PAY YOUR MONEY FOR YOUR PARTY PROMOTION………..

0 thoughts on “PAY YOUR MONEY FOR YOUR PARTY PROMOTION………..

1. Shakira you need to study that baby you getting for that little boy and leave people business alone. He is not even a man enough to let you stay home and rest in your 8 month shm. You have to work day and night at that live in home health aid job just to take care of. leave people business alone worry about the fact that you might give birth on the job

1. ??? Weh you a try seh A shakira a talk di things?? mi loss.
      How di hell she fi live ah di p[pl dem house 24/7 and know soo much.
      Har instagram status seh Booby’s bbymo0m, bitches i now have a title respect that. lmao. Is bbymom at title?
      shakira fi a big ooman you no have no sence. If you did put up seh you was in love and don’t care i would have sympathy but sucha title proves you skull school and loose di lickel brain weh you neva have.
      Shakira when last you see weh Bobby teelie look like? how much ah him woman dem leave since you step in di pic and breed? #0#
      all a dem love di same thing weh you love. Right about now dem repaying u for what you did to other women all your life. Dem a help you and nah stop help you. juss hol di title and cool ma okk.

2. Mi know Philly topic always turn left but mi a ask Anony 8:17 if the little boy not working or juggle fi suuport him baby

3. Morning Met. So the ppl sen in a mixup while a sneakingly post dem party flyer? Dem outta orda eeh.
    To the sender: If Philly ppl caan mash dem up, why im nuh own har up. Why im neva up inna di Hawaii pics, if im sleep deh everynight a muss deso im live, so why di hide and smash?

4. Dem always tink yuh slow eeh Shani. Mek picho collage wid flyer neatly ina corner. Dwllll. Aye sah. But look how it back fiyah. Cause now di story still post an ppl a go weed out dem dutty life wid no mention of di dance. Dwlll. Smart unu tink unu smart nuh true. Whoppp dem Shani whopp dem. Lol.

5. Shana story again? Yes them deh and not gonna stop no time soon! LOL yes they both have other people dem frig with so nooo dem nah parade it. Who Jigga ever own up? Who Shauna ever own up? DWL

6. Me not even care bout di story a MET post have mi fol’ up in a mi bed :thumbup she seh “part flyer you inserted….lmaoooo no freeness roun’ here :hoax2

7. No Shauna one t shirt you wear a turn up philly so much ……… You look like you been had jigga gal them a wonder if you two together and wearing the shirt just send them up the wall . Keep doing what you doing girl ppl going to keep been ppl . Three day in a row . Sender send hurt bad

8. Philly people mattresses duty and fishy none of dem have a pot to piss in and a window to throw it out of . Dem is the worst set of mix up

9. LAWD MELISSA YUH NUH GET OVER JIGGA YET STOP WATCH DI BLOODCLOT GYAL TRU SEH SHE STAY GOOD AND LOOK MUCH BETTER THAN YOU AND JIGGA NAH HIDE HAR LIKE HOW HIM USE TO HIDE AND F**K YUH AH DAT AH MAD YUH. GYAL JUST BORING ALL TRY BREED FI DI MON CAUSE OUT OF DI WHOLE AH HAR FREN DEM SHE AH DI ONLY ONE WEH NO HAVE NO PICKNEY OR GET WIFE UP SO SHE JEALOUS. BIG FACE MONKEY JIGGA SEH YOUR NOT HIS TYPE FACE WISE ABAYYYY. ALL DI SWIPE YUH SWIPE HIM HE DONT WANT YOU GYAL YUH NUH SHAME!