BIBI GO MINE THE KIDS

Met put da bwoy yah pon blast fi me.. Him have 4 kids a Jamaica an 1a Canada..him keep big dance every now an den and him go the biggest party dem n drink the dearest liquor dem.. But wen him kids and baby mother dem call him, him always bruk, him nah mine none a dem … Dead beat father Bibi

MIN-Optimized

0 thoughts on “BIBI GO MINE THE KIDS

1. Admin yuh may haffi set up a corner name Wukliss Child-Bearers Wednesday since they only spend dat damn day crushing

2. sender him have one in america to and if u just know seh bibi nuh mine pickney u late… is a family thing caz him cousin mr bean nuh mine his kids either…good morning met

3. Morning. I’m so tired to see this, if him nah mind the kids them just do the best u can do as a mother. Not coming down on the mothers but when a man gets a child from u, fi him life nuh end deso nor urs. So stop watch what he’s doing and focus on u. Mi respect some single mother to bones cah dem Mek sure dem kids okay. He might be a waste dad yes but karma is a bitch.

1. like shut the f**k up, seriously. you think because you sit with your 10rugrats and the father willfully ignore you means other women must do it? life don’t work like that and who to say the women aren’t money makers. they could very well be employed or unemployed but why dumbasses like you always come with your bullshit about leave man alone but you want the judge to arrest a woman who abandon her child wouldn’t you? its women like you who make it bad for other women who are trying to put men in their place who don’t know the importance of taking care of their seed.

4. Bibi mean nuh bloodclaat u bout him put on ig bout badmind who wah badmind u ….u don’t have shit u wah mind u pickny dem u ugly nuh bloodclaat and ppl a comment to him dont give him kids dem a dime fi back to school u aguh suffer like dog

5. Lie wid dog u rise wid flee ..Bibi is a nobody all him do is party party party no luv for his kids ..him only put on a smile for the gram with the ones weh deh Canada with him.. Dead beat Bibi …karma is a bitch

6. Bibi stop f**k off dancehall gal dem fi tings stop pose up pon insta bout Yuh name richgang and naw mind Yuh bloodclaat pikney dem it don’t look good! British royalty and di other 5 gal you f**king a mind you so mind you pikney dem

7. I know of this dude. A think one of him baby moms name boresha. They have a son. She always say him dont mine him Pitney for reals. Thank god she finally lef him. Him hype and look everybody. But its all a front. If bibi gardener dont give him money him dead fi hungry

8. Him look good mi can’t lie but yute just keep u head up…mi know u tak care a u yute and u a star lol a star alone go pon pink wall

9. bibi a shit house all him do a walk and breed di womsn dem and nuh mine it all a unuh weh a cum run een bout him a star unuh fi gweh him fi mine him pickney dem him nuh stop post dem pan instagram an a talk big wen a tief him tief di pic dem affa di madda dem page him fi gweh

10. That guy is a nasty f**k he always in peoples insta inboxing them for their number and he has a wife that girl married a dogshit she smiles with girls hes f**king on the low in dance he maybe cute but he’s a nasty guy

11. A nuff belly boresha dash fi bibi, har friend name latty weh use to deh wit junoir reid talk it say she follow her go dash belly. Is caz the last one couldnt do why she did not

12. unuh too wicked d yute mind him pitney boresha son deh ah canada with him now dis sound like a whole leap ah bitter BITCHes weh get f**k and left and a hide behnd pink wall fi style d man as d man post him wife and him yute dem unuh post bout him no mind him yute some real badmind ting dis low d yute mind unuh business only person dat should be commenting is d baby mother weh claim him no mind him pitney and not on social media cause dis nah fix d problem bibi bless upself yute live ur live dont watch dutty bad mind GOD AH GOD

13. Little shit bag at 3:47. I can bet a your baby daddy, all I was saying is don’t pay him the time of day cause you have a ting call karma. Let me educate u, I’m married with two great kids and a fine ass husband. It’s over 12yrs and the love is great not to mention the sex. So I guess you are the one suffering with a kid for a man that don’t care too shit. So take my advice and shut the F Up. Go and work and mind your child if him don’t want to help, that child will surely remember you for your hard word.

