EXPECTING DI EXPECTED

I heard these two are expecting. What a combination! Dancehall pink has 3kids only has custody of 2 which are her twin girls. Her son’s father has taken custody of him because she lives a nasty duty life and he wants the best for him son metters it have to be serious if a man takes their child’s mother to court for full custody. This is court documents, he did not just take the boy to live with him he went through the court system so u know it’s serious. Her twin’s father wants nothing to do with her (although it doesn’t give him an excuse to be a deadbeat).. Zan is a deadbeat father that doesn’t mind him son either
Screenshot_2014-09-17-06-12-04-1-Optimized
Screenshot_2014-09-17-06-14-49-2-Optimized

0 thoughts on “EXPECTING DI EXPECTED

1. Crack heads!!! Dem both have a duty nasty look to them.. 2 of the nasties ppl in Philly. Good luck to uno. Thank god Michael tek him boy pickney since he was a baby cause lord knows.

2. Mi look pon fb wa day and see pics of d likkle boy graduation but kartelunruly was missing in action. Mi even see him brodda Ricky killa inna d pictures them. Pink ah tru yuh try recruit DHQ inna uno bedroom mek her stop chat to u. Word on the street is she stop chat ta u cause u and zan wanted recruiters for uno ramping shop

1. caSEY REALLY GONE GO BREED A 3RD TIME FI A 3RD MAN?
      DIS TIME IS A LICKEL BABY WEH NO WAH NUTTEN FI DO WID HAR LIKE THE REST. SOME BODI PLEAS CARRY DIS GAL GO SEE A SHRINK FASS

3. Y’all bitches need to go get a f**king life and leave mi friend name out a uno duty stinking mouth….my friend pink is independent she nah walk and beg none a uno Johncrow nothing the time uno tek and a come pon groupie uno coulda tek go look a f**king wuk or go school …. Caa tek y’all no life bad mind bitches inna philly

4. Dancehall stink u run guh breed fi ah man Weh not evening ah mind him only offspring. Uno will wi put up with anything fi seh uno have man zan nuh have one pot fi piss in and always ah beg

5. Bitch u sound mad….. jealousy a kill u cause mi frin have har man nobody no want u likkle pissytail gal go luk wuk and go and come off a people name u…..

6. Dancehall Stink And Zan no kartel need fi hold a sit and who cares if shi a breed muss one r non Jamaican fren den put did up hating on her dancehall stink u need fi stick by your kids n ur man f**k fren or for straight like DAT who care if a 20 babydaddy she got do Yuh ting yah mumma work and tel care a family and watch the frens weh u keep whoever u telling your family business to #_latermet

7. These comments are funny but mi no whoever Di sender is jealous mi just love the pink wall everybody buisness ah spread pon it mi jus waiting for the day somebody send in something and tell who it ah come from till then shut the f**k up all unno talk each other and be in Di club like besties one set a fakeness