VEACHY KIM MAKING MORE

All wah gwan Veachy she nuh stop bawl out fresh cash boss and nah mek more than $100 a week. A Kim a the real fresh cash boss if u ask me, cause dem affi pay Kim $400 every Thursday night. So beachy stop mek up noise ok. Mi see Kim wah day and gal just a glow so. Money a run pon har mi nah lie. Kim use to wear one wig all two months now Kim have a new wig fi every dance weh keep. Mi like it! Keep up the good work Kim

106 thoughts on “VEACHY KIM MAKING MORE

1. It’s like sender YU wah Kim and veachy inna problems no sah people need fi better to rass man honestly . So what if jus a 100 she a mek at least she a mek money and nah fuck or suck fi it some of y’all sit on y’all asses all day long and nah mek a thing Kim own place so if she mek more oh well . The gyal a do something no matter what people do y’all Miserable ass Jamaicans always always a try bring people down

2. Suh wah???? Kmft!!! Wah mi want know if Veachy do er batty? And if shi do er batty why shi Neva do er belly??? Girl it’s not eye tasteful to see u in the cheap naked clothes exposing ur self, my eyes hurt when I buck up on u, why u do that???????? It does not look good! Take all that money and go do ur belly and breast and stop that! Stop showing ur breast hanging and ur belly dropping men!!!!

3. Dis bitch is a damn tief. She nuh stop rob up di ppl RR money. A true dance ppl dem a idiot. She Rob Tricia money. She Rob G Royal money and nuff more ppl money owe. She is wicked. Mi care if di ppl dem nuh throw dem money bitch yuh fi have di money inna reverse fi put it eeh. Yuh love money and it nah duh nutten fi yuh. Still tuff and barky. God a guh gi yuh a beaten yuh si transformer a.k.a Veachy.

4. She looks like a man with a wig on top of his head. Dirty looking thing.

Btw, what’s up with the site today? Lots of popup and re-directs. Very difficult to even read a single article today. Look like the site have been hijack.

5. Did y’all see the little sister friend essence elliot also died couple days ago from drug over dose like why they not de ding there condolences to her what is going on here r.i.p coco but sumting fishy and r.i.p to her best friend they both had kids they left behind both young beautiful girls smh

1. Veachy is history. You give your first baby father jacket and yuh is a waste gyal. Always a gwaan like yah look first hail. With yuh sour cratches. Move up dirty girl and go and bathe with some detol you are very stink! Hog gut gyal

6. Nobody round robin never nice and nah go ever top off cosmo . Lately the round robins been so empty and no fun , daymeon one was boring , meesha yours did dry dry dry dead dead no sah ..

7. Brandi girl what a way your baby father full up him self inna him baby mada dance last nite though fi catch the two of them no sah this nice , you at home with baby and him out looking like him ago mek another baby Jesus mi cah bother a this nice well nuff too .

8. Mimi your party did nice and gwan Ana stuff but ms lady a wah that pon your lips , herpes or cold sore baby girl it nuh look right mumma and last night couldn’t stop looking at it hey that check out mumma

1. MEME YA PARTY FLOP!! 75 PICTURES IN TOTAL FROM HE WHOLE NIGHT. Nice WHERE?? aND YOU HAD A NERVE TO COME OUT IN THEM SUPPORT HOSE AS SKIN. dAMN BOO YOU UNDERNEATH THAT NASTY???

9. Meme omg cah believe a that you wear a round robin and look like from last night you and veachy a nuh fridnds like that can tell the weirdest and see it but meme dress better cah believe really that wear last night

10. Presi party still selll off and unuh still cah sleep. When people love you nothing can stop u. Waste tax payer time and money a call di government fi shut dung a lickel youth party.. over 35 state police and atf agents and they came before the party really got started. #Epic faill# A wah dem come back come look fi unhu cause dem spend more a do that raid than dem ago collect back.. presi watch dem people way you a hail cause dem envious bad.. karma don’t take long memba dat. Unuh life still ago miserable and unuh gwine dead from high blood pressure and stress…Presi have several jobs and the dance don’t pay his billls. No body else party no shut dung but the biggest one God ah beat unhurt already.. and he still gonna keep more so prepare to die from more badmine.

11. Damn Tracey you give ya pum pum a break? Now you onto Bergs! And him not even have nothing. Oh well as the song goes “One man can’t satisfy her!”

12. Burgs and Tracey did deh longtime before Jigga Mappy and di rest a dancehall. She and the Teflon lef already? What a gyal fi change man.

