BREED EASY’S 8 MIN CHICK RESPONDS TO THE BLOGGERS

CuteTinyPuppyStanding
JMG let me respond to yo bloggers. Breed Ez hoe is 100% Nigerian. I know her but not as friends I see her at clubs and else where. She’s a nurse at M____l H____n and her name is xxxxxx. She is married and lives with her husband so how the f**k she gone fight over him. That b**h cannot speak English for shit. How the f**k she speaks to patients. I had to change my phone # cuz that ugly hoe and her animal planet friends kept calling and threatening me ever since the first post. Punk ass Breed Ez gave her my #. I’ve been over the 8 min f**k. It was a one time thing a big disappointment. She confronted me at Lusso Saturday night as I was going inside the club. She and her ugly friends were pointing at me while in the club and said she was gone wait for me, so when I left the club the hoe was no where to be found. Security was at the door where we were arguing so I couldn’t whip that hoe. I’ll see both of them at the presidential ball Saturday night. I knew Breed Ez since I moved from Dallas to Houston thru a mutual friend and now I am no longer friends with that person cuz of him. I knew about the females he f***d and sucked, but he promised to do the same to me and he lasted 8 min. The friend wife he’s fu***g lives in Houston not Canada.

0 thoughts on “BREED EASY’S 8 MIN CHICK RESPONDS TO THE BLOGGERS

1. Met oh it look like sendah still vex ovah not getting it like or as good all di odahs. Sendah why would u want to put uself innah dem deh sumnn deh if u know seh im did a do all dem tings deh?..mi wouldn’t want to touch dah bwoy wid a long stick, much less im touch mi to kakaclath,if mi did was you. Well look like u wanted to be conquered or conquer di beast but got shafted instead..look like it was juss 8 min but it have lifetime repercussions..try nuh mek it be a lifetime ting gurl, count u losses and move on. Leave di dancehall limelight fi a min to..
      On a side note u sure have some jokes..she and har animal planet frens dem… :ngakak :ngakak :ngakak, chile wah u probably need fi do is call di nearest Zoo and or animal parks people fi come pick dem up juss b4 u guh a dah ball.Dis u should do immediately tho, call di State Sanitation Inspector not di local one pan Breed EZ, caz it look like im need to be quarantined until such time as dem see fit, maybe 10yrs or mo? :travel

1. Tinan mi waa ask har how she know so much bout di nigerian girl whey she work all husband she know bout..huston small oo

1. Hey Senda, mi see exactly why di Nigerian waan beat yuh cah mi waan beat yuh tuh :marah Yuh mouth deh pon marathon an yuh need fi haul an pull up. Breed EZ promised to do to you all di rammings and suckings weh him duh to di rest….but he lied boo. Suh hold yuh 8 mins and several seats. Guh find ah jenkleman weh nuh suh busy, and btw tek di GPS offa Breed EZ. You is ah cocky/tongue watchman or nah?

1. ________________________________________________________________________________________
      mi waa know how much minutes she did want

1. Metty mi neva knoe seh 8 minutes coulda cause so much distress inna one ooman :ngakak. Breed EZ need fi finish dat job cah di smady ain’t happy and there will be no peace eena dat community until Breed EZ ease back an roll out di piece….

1. :ngakak from I was birth, I neva knoe seh 8 minutes coulda set back smady suh. But fun and joke aside Metty, dis gyal just craven and unreasonable. How Breed EZ fi gi har more dan 8 minutes when him hab ah long list of oomen out dere waiting on him services :ngakak

2. One wouldah want to tink suh Met but mi tink it more than dat, summn else wrong caz sumbody can’t vex suh ovah sex..at least not me…lol. She mussi hab on GPS pan BreedEz and all di rest as theorized by Yardie..Plus she mussi hab a PI pan di African and all di odah women..Caz why she a guh outah har way fi find out all these tings..di more she chat di mo it look bad pan har..but mek she keep talking..lol

3. YES THE YARD CUMMUNITY MIX UP AND VERY SMALL. BUT HTOWN BIG. AND DOWN THERE FULL FULL FULL OF ALL KIND OF AFRICAN FROM ALLL OVER AFRICA.

