HAYYYYY IT IS IN PHILLY AND IT NICE …………..SEND DI PIC DEM COME SENDER

rere

rankin

MetT!!!!!!

Philly was was where the excitement was lastnight.
Rere Sweet di Bajan decided fi Keep Round Robin and neva memba seh a nuff ppl man she a teck . Well Last night she get har rapartriation or should I say Karma. Di married man weh she a teck fi di last 2 years , Yes Rankin.. Di same man weh har babyfada and him have a fist out ova in a di club .Now di baby fada who is a so called badman get a str8 right ina him face and di way how him shame him affi teck weh himself from di Philly scene. Well Rere and Rankin well a play dolly house and she well fighet seh is ppl husband. Well Mettttttttttttt Rankin wife step up ina di round Robin dress in decoy (hoody , jean and hat and sneaker)and observe di full hundred until di party done and Rankin leave fi go a ReRe yard while Rere a clean aup and collect up di fuunds. Patsy gi Rere di wickedest unexpected dussying at har own party. Alll Champagne bokkle to di body . Either Rere was in Shock or she juss couldn’t handle Patsy but it was not pretty. Di funny thing is Patsy tunn Christian long time now so mi a wonda how she tunn back fi buss Rere Harse. Patsy a get bunn from day one and it has been ova 20 plus years now. it did get that bad she go tunn Christian so why di attack pon Rere? I feel Rere was freaking him away from Patsy and she couldn’t have that ova har live body. Rere bold like dat so me no think di beating ago stop nothing. Burgs woman neva beat har so she feel she did untouchable. Rankin need fi go sidung ina him rockin chair now man, dat ole man sleep wid all a di young gal dem ina di party and still not changing. Everybody no seh is not di buddy him a use up so mi affi laugh cause him a spend and ah gi out extra pleasure . Rere ppumpum no loyal to no buddy, cause right now she a sleep wid har fren lickel bredda and a spend Rankin money pon him/. Whaty a hell and powda house when di aids start spread ina Philly if it no start already . Is pure bunning a gwan cause every boddie a hide and teck every boddie.

0 thoughts on “HAYYYYY IT IS IN PHILLY AND IT NICE …………..SEND DI PIC DEM COME SENDER

1. Interesting story.. My question is.. Did she beat d man? Not praising d tekka but she fi beat hubby too.. Wen oomen ago stop mek man run dem life. U fi let go man. That’s embarrassing. Obviously he doesn’t care much about u if he has heart to let it be known that him freaking other women

2. Patsy need to leave Travor because him naah change, ah yrs him a deal with har like that. Him mek she go inna church and back slide to the point weh har church family them notice she’s not holding up well, all di Paster me hear say seeit. Travor cocky jus loose and no have no behavior. The f**k up part is him don’t have shit and the lil gal them jus all up inna him old backside. Patsy and her kids need to dash out him rass a rd!

3. But mi hear she go ina d kitchen and tun ova food an all punch up rankin before she go to d gal. She all pepper spray di gal when dem try throw water. ReRe u get weh yuh deserve.

4. Mi hear say before she pepper spray d gal afta she go in d kitchen and punch up her husband and flip ova all d food. ReRe nah stop. She nuh hav nuh shame.

5. Shana you next fi get beat a Philly, yuh think seh nobody nuh know seh you a hide an f**k kid yes kid di ppl dem man weh yuh a start fi bright up wid a fi round robin dem. stay the f**k away from mi friend man. Stop bright up yuh self a si man place lime a you own it. Yuh si true kid good up woman quite yuh think your stale pussy can come try tek are man.

6. Pasty you an your daughter dem weh a so call christen need fi re baptise cause uh nuh confuse nuh bloodclat. Fee pussy f**k Everyman a Philly, jersey, Delaware an etc…

1. Lo fe. U nah c she tek way fr dancehall and stop party. Ppl love chat bout d young gyal. Mi nah say she a saint but d 3 man damn is not a clean up.

7. But Rankin him too brite. Bout him deh behind bar a sell food fi him bunna gal. It look like a smaddy call di wife cause she come str88 in ready fi war. Afta di party a gwann good. Rankin run like teef. Him affi beg Bengo fi go in go cool off Patsy and teck har outside. Then Patsy come back a hour later come dunn di excitement again. Rankin you fraid a Patsy ??? Patsy mace di whole Party. Dwbla, and dash weh di food and liquor dem. Patsy really waste har time cause all dah money deh ago come back out a har pocket. Rankin ago pay back fi it and more juss fi keep dah good wukk deh. Hehe hay. Mi wah know why all a a ReRe hypocrite fren dem neva help har? Dem runn like teef. Shauna , Cash,Nicki,Indy, Coolie Gal. how unuh fi do that and unuh par wid Rere. Funny thing is dem same hypocrite deh is frens wid the wife. A gone…

1. We know all dem gal u name fulla chat especially NY Nicky.. Falling star and barbie don’t care for none ah dem friend long as it’s not each other.

