VEACHY YUH HAFFI COME HAWDA

0 thoughts on “VEACHY YUH HAFFI COME HAWDA

1. mET DI COMMENT DEM TOO MUCH FI SEND ON. ALL A DI SHOWTIME DEM A BURY tRUDY UP TO NOW. mI CAH TECK IT MI HEAD A KILL ME.
    zULIKEA U ARE DI WEAKEST LINK. DWL

2. DWL The man fava veechy fi tru! With the teefin phone.
    Trudy dun dem n dis all she can cum wit! Dem a try draw in dem cuz windy now tru she diss him up to. Trudi dont tek no prisonas. yo no lie dem gal love wickedness n dutty livin. kae a trash anyway so she windy fit. dem feel say tru dem roll wit skilli dem ting set. baaa crosses tek skilli from him start mingle wit dem bitch dem an dem crosses runway cuzzin. U no see who him start par wid n deh roun. Windy, Skully, Zan ctfu baa crosses n bottom barrel boy. he fren all flippa enemy now he in jail cuz flippa did hate di showtime man dem.
    Munchy no stop cuss her bff n class him cuz he jump from maine to munchy den to meesha kae sista.
    veechy munchy zulu maine crosses mix up crew. dem will mash up u life

3. Dem waan draw in nephew/cuz windy so nice on handsome why de hook him up on Kae whe been use up. y his big fren skilli neva tell him no go deh n give him one of the sketel n donkey whe he bring in di man place Mon night
    Y dem tuff man no go hole seat. Skilli u stop bad mine shabba n nikki yet ctfu mi see u BFF/fukaGal maine say cum out friday n she no no Nifigi lock all di way dung. 35th waan see dat flya

4. The showtime man them look very awful.all of them could pass fi man.veachy just big and tuff and love squeeze her Man body Inna the wrong size clothes.it Don look good

5. mnl trudy u betta no mek dem gyal deh weh you a par wid boost yuh caz dah 1 deh weh maga n tan bad weh look lik 1 likkl bwoy weh name tamika u no see how she look malnurish she cyah tek a propa lick dwl.but u naw do shit from gyal dis up ur pickney n u no lick dung gyal u a big idiot, veacy if u mek she dis u n ur tribe suh to bloodclatt mi naw lie she dig up everybody file all the likk rusty 1 weh k deh wid get inna the mix unu too bad but we all kno none of these bitchs aint bout that life only probly zull bull probly lick it dung dwlllll

6. The only thing zulika a lick down is the welfare checks and dem bag a kids when them walk in and catch her a sleep with the bag of me.

7. Trudy talk the things all the while that everybody wanna say but can’t or afraid to. Windy you just don’t know who u a link with! You pick the worse set of people to come to America and par with I know you have to deal with Kae till you can do for yourself just don’t get comfy and turn idle like your uncles Veechie, Munchie and Maine.

8. the funny thing is trudy u jus ignorant fi all a ur fren dem matey eeh dwllllll worry bout ur f**k dem weh countless inna dancehall worry bout man no stop put u out, u no memba wen roger put u outta him car 1 early mawnin pon germatown av n u no av no cloths dwlll f**k outta here bout ambition,she a regular dancehall gyal weh a try fine a man inna dancehall fi pick ar up, just kno candy family dem weh u itch up roun naw help u tek no beatn u no see dem owna family get beat up wah day n dem no fart pan ar muchless u dwlll but mi naw lie mi like how she use ar shuvle n shuvle up dem bloodclatt inna bundle n group lol

9. veachy everybody want fight your nasty body, go to the gym please! Maine nuh f**k so man mon because no one no want her. No man a philly go there.

