MUNCHIE A WHA SET A OBEAH DIS?

SMADDY COMMENT DIS AND MI HAFFI DRAW IT UP BECAUSE NEIL CANNOT LEF……….. NOW HIM GET BEATING AND EN UP INA HOSPITAL AND STILL?

So Munchy big son beat up Neil Miracles put him inna di hospital and now him and she back together. Now tell me if him is not one big CLAFFY INNA PHILLY.

32 thoughts on “MUNCHIE A WHA SET A OBEAH DIS?

1. If people lear how to love themselves first, maybe something like this would’ve never happened. They both complain about abuse, and yet still they keep hurting each other. Munchie, you are always bothering people and throwing your word on people who are not bothering you. Its about damn time you get up off your ass and do something with your life! Sitting on fb day in ad day out and making videos wint do shit for you. Half of your friends talk about you like a dog! You need to take sime time to love yourself, get to know yourself and know your worth. You have children what kind of examples are you setting as a mother?

As for you neil,I thought you were better than that? How did you allow yourself to come down to that? Why did you and your gf son ended up fighting? Did you beat his mom? You guys are going to go on until somebody end up dead or in jail. Your relationship is very unhealthy. You all need to look into yourself and ask yourself if this is what reall love is,is this what happiness is? Its a shame abd a big disgrace every other week you all are on social media going at each other. Further more, so many people shouldn’t be in yalls business. Smh love yourselves first people!

2. Met that is a toxic relationship and them need fi leave each odda alone before summen worst happen. It is a sad case and it a so love look i want no parts of it.

3. Mi nuh know unnu, but if I was Munchie son, I woulda tump neil inna him mouth tu..The family Christmas Dinner should make prime time viewing.

4. Bobby beat falling star and buss up her head and face she call police down on him and throw him out then two day later write up a she own him because she is the mother dwpclll these Philly women a real mongreal dog man short a Philly so the woman dem not leaving until them get killed.

5. Bobby always a beat her and take her little pay check, she cant put him out because he dont live with her he visits from time to time , he got his apt that she never bin to and him new girl got a big house. Falling star think baby hold man? You can breed 100 times he still dont want you

6. But tan, unnu bawl fi equal rights and justice, unnu get it unnu a bawl. Nuh centuries now that a reach oman now a man time fi get lick and still itch up a d woman. Chay (Met voice) #ifshenuhlickmishenuhloveme

7. Mek munchy move har tired tuff face and stop send in herself to look attention on groupie my girl you walk and fuck like dog and chat shakera like dogshit dirty munchy you affi go back to neil cause a him alone wife you.

8. veachy how yuh and kay nd windy other woman a bestie all kay pregnant now shes apart of yuh family sge get tge title now tho guess yuh loyal to your cousin another thing stop wearing dem rass clothes deh yuh yuh fava pig inna blanket to clath Lmao

9. Big mix up falling star find out bobby might have a next baby on the way remind y’all this is not the first the only thing now is that this girl said she keeping it falling star shut down insta and Bobby run go put up picture with falling star pon Facebook if you loved her you wouldn’t have done it twice all she want is to settle down now

10. Dutty stacey me see you inna the corner a exchange number wid bones bitch you no done clean philly old fuck bag come out looking like jocky chong you and dutty jackie my girl go seek a dermatologist wid you face full a hole!stacey me see you bend over and you batty look lapsided stacey you dont look good and lace wig nah wear kang fu fighter!!!

11. It look like Stacey mek one a bones man woman bex dwrl. Mad dem Stacey. A wonda if a Tasha. Boops nuh stop sell yuh yet? Gyal a f…. Greg from hot HotPot an Bondsman an still nah get nothing. Yuh nuh fraid Shaniel beat yuh fi Greg.

12. Stacey cannot mad nobody cause the only thing look good on that girl is the rubbings nothing more sorry fi how long yuuyou no come out and a dem granny silver shoes deah weh the chiney dem wear girl bye tasha a fuck congo to so unnuh late good good fuck she a fuck congo and the rest boops you fi learn fi bathe properly them say you musky me lub bwoy these bitches !!!

13. Boops suh a yuh veachy mek post bout say yuh mouth,arm and pussy just curious then again dem seh a whole heap a unno inna di party have those problems guess di man dem a talk

14. Veachy cant cuss nuh body! Cause she has a very bad pussy pussy problem. She has reoccurring bv and yeast infections. So bitch shut yo big ass up!!!! Sloppy looking bitch!

15. Smh i guess di ppl dem a worry unu mek dem a uno tea lunch n dinner. bag a trash cans! mek uno no stop hide. n talk who unu is since you all have so much mouth mek sombody spit pon unu.

16. Leave ppl business alone n mind your own. Unu need fi talk who unu is so dem can see unu n spit in a some a unu face low life scermige. Some a unu wa de pon ya so can’t be identified because unu a johncrow.

17. Anytime stacy come out she have everybody worried who na worry bout clothes a worry bout dem man. Wat a gal come come out she come right bbc out.

18. Stacy you and yuh friend look like uno dead. All uno need is a casket. Uno a di fuss two bitch mi see put on bottom lashes and uno fava two big idiots lol! Uno really mek bottom lashes look fool pon uno. Girl your bleaching too white that nuh ready one bit. Stacy a bare bum man fuck you. Yuh need fi start fuck some man Weh mek sense cause nobody yuh fuck nuh make sense. The time you a worry bout boot and bag and yuh lean body yuh guh worry bout getting a green card inna Merica ‍♀️ Yes bitch cum dun mi cah mi have time fi yuh dead looking rass

19. Philly haters what a way uno a come fi stacy n her friend a which white fowl dem nam fi uno. The time uno tek fi zoom in ppl pic uno fi go zoom in uno bottom less pussy weh nu man nu want n stop fuck wid ppl.

20. Yes wi affi cum fi the bitch because she swear she popping but the bitch look like she dead and har lean body is a next story lol and Stacy not doing what the next bitch naw duh so it’s never hate. It’s facts the truth dem look horrible she and har friend. So call it what you want bitch.

21. I don’t know why theses bitches nuh stop guh a Dr. Gabby and stop mek him fuck uno up the all a uno fava idiots lol

22. Munchy me no know a who a fool you but you stay real bad and have the nerve a pose inna dem imitation stockings no deah gal yah a sample tpca wah blackie carry you go the african dem all you do a fuck fi good name thats it you a gwaan like you a the freakiest ting god mek like you can done pussy and cocky and if you did a done it fi something i could understand but nothing thank you mumma go di dead and left house

23. which munchy miracle cause the tie you mimma dead wid is unfixable muchy weh you say a dat deah big secret you want blackie hold fi you blackie i hope the obeah man give you a remedy cause unnuh stay real bad