SENDER DIDNT GET PAY

So misse a f**k antsman from team all starz eeh. Dis old bitch misse weh nuhh stappp walk n f**k promoter fi u party sell off. Den the hypocrite nyoka nuhh stappp par wid har an kno seh toya an antsman a f**k. Lmao sad hole gal dem man. Misse seh all who nuhh com a har party an come wid excuse a d same excuse she a go pull back pon d ppl dem. Old woman go hold a seat ppl av other important shit fi do more dan come stand up in a club an look pon u worn out body.

SC20140401-061522-1

0 thoughts on “SENDER DIDNT GET PAY

1. Lmaoooo I Could Neva f**k 4 support I love to party I Dnt have to f**k nobody for nothing I’m employed and throw parties for fun not for a living so f**king for support is not necessary btw old where ?! I’m not even 30 lol anyway enjoy your boring life to Whoeva wrote this cuz I’m doin great inna real life !!

1. IF YUH KEEP PAWTY FI FUN DEN YUH SHOULDN’T WRITE UP HOW YUH NUH WAAN HEAR NUH EXCUSE FROM PPL WEH NEVA MECK YUH DANCE AND DI EXCUSE PPL A GUH GEH YUH IS DI SAME EXCUSE YUH A GUH GEH DEM DI NITE A FI DEM DANCE… YUH SUPPOSE FI HAPPY WID YUH TURN OUT AND START PREE YUH NEXT ONE YUH A GUH HAV…

2. Mi wa know how dancehall people know dem one anatter bussiness so wen oonu sleep with sumaddy oonu announce it inna party no sa mi glad mi no live a party. Sender u know it look like u want piece a ants man correct mi if mi wrong.

3. It must have been a fat washed up bitch hating ass that wrote this!! Stop hiding behind an keyboard and tell us why you really mad!!!

4. Its funny how a fat gorilla didn’t come to Mse party now all of a sudden this f**kery appears on this site. Mse keep doing your thing and keeping it cute and leave the animals in the zoo where they belong!

5. Pussyclaut di big dutty pretenda bith finally mek it to jamaica .. THIS BITCH IS AFRICAN NA GWAN LIKE SHE MORE JAMAICAN DEN DI PEOPLE WEH BORN DEH.. THIS AMERICAN YANKEE BBITCH NEED FI HOLD A BLOODCLAUT CORNA . LOVE HYPE UP HAR SOUR SELF INNA PARTY N GWAN WIT THE MOST …ASHAME A SHE ROOTS .. SHE NEED FI TALK TRUTH N STOP LOOK HYPE N GUH FEED SHE SON

6. What away the people hot for fat people lool, sender sounds bitter, but how can these people tell its a fat person? Skinny people can be bitter too dwl…… too funny, guessing who sent in the story

*Chocolate Dream*

7. I want to get to know dis gurl cause the sender sound hurt the must have take har husband or beat her ass up lol gwaan Missie don’t mind them mi kno yuh and kno Seh yuh hot inna real life jus keep looking gud & comin out supportin di ppl dem party and don’t mind these invisible infiltrators

8. If Misse ashamed of her roots how do you know she’s African? This girl sounds mad! Not once did she say what misse did to her! It’s obvious she’s a hater and has no life! Missed just took a trip to Africa and post all over her fb and IG! Are you mad she go to Jamaica too and if you go you might get stuck cause you probably don’t have your papers!! Lmao keep typing in caps with your angry ass!!! Missed ain’t worried about a thing!!!