13. Tracey did deh wid Wild Bunch man dem too, plus Young Fudge. And these are the ones she was proud to display. imagine the one dem way she did a hide and tekk. Gal Nose(size) smaller than har Hole. And only God can tell say she she did a collect caus dem man deh omly have name and no money she did a fukk fi free and fame. Tracy how come you no Breed yet from you Bawn? :ngacir2 :ngakak :ngakak

14. Brandi, Please stop pose up wid you babyfadda. Him facial Expression doh lie and you trying too hard baby girl. Di amn have to do as you say so him can get him grenas. lol stop it You and Meesha wah a beating fi a meck buddy mash up unuh common sense. right now unuh meck him feel like him a S :maho tar when him is just a Commet. :maho

1. Why y’all still talking about tis girl clearly y’all not gonna get no reaction out of here like let the gyal gwan and done . And the likkle gyal decide to help her man what’s the problem when the gyal didn’t post up the man uno sah him LEF her this and that and when she a post her man still something

2. YALL STILL TALKING THIS GIRL & HER BABY FADA EVA POST MI SEE LIKE NO SAH . CLEARLY HER RELATIONSHIP A MAN SOME A UNO MAN

15. Munchie you ago b at the door or inns the bar at Rasta British party ? Muma which role YU ago play Guess when you old and nuh don’t want settle with any role yuh can get

1. Bubbles yuh same friend dem a chat yuh seh yuh body nuh look gud. Dem seh yuh look like red ants. Yuh batty nuh match yuh leg dem. Yuh leg dem too likkle fi di false batty. Yuh luk bad a Prezy party Bubbles. Mi nah lie. Munchie miracle a really black duck tape yuh put ova yuh breast dem? Yuh couldn’t buy two breast tape? Kelly and Veachy unnuh Neva use unnuh mirror before unnuh cum outta di house? A hope unnuh guh through di picture dem an see how di rest a gyal dem look gud cause unnuh did very bad.Twin white yuh likkle dark young girl look nice an neat. Yuh left di browning a Yaadie? Dwl. Hot skull yuh love di gyal dem wid di fake body eeeh. Rat stop hype because without Twin yuh is nobody.

1. Kelly and Veachy are not real frens… Kelly would have told Veachy dem breast was too long and the body no up to par fi dat outfit if they really were frens.

Veachy would have told Kelly “Muma you outfit a say Cheap all over and the foot bleaching nah come and you Stress a show muma.

I don’t know what Kelly is going through but girl stay in for the next 3 months and gather yourself cause you really looking depress, sad, lonely, and cheap lately. Me undastand the economy change but dat no mean say the clothes quality of fi drop so low. The reason why the world notice this is because you use to be loud and proud when you were on top so either match that energy now or stay home..

Ally is way you gone hide off ina bush Muma? I like how you just leave us dutty philly people a wonder and no one knows ur address. I see you find ur peace of mind, but why you leave ur Besti Kay lonely and depress as if you never gave her the memo. Kay drop some word the first week you disappear but me notice unuh a try act like unuh cool but yal really aint. Ally why you use Kay and leff har? Kay rode for you and uplift you. You uingratefullness tun up bad tho.

Kayann God never make woman fi breed and work like a slave while holding onto a half a man ok. me thin k you did have more sence than that you meck colr and looks frighten you till u tunn fool now you a pay the price.every time me see ur man that t you adore him nah adore you. no boy nah diss me a road and me a play dumb and suffer in silence. get it together for 2020.

16. What’s up with falling star trying to fight off her in law friend somebody told her bobby left prezi dance and gone sleep out with a young foul falling star nobody want that old done out fridge body of yours don’t put trust in the in laws they hate you and play fake in your face

1. Bobby is Falling star last resort. no bady else no leff fi she teck ina Phily. At least him young and di hood ago stiff fi a few more years and thats all that matters to her. Poor Shakky she Hype up till she flap herself. I use to like her but she always a showoff pan harself. cause nobody wants to be her or like her. please go raise your daughters to not live for Name Brand and boost up their self esteem. You are not rich and that image you show off only make people not like because they know your whole life story. Go buy a house and stay out a di party cause you haffi stress fi buy the clothes dem and worry when you cah bring dem back.The sad part about ur life is You runnig behind Bobby family who is just as bad as you. they dont like you nad is frens wid all a bobby woman dem. They making a mockery out oof you and only sees you for what you can do for them . watch as soon as you and bobby leff dem ina di next gal face like you never exist. i never see you take ur kids anywhere normal beside bday party for them or some excitment for them to be seen. go be a mother and take ur kids out on the weekends instead of living on a job and meck ppl a batta dem all bout. no bady not going to care for urt kids better thasn you inlaws are no exception cause you dont see what they do behind ur back. If dont like somebody that is the first warning sign. take heed.

