MUNCHI VS DI PLATE FOOD

38 thoughts on “MUNCHI VS DI PLATE FOOD

1. Dah food deh look staged. How convenient it was to take a pic of a Roach while you serving the customer?. Unuh fi gweh is want unuh want di gal shop lock dung. All a di Restaurant dem a Philly have roach if such is the case cause Philly full ah Rat and roach. You Mrs Chin weh so call teck di pic of the roach you nyam it to cause ah nuff time mi come in deh and see you ah stuff you long mouth. Munchie shoulda run you weh long time cause me use to see you a flirt wid Twist only God can tell me seh you never sleep wid him fi keep the Job.

2. Met can you believe all ah diss war is coming from Kelly. SHe and Munchie fight wah day when she come off ah di Happily after Vacation weh she and Owen just teck a Mexico. Kelly need fi leave har marriage caus is more than one Man har name ah xcall pan seh she ah gi Owen bunn and Cheese. The same man dem weh him ah stand up ina Dance with and a laugh wid. Kelly if you no respect yourself at least no make your Husband be the laughing stock ina di dance dem. Di ppl dem a seh Munchie go teck ova Kelly side man and him nah feature Kelly no more and it bunn har Pon di Vacation when she hear so she come back come deal wid it. This is a different man from the man weh him woman cuss har bout ina March of this year. Kelly If Owne no have the length go meck him find a hole fi him finga and stop meck him live ina misery. Chin Who is Kelly play Cousin( is not har real Cousin) use to work ina Munchie Restaurant and share di food now start all this mixup and war so it will never end. Is so come the ROach start produce and alll these things.Kelly go mask you face and get a real life. You sick stummuckk bout you a wife.

3. Kelly unnu have too much family inna Philly fi the whole a unnu nuh beat munchy already. Tek out an order of protection pon munchy, then wait fi she come inna unnu space and then buss har ass and call 911. Do it that way bcs she love police.

4. Y’all love too much police that’s why so much of you will never get a green card, Munchy if any gal lock you up just lock her up back so it’s lock up for lock up . And if you don’t have a green card I don’t think it’s smart to call police on anyone cause if you try that with the wrong gal all a gal like me would make it my living purpose to get you deported if you call police on me

5. Veachy stink like shit she herself has nothing in America no apt, no car, no bank account no education no legal job no decent clothes. Veachy you need to go take a bath with dettol and come off the internet

6. Dutty chin chu u deah wid Fabian u think say u bad or munchy fraid a u and him or I should say u one order man.

7. Di wole dem a carry feelings gi Munchie if dem life so beautiful why di f**k dem a worry bout mi friend life? Kelly mi did a wait fi yuh jump inna di mix up dis mawin but yuh betta. Cuz yuh a act like yuh a goodaz n yuh not. Unnuh walk inna crew Munchie dun uno by harself. LINE BACKA Amanda yuh gwan like yuh bad wait man. It jus a start. Tell stinking mouth Kelly n yuh lean body sista if war den a WAR.

8. Kelly and the dirty sisters need to go back to Jamaica . Kelly mouth stink house always dirty the dirty sisters live in they mother attic with they kids what kind of life y’all living in America . They wake up everyday mad at the world because they can’t stand up straight in the attic lol zulika live in a one bedroom apt in Lynwood gardens full up of roaches and bed bugs. Then they beg ride and come to dance at night in they stay bad clothes that is clearly not they size.

9. Kelly love talk shit and can’t fight piss breath Kelly step out tonight if you bad , I don’t know if it’s the bad breath kicking to your brains but you going to receive a lovely box

10. Kelly vex cause her clothes ugly and someone finally tell her to her face, nasty Kelly weh a walk and chat Marsha and flippa business . Kelly weh walk and f**k down philly same Kelly weh claim say she live with husband. Kelly a nuh munchi fault say Your crotches nuh stop run stinking water.

11. So munchy showtime a f**k a order man British Kelly a f**k a order man coco married one Maine married Tia baby dad veachy a sleep with everybody this cah be life only some body weha come outta water house good a allissa she have her cna all a them f**k and no cerfitate not even fi walk dog fi them life a dancehall miss gwan like she good munchy showtime you friad fi go in the argument lol cause you munchie have you secret you use sleep with twista

12. what a topic boring tired fi hear bout shit tongue munchy the only time unnuh fi memba munchy a when unnuh shit gal clean battyhole better than wipes,munchy is nobody she only feels important because the man Dem see and know say a easy pussy dat a dat mek she feel like smaddy stop mek waste weh fi flush get unnuh time waste no mek people sick who do u see mingling wid shit only shit kmt! Munchy need fi go patch di dent Dem inna har face weh full a pot hole like road,munchy your only a threat to yourself nobody sees nor care about your none progress life shit tongue.

