PHOTO MAN USE DI APP PLEASE

17 thoughts on “PHOTO MAN USE DI APP PLEASE

1. She looks sooo ssad and miserable.
    She and White no learn from Flippa Demise? Suppose you see di amount a flossment ah di lickel bwoy dem party.. mi shame fi know seh dem doh even own a house and a hype like dem rich. Kerry you have one foot in and one foot out of America juss chu you sticky fingas. YOu and white are the pewrfect couple cause di 2 a unuh teef alike. dwl

2. I don’t like her too much either but so what if her nails aint done she just gave her kids a hell of party. You just are clearly a hater. She ugly s from she born thatt ain’t nothing new.

3. Nuh deh b yah did a tek bubble bath n r mon a dash money on her she need fi guh dry some a dat money n do her hair

4. She tie twin white but still nuh stop him from sucking mi pussy.twin white seh him reader man tell him fi run but little do Kerry know what’s coming her way.

5. @ big batty
    Everybody suppose to know that gal tie up white. And that’s all he want to do nyam me out so dear Kerry a lot of woman Inna Philly pussy u taste already cause u man mouth been every where. Feed uh man so him can stop eat a road.

6. @ANONYMOUS 1:07PM, MI NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINE YUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MI WAAHN FIGHT YUH AND TEAR AND CRUSH YUH UP LIKE DAH UGLY GAL DEH BELLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOOOOOOOOOOO TUH BLOODCLAAT!!!!!!! AH JOKE DIS!!!!!

DAH GAL DEH UGLY BADDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!! LIKE HAR MUMMA

7. Pauline a time you and ur ugly generation come affa Kerry now she use to feed unu and also clothed yuh daughter Rhonda weh everybody know a she walk and tell people say white nuh stop suck her pussy and if unu say Kerry ugly and she look better than yuh generation can u image the sight a unu. Seeing yuh daughter Rhonda lavish that’s f**king white without makeup yuh run. She haffi get fully covered with makeup. STOP WATCH DI PEOPLE DEM AND GO CLEAN UNU DUTY SMELL BAD HOUSE

8. RHONDA LAVISH Kerry belly crush because of her kids Your own nuh crush because of the MANY BELLY YUH EAT West Philly streets talking and him twin white nuh hold nothing… So Kerry tasting your pussy and you tasting hers and the rest just of gal dem cause him eat everywhere he is just a vigina eater remember that.

9. Why u hatein on the girl i know her personally a4she is pretty in and out so bitch mine u buiness hw u know ina the woman house dirty and smell bad because u guh deh guh tink it up and why u mad cause white nuh suck u stinkin pussy kmt bout dirty family lol u mad rhonda lavish a mad u gweh the gurl pretty bad

10. Wooooiiiiieeeeeeee mi body I know you was gonna answer but I pity you lol 4:41 is it the filters and makeup pretty are a you. Twin White nuh stop walk and chat yuh cause yuh f**every last one a him Fren gaymion kiddy jigga even Bubblez can’t even count the rest too much mileage on your 17 year old pussy. Twin white nuh stop class yuh up. Him call yuh chump change pussy. As I said west philly talking and yes mi use to come a unu yaad SUH mi know I use to stay outside on the steps

11. A Sunday night him squeeze mi a 3 grand….I care zero who him want suck as long as my bills a pay and him up to date for the last 8 months him say I’m his little secret him not letting go I’m in love with his stupidity.pity him can’t leave cause he’s tied to me for the next 18-21 years

12. Di mate dem have house? Just asking… Sound like this ugli girl a mad some pretty ones. I can’t with u low self esteem bishes. Pretty gal fi have dem own man own house and all not be hating on ugli ppl unnu heart need cleansing