1. Leave di bloodclaat gyal alone and guh suck pon sumtin. No matter what she does, unnu criticize har. That girl works very hard to take care of her 3 girls and har 1 son. Har pickney dem nuh want of nuttin. Talk about how this girl bust her butt at work daily and sneak out just to make sure midnight ketch her at home with her kids, on their b/days. Talk about how she leave work to take them to school every morning! Come off har name now man…IN JESUS NAME!! Low di girl and mek she prosper!! If u did like har and hate har now is because u a fuck bobby, like all the other dumb bitches, that’s sneaking around and a grine him. Unnu dutty philly people a crab inna bloodclaat barrel! Shakira stop post your happy and sad times on social media because them siddung and a chat yuh and have nothing but bad things to say…dem HATE yuh fi no reason at all! SMFH!!

17. Bubbles you just a walk and a push up ur self round a Ricky baby madda and dem family.. you look soo dumb. I hope you know that don’t stop Ricky from Sleeping wid dem cause him love the Sample course . see Rosie a gwah like She cool wid u a tekk har babyfadda. She was a bold mate like you now she no have no choice but fi quat … hol ur corna and stop Gwan like unuh a 1 big family cause it ain’t cute

18. Why ugly Muffie and ugly Kerryann almost fight over food and mash up me friend daughter party? A so unuh hungry ‍♀️

1. Dont bring that shit on here. What happened at the birthday party make it stay at the birthday party. You were a spectator. While the argument was happening you said nothing. Keep it that way. Dont bring that shit here.

2. Dont try to draw out no fuckery on pinkwall and make all kind of talk come out that is irrelevant. Make it stay. We sang Happy Birthday and the kids still had fun.

19. No too rass Mimi now yuh a big bloothcloyh old grey tuff foot woman so You really mean fi tell mi sah one young boy nevrr want you so really gwan tek yup another young boy .. no too tpc guess when you old and fuck out and nah man your age don’t want you tek wah you can get

20. Cash me see say you do ur body and breast and you a happen mumma.. You money start show now. Get couple treatment of Skin Peel the professional ones and refine up your face now and you husband is on its way.no me nah diss you mumma but you skin pan ur face need that extra boost to match the body and the clothes. Dat Haitian Gal put you onto all her connects i see me like the 2 ah unuh, keep her as a fren dat a maddd di jaguar. Cash you a lead all a ur amte dem wid donkey lengths Eric baby madda, Ur baby fadda ex and the other silent ones. tel dem come gwope. Dem us e to chat you and look at them now. You educated, business savy and now sexxy. a so gal fi step up ina life and improve.

Tina link Cash fi di Connect cause you meck Cory gal dem a call u granma wid all the weight you a put on.

Munchie no time, You man out wid a different gal a Perzi dance. no sah him no respect you atall. Him definately have a type cause you way juss have baby look better than di gal .unuh loud up di otha gal till she look like she move him up so him draw fi him back up. dwl

21. Anon 11:19 FACTS! Rat a FRAUD. All he do is sit around and talk shit about twin and and everyone he knows in dancehall. He talk about how twin flashes his money but the money is fake. He says twin supposed to be his friend but can never help him get ahead. When he ask twin for help twin can never help him out. He calls twin stupid for being so flashy but is on his dick… he said one time twin ex girl did Vodoo on a judge to get him out of a life sentence. Also said twin used fake money to buy a house and the realtor got arrested for bank fraud. The realtor had no clue the money twin gave him was fake. Rat is green eyed and act like a Fucking female! He chat about basically EVERYONE he knows and some he don’t know! He talks about the women he claims he slept with and tell their business. My mouth dropped open when I heard the shit he was saying about these women. Especially the ones that work at the hospital. I mean telling these womens family’s business and all. We were friends and I notice how he was so cut him tf lose because if he could do other ppl like this then I’m damn sure not exempt. I HEARD HIM
    SAY ALL OF THIS OUT OF HIS MOUTH! Then I suspected he was gay, my girlfriend swore he wasn’t because she slept with him but shit didn’t sit right with me so I confronted him about it and he denied it until I was able to prove it! I never said a word about him being gay until he crossed me with some buffoonery. He’s fill of mixup with a little ass dick. He fuck men and women and that’s a FACT!