13. Lard have mercy!!!! Unnu philly ppl is a disgrace!!! Kelly u acting like u a somebody and u really not!!! Bout u have husband!!! And poor do husband to! U can see shame pan di man face!!!

14. Chin inna real life u look like battyman chin u a the only person me see smile and ugly u face look like lumpy flour chin u condition bad stop call the people Dem man weh no want u bout u deah wid gal deah wid man weh nah mind u kmt!

15. This is why I don’t keep friends,I am a loner I roll by myself,from the other day all the war weh a gwaan is so call friends turn enemy,especially in philly,if one day come weh mi haffi sell pussy from mi ya ad ,dem woulda bring out mi business a road,no friend to mi ting “

16. Mek Amanda move har dutty bloodclawt bout book..some gyal can only pass test ina foreign. Ask her y she neva tek book a school ina ja instead a run down ppl man..ask har how she on fb a Dunn ppl bout man wen she all over the lady man ig dm ask her y she a talk bout man yet she can’t claim 1…not cause she a tek book but cause none no want har fi long…stinking amanda stop tlk bout passport wen unu a dead fi hungry. ..a ja we live n wen we go foreign n touch in back we still can go chill pon North coast..she come a ja n a kill aliexlress outfit..u may not b a f**k box tru u can’t get no man fi f**k but u know u sistah a di biggest bitch a philly.

17. Kelly you swear you the shit every cheap outfit you own is a one wear when you wash that shit it shrinks you love wear cheap cheap cheap shoes you need to stop the fake shit wingy was gonna beat your ass remember you are the most worthless cute bitch in Philly . You love your children so much why you don’t go look a 9-5 . I don’t feel sorry for Owen you can tell Kelly is miserable in her marriage that lilllllllll skinny divk Owen hav nah work . I know it burns your skin Kelly to know your husband don’t love your lifestyle he just accepts it . Your husband dick is whack .

18. What kind of roach is that mi never seen a roach look so the argument was good pon munchie fB page . Chin you do look like a tranny that still live inna Jamacia munchies did both of unno in yesterday by her self. I hate to say the only thing mi didn’t t like was when Dem start talk about the kids dem and Kelly go pon her page saying how her kids are her pride bitch if Owen wasn’t providing the main things for dem you would be just like the rest of Philly . That’s why dem label u worthless . You is not a good example for a mother or a wife . I know Owen mother a good church woman don’t really accept you she just accept it for the kids she know her son can do better . Owen love freaky freaky worthless bitches wha shop in a forever 15 not even forever 22 or H&M .he yearns a hardworking American woman believe what mi say

19. Owen is the best thing that ever happen to Kelly mi girl you betta humble unno self and be thankful for that man .You are and will always be a dancehall queen with no ambition . While you never go to the dentist and take trips you should add visiting the dentist to see why u stank mouth nah wha behave properly , mi girl you can preach to god all day long pon FB unno still worthless and don’t have no ambition

20. CHIN U NUH TELL THE PEOPLES HOW U WALK GO AROUND MUNCHY STORE AND SHE F*K U UP YESTERDAY U FULL A MOUTH AND MI FREN BEAT U AND SMELL BAD MOUTH CUZ KELLY WALK A F** STAR MI SORRY FI U AND U RUN GO CALL FOR BACK UP AND AND THEM CANT DO HER NOTHING MI FREN A BAD GAL SHE BEAT U MI SORRY FOR U MAN FACE CHIN GO GET A LIFE MI FREN UP LIKE 7 HOOOOOOORAY THE MI BEAT U ALL IT A SHAME????????

21. Munchie ever in a mix up from NY to Philly to Florida. Where is Dawn to come for her daughter. Tracy never yet in a mixup always munchie

22. Donna son a like 15 uno wicked ehh munchy showtime you do anything to bring down Tyesh smh you that desperate black bitch weha need lotion mi hear she and books a chat the girl bout she sleep with little boy remember you to sleep with the brother n Marvin n both a them a friend

23. F**ky **ky boobs liad gal weh walk and f**k like dog u need fi go change u hair u look mad no rass boobs weh f**k fi free get a life dutty drankow

24. Dwl kmt what restaurant do munchie own? NoNe kmbt di gurl nuh own not ah bc ting inna america ..unuh need fi spell check munchie is a bum bitch

25. Kelly need a real man Owen cannot please her that’s why she nuh ave no respect fi d man she need fi get a job not the dancehall job Kelly!!! Owen cannot f**k his dick not even worth a argument. She’s miserable she need some good dick in her life so sad, But she don’t have no ambition so she stuck.

26. ONE A UNOO AGOH GET KILL!!!!!!! STOP IT NOW IN JESUS NAME!! I SEE BLOOD!!! BLOOD!!! MERCY JESUS MERCY!!!!