OVER BURGLA BAR DEM A GWAAN BAD

29 thoughts on “OVER BURGLA BAR DEM A GWAAN BAD

1. Mi bumboo.
    Burgs from Philly start do road again?. Tracey and Keisha Glama unuh please put a leash on this dead hood for once. Him stay een fi almost a year and now him start again. Tracey you are the weakest link. You live a yawd wid him and every month you have a new mate. please go and do some Female vajayjay surgery fi hol Burgs and him teelie. :tkp :berduka

2. Good morning metty and viewers ,this whoring dog of a shit pit right here is a zink lottrine widout di top,, this gal shi f**k/suck/lick/bite/nyam/ anything walking or flying , I’ve never met anyone like sheeee b4.. And still don’t have a man of your own. Wid all di doings shi gwaning wid smh it start from school dayz

3. SMH, unu can give him all di woman dem inna di world but a one woman him a mad ova and is not di hoe inna di picture, pop dung Tracy or cellulite glama. Unu will never know, ABAAAYYYYY……!!!

4. @ano9:03 abayyyyy we all know who u talking. Is di likkle black dry head gal weh wuk at the store in woodland plaza dat was breeding in di summa… Hahahaha abayyyyy. Him don’t want her idia

1. Look how long Kaydian lefft Burgs.. You no see seh a Con have har weak. At least she left Wutlis Burgs and move on fi breed fi Con. Di gal wah benefits fi har baby smart she get smart. Burgs was oh so hurt. especially since Coon a young boy fi him and dem use to par ina di clubs. Burgs your limp stick ain’t holding nobody hostage but tracey.

5. No boo! @ Anonymous 9:51. U sound hurt, hush man. A nuff a unu but a one him a dead ova. CHECK U FILE A GAIN BOO BOO….

1. Lmfao yuh sound like one big bumboclaat eeeeediat bout him have nuff but ah one him ah dead ova…miss lady if him ah dead ova you why aren’t you his wife, why isn’t he proclaiming his undying love for you, why is he not devoted to you f***ing eediat??? I can’t stand these kinds of females…get it out your head that you are special…if ah nuh you it ah one next one….damn fool…you sound like an idiot…..guh school an stop f**k…unnu f**k til unnu brain get f**k out…please educate yourself in something other than buddy vs p****y 101

6. Can we all see that Tracey is the man is this relationship, she spoke and watch how fast Burgs gwine draw up like di Bitch him is. Me really wah know how much bunn Tracey affi get before she decide fi start realize she living a big fat lie.Then again this is karma fi Tracey cause she did well and know Burgs baby madda and run go hide and teck him.lmao.
    People Burgs and Tracey match each other cause same way him a dash out di buddy is same way she a dash out di PusC and Burgs as always complained about this. Pillow talks are the best.

7. He can’t be dead ova her because she remains anonymous and he probably only still f**king with her because she knows how to play the side chick role and keep her mouth shut. She will never be the one. Once a side hoe always a side hoe. Have some dignity and talk your truth or go back in your little whole where you been and where he intends to keep you.

8. Tracey please to give ur sister Tiffany a tip. No more babies cause the welfare system will be overhauled when the Republican come in to office. How can a girl under 30 have 4 different baby daddy and her oldest child is 17? Careless to di max. Tiffany just have a 3 month old baby and still no have no status in di ppl dem land.And She deh yah ova 20 odd yrs that is a big no no. Every day she brag how she pretty and all now it cah bring har no where. Tiffany leggs dem worse than a loose clothes pin.I hope di daddy do a DNA cause boy oh boy the mileage pan that buck.

9. @ Confuse, a my friend him deh a party a watch and a fight ova bitch!!! No side chick here. Him not going no where no care how she kick him to di curves. NO SIDE CHICK ROUN HERE BOO BOO!

1. Niggas fight ova pussy regula! It’s a ego thing fool! Please unnu get to Impressed over animals ah fight ova raw meat…idiots

2. Define the word side chick fimi please. Cause him doe married to yuh fren an him doe live wid har. Him naw front up wid har and she doe have access to him 24/7 so please tell mi weh position she hold ina him life. Wha she name? Weh she live? Wha she look like? How long dem deh? Tracey eva answer har doorbell an see yuh fren a di door? So how is she winning and what kinda title she really hold ina Burgs life? Please to do tell. Cause if she haffi hide she IS A SIDE BITCHHHHHHH.

10. A wah wid BROKE Burgs dem carless gal yah a gwah ova???!!! him BROKE and PLAYED OUT!!! only POP DUNG TRACY want him. All she a fling bun unda him rass! Unu lef him mek gwan guh wash di ppl dem DUTTY CLOTHES weh him wuk. Cuz if him nuh wuk Tracy kickout him BROKE claat.

11. BITCHESSS………!!!!!!!!!! LOLLL………. WHY YOU’ALL MADDD?????? PLEASE DON’T BLOW A FUSE. IT’S THAT SERIOUS BITCHESSSS!!!!!!!!! NOBODY WANT TO BE THIS OLE DAWG WIFE!!! CALM DOWN…. THE STD BUDDY DEH DEH FI DEH ALL A UNU!!!!

12. Did nasty gal yah and Verna Sista TT a big lesbian. She and TT a f**k long time. She even a f**k Jigga. She’s a nasty bitch. She will f**k And suck any and everything.she act like she can’t mash ants but she’s very sneeking Dem aguh beat you Inna phila

13. Seriously why people still a talk bout Burgs?! Glama leff him, Jenieka leff him and Serene leff him too. A Tracy a di only fool weh still hanging around(pathetic)

Tracy mek Burgs bawl because she a f**k har coworker and them still deh wid each other. Two f**king clowns!! Nobody want that man so please stop talkin about him, because him soon start believe seh him a smaddy again

14. In 2014 when he was sticking his thing in all of you, y’all was loving him off. Liking his post, tagging him, And now uno mad cause he dash uno weh in 2015..lmao y’all hoe’s funny

15. A jigga and Haitian mama family straight out now , she lick out banker shauna and Philly shauna Haiti him say now . so all this girl a get is just f**k

16. Manroyal nickeysha, you Neva did aguh stop til dem put yu up pon pink wall. You still a f**k the Africa man.ole shit Pitt. This gal confuse as f**k. If burgs a f**k yu its just a f**k Caz him nuh want yu

17. Fi tru. Dis gal a fuk Jigga long time under the quiet but him a fuk Mama hairdresser Sabrina for tru. I was wondering how long di Shauna/Shawna dem did a go tek fi find out (di Banker an di mad gal fuk boxx a Philly) Sabrina fool too. Lol. You are just another number too boo. You galang bright up yourself till mad Shauna ready fi tek you on. You she think Jigga belongs to she. Dwl

18. YES mi seh CELLULITE glama! U a chat bout “KISS U BIG YELLOW ASS” BITCH, guh try hola man. It clear u big ass ain’t shit. Burgs still lef yuh bcuz mi call yuh out pan u CELLULITE Di whola di UGLY sistas and cousins dem a mad. Mi neva mension di DI BIG BELLY, lol. Yankee TRASH. Unnuh guh one side!

19. Burgs nsne call pon Aids such enjoy that buddy deh all his baby moms are disgusting esp tracy nicky and glama eweee please contact health department