1. Girl shut the fuck up. You know nuttin bout Twin? How can a Realtor go to jail for a house being purchased when the Realtor’s dont touch the money at no time? Talk what you know my girl. You sound fuckin stupid.

1. Oh sorry, you obviously don’t own shit as I own a house and a banquet hall. No matter the method of payment the realtor facilitates the process and make sure the title is correct. The realtor can also facilitates the transfer of funds and complete paperwork that records the sale. And I’m stating what I heard Rat said out his mouth! You must be one of Twin’s bitch ass toys…

1. Girl shut the fuck up. Your Realtor jerked you and probably charged you extra in Broker fees cuz you still sound stupid.Know the difference between a Real Estate Brokerage, Realtor and a Title Company. They work together but perform totally different jobs. Google it, then come back wit a better paragraph for your news carrying sour pussy self.

1. Ooowwwwiieeee look how yu gwah so. Yu pon twin cocky bad knowin him gay gay!
            How yu tell someone “shut up” online! Yu look foolish tryna come hard over a man. Da gal rate rat an yu vex over twin? Yu nu reply to the other dis cause gal a rate yu.. No suh! Duppybat

2. Yuh big pussy gyal, yuh on twin cocky bcuz yuh think him have money? Yuh not satisfy wid what your money can buy? Him use fake money with selectors too. Inna camera wid fake money. Yuh vex over what fi next man chat. Mi not surpise Rat gay look pon him fren dem. Twin a batty boy and informant everybody knows. Unno can come out cuz true unno a hide.

22. Bwoy stacey di way how you can wine up inna dance a so you really lame at sucking cocky girl you need some class you nah gwaan wid nothing a bloodclathe

23. Which Stacey unnuh a talk? If di Stacey weh mi think weh shi and har dawta a party and wine up dem self inna party? Low di woman mek shi enjoy har self shi work very hard.

24. meme , veachy , kelly , munchie and crack head roach looking ass Maine uno is no rass goodas more like man clown , Euclid bitches and nah or cah do no better bitches . Veachy and munchie when Move outta mother house no sah have Pickens and a tek man and man cah get uno own rass place . It’s like everything veachy wear YU see stinking out meme a follow . Veachy mi nah lie we see yu finally get a decent wig because you did know sah matey ago be at the party but still never look good . Some old big ton whales remove yourself germs bag go bathe

25. Veachy first mi see yuh look good but yuh did too hype last night I was wondering where was Kc but miss whale a hope yuh a get couple fuck or unno still deh because last night you was showing Tf out lol every 1 was looking why you so hype and Meme the Tacky yes man

1. Meme did luk like a funeral she a go to rass no sah , what a stinking mouth gyal stay bad too bloothcloth . Girl you a party from when u never luk good at all mi luv jus give it up . Meme a wah you scared of under veachy like you cah move nothing too box side no sah and how veachy your friend big make up artist and your make up never look good yo

2. Unno si dirty stay bad missy to the hole a Dontae whale dem come out but I must say veachy did look much better dan missy

26. Veachy u and one dancing need fi sid right dung looking like a big ole stinking whale last night you definitely shoesbthe fuck offf like sah you and dontae still inna things

1. nobody a rass cause man haffi wah dem before dem cah be somebody matey too rass .. NO MAN NUH WANT DEM ALL DEM HAFFI DO BUY OUT MAN LOVE AND FUCK A RASS .. notice never yet cah hear sah dem have a nice decent man always likkle boys dem a talk too and meme too rass you almost 45 with 4 kids no man no house nothing a rass . Lady do better have a likkle daughter set example and let some thing go man too rass

27. But wait a minute anybody ever notice any time munchie com out Rasta British no where to be found Dwl no too rass mi sah last night him woman keep party and brother was right where he belong while munchie a hype inna dance hall over him song . Bad bad uno love talk about people a man clown and y’all the biggest man clown ever from veachy ever cah keep a man haffi play side bitch to all the man wah she get not even a likkle young yute want yuh big stinking whale , den have Maine looking like a walking roach how mek tia tek your man from you man a shame you and then munchie you too rass old fi a stress over likkle boy you never learn from friend meesha Sah baby naw keep no likkle boy you never see how meesha likkle baby father style her fi a you g gyal uno too rass old fi think likkle young boy ago want or claim y’all fuck out pussy .

