DI PERSON SEH PRODIGAL BUT SUMTING DUN PAN DEM OO

1374159_581398338576792_1603053248_n-Optimized

Stacy Johnson

October 13

COUNTRY AND TOWN LINK UP LAST NIGHT ENJOYED IT

Like · · Share

Stacy Johnson, DhqCrystal IsSo Real, Shadane Thomas and 41 others like this.

1 share

View 18 more comments
Carey Morrison YOU look very nice stacy

October 14 at 1:03pm · Like
Stacy Johnson Thank u Carey Morrison

October 14 at 1:06pm via mobile · Like

Michelle Rose The prodigal son return

0 thoughts on “DI PERSON SEH PRODIGAL BUT SUMTING DUN PAN DEM OO

1. Stacy look like di biggest fool . Wah day you neva di a pose up wid him but now you can cause him runn back to you cause money dunn and no roof to lay unda.. Dwl.. Stacy no baddie nah put up no man fi free ina dem hard times yah. Mr Bling no hab no weh fi kotch a Philly but unda you bumboo so If dat make you happy it make mi sad fi you.. I gusee you look at the benefits.. >>Free babysitting, whole heep a hood, and a permanet cuddle buddy now that winter is coming.YOu loooo mi girl you meck woman look bad. You teef a burden not a asset. :malu :ngakak :ngakak