4. all senda a chat,may be if breed easy fi talk,a de senda ole big suh breed easy couldn’t stay nuh longer. sender you need a life,it look like the 8 min,a mad yu,every week yu in yah with,yuh 8 mins ole> SENDER I DON’T KNOW BOUT THE REST OF BLOGGERS BUT MI TIRED A YU! YU NEED FI GUH OLE YU CORNER BREED EASY DON’T REMEMBER YU! :alay

1. met it look like that 8 mins have the sender a away. all she can’t talk bout is 8 mins. i guess breed easy 8 mins a mash up are head!

1. Mimi she was on the brink of nuttin dat is all I can equate har anger to :nerd
          Breed Easy gi har di likkle 2 minutes mek she buss so har mind can put at ease

5. @Heinekin I figured it wasn’t she. Yuh know mi si y the African wah beat her. Shi run her mout too much and I can imagine di tings dem whey shi tell ms Africa. Shi lucky dem Neva gang her claat outside. Tek yuh 8 minute f**k and galang a yuh yard wid yuh hurt pumpum. Nuh badda guh mash up the man party Saturday wid yuh nasty self. Mi ticket buy from Delta and mi dress and shoes buy suh nuh badda come war or wi aguh buss yuh ass fi start war. Yuh just as nasty as Breed Ez and the wholla dem. Some a di gal dem a Houston too craven fi buddy that’s y shi get 8 second f**k. Gweyyyy abayyyyyy

6. Ms Met whey mi comment gone :sorry
    Senda gwey wid u nasty self. Yuh know him eat puxxy and ass and yuh still FUXK him thinking him was gwine duh it tuh yuh. Hey gal Mi ticket buy from delta wid mi dress an shoes suh nuh badda start nuh war Saturday or wi aguh buss yuh ass if di African dem dem nuh beat yuh fuss. I cyan imagine how 8 minutes a mash up yuh head suh, suppose it was 18 minutes yuh wudda put chip inna him buddy. Guh back a Dallas whey yuh sey yuh come from nastiness.

1. Di dawg cute fi true Yeppy, but him eyes dem look like him dissatisfied wid something. Ah wonda if ah suh di gyal face did look when har stopwatch go off inna 8 mins?

7. Was it the actual penetration part that lasted 8 mins, or the entire lovemaking session? What are your walls made of that you want such lengthy penetration? I don’t want nobody ramming mi out fi no extended period of time, sorry.
    Please to find someone you connect with spiritually and build something from that. When you connect on a certain level you will find the right fit for you in every way.

8. SO SENDAH YOU WANT GET EVEN WID HER CALL DOWN A MEMORIAL HERMAN HOSPITOL YOU KNOW WEH SHE WUK . BUT YOU BETTAH MIND SHE SHIT YU UP CAW MI HEARSEH SHE LUV THRO SHIT,

9. @ Heiniken mi nuh agree wid the call the job part at all. Fight if dem fi fight causen sey if the nurse get arrested the job will eventually know. But no job calling shouldn’t involve causen sey at the end of the day we all need a job, nuh suh it guh?
    GM Ms Met. Ms Met does senda name start was S nd end wid y? Blink if mi right :malu . If S..y is senda shi travel from coast to coast as a mule fi certain and certain pple while on the job. From what mi overstand is that shi did suppose to mule ‘sumtings’ fi breed easy, but dem fuxk nd it mash up everyting. Shi travel from Houston, Florida, Hotlanta, NY, Philly nd Boston doingz the mulingz. Again if senda is S ending with y she is in her late 20s nd muling is her part time living, while working as a flight attendant for a ‘certain’ airline based in Texas. Shi was spotted in Ny Tuesday wid a certain man whey is a long time ‘Pharmacist’ from Hotlanta. Senda yuh have a job wid perks and benefits nuh mek greediness mash up yuh life. Stop while yuh can causen sey dem probably watching yuh nd a wait on the right moment fi arrest yuh. Ms Met I will awaiting your confirm-a-tion :malu