MUMMA GEE DEM SEH YUH CAN CALL MATTERHORN NAME

Muma Gee
24 mins ·
Fb..Last night me in na, a dance and a listen to a selector every time him talk the man curse the woman dem, me a wonder if the man have a mother all now me no hear him compliment the woman dem, the woman dem need fi stop cheer fi certain selector who like bash women
Like · · Share
Michelle Miller-Gopaul and 31 others like this.

Tassy Wassy So f**king true
15 mins · Like

Muma Gee All they do is disrespecting women
9 mins · Like · 2

Tassy Wassy Yes
8 mins · Like

Stephanie Garibaldi G sum a dem nuh know betta cause dem think a GOOD THING THAT WHEN THEY TALK UP DE THINGS DEM BOUT WOMAN DEM N SUM RAIL CAUSE DEM A TAKE BOUT THE OTHER GAL DEM WEH DEM NUH LIKE
7 mins · Like · 1

GeGe Dior
5 mins · Like · 1

Muma Gee I just don’t like it, but I think is because some of the woman dem give dem that privileged that why they do it
20 secs · Like · 1

0 thoughts on “MUMMA GEE DEM SEH YUH CAN CALL MATTERHORN NAME

1. METTY GOOD MORN! I agree with gee, that is y I choose the parties I go to most a di selector dem diss us ladies really bad. Lava a one a dem platinum kids a di list goes on.

2. If they could all be like Waggy T…play music and STFU! Me cannot stand de Ms. Lashy dj dem.

1. Phantom, dat’s how mi know yuh know good music..Waggy T ah one ah di best selecta, if not the best…nuh long talking to im ting and spin nutten but the best!!! Saw him this weekend @ Club Elegance in Atlanta :rate