28. Unno si dirty stay bad missy to the hole a Dontae whale dem come out but I must say veachy did look much better dan nissy

29. Wait veachy and missy a fuck dontae what a gwan your so dare Jesus no too rass this too much mi cah bother . Him so likkle and love gyal wah look like sea creature to rass

30. Kc must a hurt… yu can bet how she fava Marga dog yah now, dante want up everybody except she my goodness.. better of she go fuck gal because even when she give man greencard him still dont want her.

31. Keyshi mi know ya have one eye but ya couldn’t tell gucci say them cut up dress weh bubbles a cut up fi r nuh set good please stick to ya regular tights n boots cause ya body nuh ready yet

32. Veachy the way yuh did a Braff a yuh man Dante party acting like big boss suh yuh nuh bother deh wid the one order man anymore or yuh was stunting on Kc or Philly people who seh him nuh want yuh lol talk to mi nuh

33. First of all veachy copy Donna Gucci look and look a hot mess veachy have style of her own Munchy stop write Pon social media and go look a good man fi take care of you and the kids the one room inna Maine house cah hold you and the kids Munchy you leave party and have baby and come back in the same clothes shoes hair the only 2 months and in party already sad ehh

34. But this wah mi nuh undertand I guess when reach a certain age fuck out and dun out and no rass man no want u don’t have no rass problem fi play bbc side chick or nothing or mek man walk and shit pon u . Kae You is a very very pretty gyal better than your sister you actually goodas but why the fuck you a mek yourself look so damn dumb over windy like gyal wind have him woman wah him nah left too rass wah him style you with over and over again but it’s like you feel like yuh haffi prove something baby girl stop it . You look lost and dumb cuz from when you a bbc windy together as you sah him bad LEF and this and that but don’t have shxt to show sah get something from the man especially a man with rass money too bbc a joke this . Windy wife get body done , car bills a pay and everything and baby girl all do get a fuck like gyal uno have to do better . From you your sister munchie veachy but I guess uno love play the side bitch role

35. Missy move your bbc and come haffi veachy page and gyal live all hype talk about ppl need fi fix dem teeth rass gyal go fix bbc body and suck yurself , uno philly people a real rass hypocrite to rass yo pure fake friendship a rass . Veachy muma mi nah lie you did look good THNK GOD FINALLY TOO RASS !!!!! but you nuh real friend cah have your friend dem a come out looking like anything especially meme and your crack head looking sister . Muma hype over rass name brand from when uno inna America and nothing too bloothcloth sah have this and that gyal come out mumma rass house and get a place fi you too rass Pinckney Dem and your self that inna need fi invest ina too bbc man . Uno old dancehall people move backwards . You your sisters and friend dem don’t have nothing . Meesha a your friend tell her go get a diploma so can get a good rass job and get a car and do something inna life instead pon dancehall floor and a run down likkle bbbc man .that uno fi a do and too rass old fi a throw word none of uno cah fight a bbc all do hype fi so oculi media and when see person quiet ass rass bbc mouse

36. Then u mean to tell me seh veachy wear stocking and one bottom of the barrel jacket and seh she tek donte party???? A weh the bc this Just because u have on name brand don’t mean u look good. U mek the people dem brand look stink. Boo what u wore is years now gal a wear stocking and blazer. You’re wearing last 3 years fashion baby. So do t mek philly look so bad bout tek party. Philly no so lame if your old clothes tek party mi dare child. And a next thing mek sure a so you show receipt when u buy the fake them too

37. Veachy seh unno nuh see nuttin yet I guess goodie ago do her belly and breast come through goodie everybody wah tek off nd lift up them dead weight lol

38. Veachy anybody can buy name brand from saks with credit card. All when u ina name brand u still look tacky so how u fi tek the night ? Mi see girls inna Donte party weh look 100 times better then you. yuh too hype mama all a show off di little dirty nissan with a whole leep a mileage pon it hahahahaha . And a true ! how u fi hype with blazer and tights a 3, 4 year old fashion.
    Then u go post di likkle pic u tek with Donte and have to hashtag him name can’t even tag him to rass. You love shame? you still fava sea creature mama. Do better!!!! fi a grown ass women u fool fool bad a run up credit card bill fi a man party weh sill don’t want u and nuh claim u. Thank god you get new wig lol how long u a go wear this one for? walking around like a big highlighter

39. Veechy looked a hot mess the yellow hair is for summer and then she have her stomach so big the tights couldn’t hold it in . I don’t know how she get those tights on .But I’m glad she cover Her body . A one pair a tights and cheap shoes and cheap hair and cheap blazer . She look better then normal but she still failed

