SHE A HOE, CAUSE SHE HAVE MAN A JA WEY NO WANT HER SAME LIKE THE FAT DAUGHTER, THEY ALL SAD, BOUT SISTERS, AND THEY CAN’T FIGHT ONE ON ONE. CHOOO

1. righttttt stay bad suh till. bumpa tink all de mout weh she have she a get likes…a laughs she a get!!! A real idiat dat. Oliver gwan invest inna yu RRSP cah bumpa nuh know dah language deh!

24. memba say dem a no real sisters you no, same comment some one made about growing her daughter the first, the lady Doreen raised her first daughter for her, from Malton days they were my neighbours, she used to come by and see her child, so this is why dem all say dem a sister, cause dem mother grow her daughter……..but dem no blood line

1. None a dem a family. Bumpa need fi tell people seh ana she raise har daughter. A Doreen. Bumpa only gwan bad true de so call sista dem. None a dem mek 1. Dem have dem mumma live dutty wha day when she did have stroke and a run dung man. All a dem a big embarassment and nastiness. All de one racquel did have good up man weh did a tek care a har and she go f*k pon him wid some waste man and the man run her and now she a beg him back. All a dem nasty and sad.