8. Me hear say patsy f**k up all a them, she alone mash them up until Rere family them try fi get a hold of har, them lucky patsy neva have har gun cause she no play fi fire that shit. Even thou the police them did warn har not to fire har gun like that in public again, she did fire it after Travor already over the same f**kery. I understand how patsy feel however if she sick of the bad testament just bash out Travor rass and go find a church brother.!

1. Or even a church pastor cause most of them are single and willing to mingle with a good single church sistren. We as women tend to overlook the fact that there ARE still a few good church brothers out there looking for a good woman. Ladies think on that! At least you will be tithing to the Good Lord and not that of a dancehall man and his extravagant lifestyle.

9. It sound like one a di mate dem weh nah get no props get jealous and call di man wife. How u fi a sleep wid ppl husband and wah war wid every baddie fi urs. Kellllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy u fi stop it.
    Di Bajan have him lock so unuh fi retire now. cause di man a own har up publicly. No hide and seek she seh. One a di worst thing is fi sleep wid a man weh love brag bout who him a slapp silenty.. unh cah stay deh think secret a keep. When man get good pusc him chat all him madda.

1. Ma’am, it is not a good look as a single woman, to be tekking a married man ana brag pan it same time. What justification do you find in that, much less bragging rights????? Tek ah gal man…NO!!…..TAAAAAACCCCCCCKKKKKKKKAAAAAAAYYYYYYYYYYY AS FUHCCKK!…But fe tekk ah married man???…HELL TO THA NAWWWWW!!!!!! What a low down dirty shame!!! Gone are the days when women value the lessons and heart to heart conversations she and mommy or she and granny use to have about morals and values….Patsy, I understand your grief but you dead assss wrong for going into the people them kitchen and wrecking them kitchen and spilling them good good free Round Robin food. Yuh shoulda neva duh dat..real talk!! :nerd

10. ReRe come out of the ppl them life. Run while you can. Trevor is sinning right now and I’m sure you don’t want to be a sinner as well. Your a young girl with a lot more life to live. Plus Patsy is not somebody to be mess with. Are you serious? Then have a nerve to try and be toe to toe with her.

11. Trevor is a mess Trevor can’t even function without Patsy and him go tek young gal weh live wid har madda.

12. It looks like Trevor has been slanging in pinney wally all ova the place especially with the young gal dem, he needs to sit down and settle down with his wife and stop chase after this young women… The things men do neva ceased to amaze me…. How many men do they have out there that it seems like everyone sharing the same men…

13. People need to report what them see and not what them hear. How can you report on what you never see? There was no fight miss Patsy pepper spray had everybody coughing and leaving the man them hold her put her in the room. They didnt fight. RERE fling two bottle …… No touching whatsoever. Ten them put Rere in the kitchen see har friend a hold har . Talk facts

14. ReRe stay deh nuh fi ah ooman who live them mommy and daddy ah tek ppl married husband. you should be ashame of yourself. Its ashame ppl be supporting evilish acts. . I can see if they were seperated but there not. Trevor wutlist bad. She don’t know sista Patsy. When a woman is tired of the bs you will never know what she is capable of. Pay attention ReRe and don’t Make nobody boots u up. Patsy will destroy you.

15. Suh wait den one minute……………….ReRe ah young gal? Couldn’t be cause dis ooman look well pass prime age and if she is, she needa stop clubbing so hard because she look old before she even young…

16. Trevor give her money and what is she doing with it da gal always look cheap as f**k sad y’all be lying too much she get f**ked that’s about it

17. Rere too rass brite she see di woman a walmart and a trouble har so anything she get she deserve it if she a tek di woman husband she if tek him inna silence and hide when she see har….patsy did di right ting an buss har rass

18. RERE A DOG FROM LONGTIME AND A THAT SHE FI GET,SHE F**K BURG AND GET WEH BUT NOT THIS TIME WID TREVOR,ANYHOW SHANA SHE F**K ANYTHING WEH WALK PON EARTH BOTH MAN AND WOMAN,MI SURE KID NUH WANT THAT CAUSE HIM HAVE HIM 2 WORKING CLASS WOMAN WEH A DO GOOD FI THEMSELF AND WEH NAH RASS DISS HIM,KIDDY HAVE HIM GAL WEH DRIVE ONE BWN AND SOMETIMES HIM CAR THEM AND ONE NEXT ONE WEH DRIVE ONE HONDA WEH MI A PREE CAUSE THE SLIM GAL BODY LOOK GOOD,ANYTIME MI SEE THE SLIM ONE INNA SHORT MI CANT TEK MI EYE OFF A HAR BUT ANYHOW A DEH SO IT DEH

19. Trevor never going to change because she not the first and she not going to be the last patsy u inna u church u shouldn’t Mek the dutty gal draw u out like that mi sorry fi patsy cause she not a trouble meka !!!