40. I wouldn’t be surprised if he fucking lef her rass man , man move yuh outta one city nice nice play don’t gotta work nothing and every rass weekend find yourself inna philly dancehall and a beg man money . Owen finally prolly come to him rass bbc senses man long long time kelly a give him bun too boxside . Now kelly better go look fi a job

41. Tru man shi careless bad!! But as dem sey u can more dem out a di ghetto but u cyan tek di ghetto out a dem!! Dis big married ooman wid kids and husband Dey a every dance a Philly and shi nuh live a Philly but shi Dey Dey a run up and dung wid di careless ppl dem and always a skin out her self! Kelly u is a disgrace fi a wife!!! U is not a wife material at all mama

42. But wait nuh!!! Unnu really see di piece a cloth wey shi have on wah shi a hype bout! Unnu see di sewing pan di tale a di jacket and di front!! Unnu really see di jacket how it mek!!! And crash and look like er son mek it!!! A wonder if Unnu really see di piece a jacket wey Veachy have on!! No sah!!! Di jacket nuh mek gooooooodddddd!!! Suh how u fi come tek dance!! A mus country Unnu come from to bloodclaat!!! Unnu know nuhtin bout tek dance!!! Oh please!! Go sidung and wheel and go again cause clearly u nuh have nuh fashion sense wid ur ole clothes a come hype pan ppl!!! Unnu gweh yaaahh!!!

1. KC but you never ever look better than veachy.. stop carry feelings for mi friend because donte was her man first.. stop acting like is she tek your man!! Truth be told is you tek the girl man married to him breed for him thinking that he’ll stay with you… KC my SISTER YOU are the biggest man clown in Philadelphia

43. Bobby so a so you busy a cheat dat you no realize shining star a fuck jr aka jay young on fb no to rass shining star weh you say you tired fi hold the pussy yah

44. Veachy mi nah lie yuh a get better and better from dontae party you a big old woman dress decent man a nuh every haffi come out rass naked don’t luk gud 2 rass man . Stay inna lane and wear decent clothes

45. Shauna sweetness big up yurself gyal mi luv how yuh nuh inna dance hall like that a take care of restaurant , and just up with your man gyal yuh luk gud gyal yuh a glow gyal yuh a happen man . Teach your fren kelly something be for she loose or husband even tho she been a cheat pon him

1. Bye Shauna. We kno its you who wrote this. You lock up wid di ppl dem mon bout up wit your mon. Nuh mon nah single inna philly. Every mon have dem stick a bush. Gyal gweh. At least you have enough sense to kno yuh pums ah dry up so you give the dancehall scene ah break an find something to do wid your life. Nobody cares tho. You supposed to prosper in life. Just cuz you actually did it dont mean yuh fi get praise. Humble yuh bbc self my girl

2. I’m sick of hearing about these old hoes running down the dance. Veachey get your papers and stop being a waste gal!

46. Munchie *epic fail* take out the cow nose ring outa yuh nose, yuh done tan bad already. Yuh look like smaddy stitch up 2 trash bag give yuh fi put on. You and twista a di 2 clown in Philadelphia.

47. Munchy walk and fuck like dog dutty nasty lesbian gal no class nor character you chat up inna people face and fuck dem man only difference nobody no want your man fi fuck dutty munchy you inna shakera face you fuck bobby yo inna stacy face and fuck keen the list goes on dutty nasty aids pussy munchy

48. Philly dancehall page a di hardest fi read cho. Uno gone off pon all kinda different mix up under topic wha not even relevant. A suh uno corny pon pinkwall a same so onu corny inna real life smh

49. I find it hard to believe that one person can be obsessed with someone jago have 200 plus pictures on his page fr the show and you choose to single out the girl pic to go send in miss pink yuh dumb nuh fuck want give girl a buss jealousy is a hell thing ya scary ass was at the show is not girl fault ya couldn’t go tek a picture with the artist favor a bloodcloth johnconoe weh dance Christmas time

50. Dem mad at achy cuz they run in on the mvp man dem an dem pass dem on to they entourage n the married ole man roun dem. Y’all the worst set a groupies it stink all bout the entourage run thru all the philly gal for free ticket. N all who was claimin mvp n gully n cassava got a five min frig from the men groupie Fren an workers haha. Y u mad at Chy. Keep u leg close for clout n free pass haha dum dum dum ole groupies u. Not even the man groupies nah call u back. Y u mad at Chy

51. Chy look like a obeah wuka at her party and it was empty. She nah go army again ? Tiyad fi see har mon. Lisa uh swear u and u pickney a tings