10. Veachy aka ms Marsh,u have so much f**king time on ya hands and ya still living in ya mothers adict, Not even the basement have space for u and the whole buggle of unnu, aka wata house trash bag weh walk round and sleep pon ppl couch, and dont live and in a safe place. Pussy for sale, buy one get 4 free @ 4816 Pulaski street in the germantown area specials if mother is included, Be advise ur safety is unsure and triple up on condoms. No walls veachy ya dead breda cant even R.I.P because you ah carry on the dream weh kill him. Police fi kill u next bitch sorry that him gone but ya need fi go dig him up and ask him how it feel to steal and die, after. by the way paulette need to bye another casket to bury u and him together. Candine Marsh when ya dig one whole dig three, fill in the blank for talane, and zazele bitch .why ya put up ya halloween costume already and everybody knows ya the monkey weh name mandrille look it bitch. leave Trudi alone and foucus pon the pussy surgery ya need at such young age. you ah party from the age og 16 and still nuh reach no were in life, and 10 steps ahead but baby ya use to f**k Ranken, Kemmar, Donte, Keno, Skilly, Zan, Bengo,Burge,just ah starting line but the list goes onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! the time ya tek fi put up page go fine ah dick and suck. i rest my case. duty wata house zinck house pple thats not use to nothing at the way yall do.

11. Veachy, aka Candine Marsh ya think u woulda learn from ya breda Kiddy death but birds of ah feahter flock togerther. why ya nuh go dig him up and ask him what it feels like to die for stealing ppl things.

12. Pussy for sale @4816 Pulaski Buy 1 get 4 free and specail price if Mother is included.Germantown area and is very unsafe so be careful and triple on condoms PLEASE.

13. Veachy ya have ya groupie on the attack and none of yall aint bout that life. just tell Paulette to dig another plot spot to bury u 20 feet under. I dont know why ya nuh hide ya MANDRILLE monkey face. lokk it up on the animal planet. Veachy and the groupie ah suck dem each other pussy and want suck Trudy pussy thats why unnu ah go so hard. Veach ya have ah litt sista that sickly and ah talk bout ppl family tho. ya live inna ya madda adict not tha basement cause space is limited. Poor wata house ppl weh nuh use to things come to america and act like u losers.

14. Veachy mek sure ya can put up ur picture of all the jump off ya hide and tek, starting line Skilly, Ranken, Bengo, Zan, Kuma, Kemmar,Bubbles, and the list go onnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! Ya see when ya talk about ppl kids remember ya have to black monster that came of u and do 10 DNA test pon 2 pickney. Continue sell ya dead pussy weh no man every clam yet,hopefully one day u will succeed in life. why ya think u 20 steps ahead and cant even get outta ya mom house. ya life miserable BADDDDDDDDDDD. Why ya nuh ask Ya BLOOd sista miss Piggy Rochell Marsh to work a foruth job to mine u and ya kids since yall so close. Ya need to be elavauted for low-self esteem Bleaching never help u look better nor did selling ya pussy and if ya family did raelly love you they wouldnt allow u to act like crackhead from Germantown. U need HELP fast cause ya think ur something and ur just ah lowlife from wata house weh live inna zinck house. POOR BITCHES.

15. Kerry kae Thomson aka (kae) and Kameisha Thomson aka beggie beggie (meesha) just know ya self and stop follow ya fren dem cause unnu feel like unnu ah flash and nobody cant touch yall. Philly small and ya own fren dem give up names. I hope Orlando aka(windy) can protect u ladies. Since him so bad, mi belly to rass, but him will find out how America runs and this is not Jamaica pussy, know.

16. Do ya self a favor and light ya madda house ah fiya with the whole groupie,family, friends and anybody associated with unnu dead dog. Don’t for get to add MAN body Zully because i never new u guys are lovers, i thought it was a friendship but now i know the difference in the bond.Veachy if u don’t mind me asking who is the man and who is the he-she because both of taken steroids like unnu ah run competetion with each other. Trudy need fi shit bag unnu face cause unnu don’t look good ah tall. Look oh long unnu hype and the hype still nuh ready. Imma let zully pass tonight but dem three walking zombie from the dead just need to feed pon Tia Quality Placenta if unnu can read and write. unnu need to go back to Germantown for four more years of schooling cause ya never learn nothing at all. Trophy wife Grazmite Muchy u never know all trophy get dusty and need fi clean regularly and ppl tend to put them on a shielf and never look back pon it, ya need a proper sterilization and the sanding machine inna sears fi clean ya body ugly munchy. Why the philadelphia major nuh just BULLDOZER THe SHOWTIMER crosses.

17. So why u a mek zully pass, all the time dem have a waste can somebody tell me who her baby fathers are???????????????????????????? Zully come callup u baby fada dem nameeeeeeee