14. @duttybadmind you dutty baby germs nuh baddi nuh want nasty bibi fi **k drankro suh if yuh a goggle him balls continue bibi fi mine him yute dem a nastiness like u support f**kry shit bag evrytime ppl talk truth ova unuh run een wid unuh long stand pipe germs tongue fi tink nuh baddi fraid a unuh mi nah stop talk bibi fi mine him yute dem a yrs him a dweet fr him first son wid beauty from rockfort him fi mine him pickney dem

15. y’all are doing too much. If it ain’t your kids or you baby daddy why the f*ck do u care? Serious question? Most of unu not even look like u know him. He looks like he is trying to do better in life for his kids and nobody don’t see that. So what if the man love party and floss? His baby moms know damn well he is taking care of his children all when he is thousand miles away. Some a u ppl really just need to get a life and stop watch out the man and his life. Don’t be mad cuz he seems happy wid him wife and family now. Jealousy really get the best a y’all. Kmt MAY GOD BLESS YOU!

16. Big up to who cares @8:19 real talk nuff a them fi go drop a sleep bet u if the man did pop down and unhappy and need help fi mine his kids it woulda. Never reach pink wall yute u a star.dont mak them. Get the best a u Abayyyyy

17. OH PLEASE IF GARDENER DON’T SHIT BIBI CAN’T NYAM WORTHLESS BOY FI REAL .A SAME SO HIM MAKE THREAT TO MY NURSE FREN HIM GO DANCE AND MEET THE GIRL AND BECAUSE SHE No WANT HIM CALL HER A BITCH REAL WASTE MAN DAT MAN.ALL FIND THE GIRL PAN IG A STALK HER SMH HER MAN JUST STEP TO HIM DAT WIFE BETTER PROTECT HER SELF CUZ HIM F**K ANYTING

18. Stop breeding up for lame dudes and get left with all the responsibility of raising a child. Some Jamaican women don’t find out enough about a guy before breeding for him

19. Jen shut your Pitt your husband f**ks on you like dog who jealous? Its not the first he post pic with u. the point is him fi mind him yute dem and stop pose like he does bottom line! Nasty bwoy Bibi mind Yuh pikney dem

20. you dancehall people are a bunch of nasty barbaric mix up no good ungodly unholy, clean up your act and stop worrying about peeps business. Who are you to JUDGE ANYONE??? God is watching and doesnt like this kind of behaviour. I Plead the BLOOD OF JESUS, and I REBUKE YOU SATAN!

Live your life BiBi, hold your head up dont let these dirty nasty peeps get you down. Rise above

21. nuff a unu gal fi gweh when unu a open up unu pussy and a put unu foot over him shoulder and a tek f**k yuh neva know seh him nuh mind pickney..i’m from harbour view and lived there for may years and mi hear from long time seh him and mr bean nuh mind pickney but yet still when dem pull up a unu foot and talk ina unu ears 2 time unu tun frighten friday and quick fi lay dung wid dem cause unu a look a hype..unu fi gweh cause weh unu a put pon social media a nuh nothing new unu love bloodclaat hype man and likes too much so weh unu get unu fi tek

22. mi nuh too sure bout bibi but mi know the cousin mr bean nuh mind pickney fi true all the one waugh to but no matter how the baby mada dem done and cuss dem unu still a laid dung wid dem

23. I HAVE NO IDEA WHERE YALL GETTING YALL STORY FROM. I HAVE 2 KIDS BY THIS MAN AND HE TAKES CARES OF THEM. EVERYTIME HE MAKES MONEY, HE MAKE SURE PASS BY AND COME SPEND TIME WITH HIS KIDS AND GIVE ME LICCLE CHANGE FOR THEM. AS FOR HIS NEW BABYMOTHER, I KNOW FOR A FACT THAT THIS POST HAS NOTHING TO DO WITH HER CAUSE HE MINES ALL HIS KIDS DEM SO YALL NEED TO STORY UP!