ADVERTISING WID RUNNING DOWN INTENTION

0 thoughts on “ADVERTISING WID RUNNING DOWN INTENTION

1. Let me get dis str88 ifyou aadvertise a man flyer a run you a run him dung? So what if a him run you dung feh give you the flyer then what?? Smh dis no have no kind a merit smh

2. Melissa ah di one weh ah run him down she nuh stop call off him phone and stalk him at every one of his parties. Him Mek it known all di while sen she is just a f**k poor ting and him nuh ramp fi talk it seh she ugly

3. Di way how Jigga class har up and move har up she shoulda run wid no future hello to him.. Him use har and grine har fi Freee chu she gwan like fi him byuddy was di lass one fi fit har ole. See di problem was tghat Jigga neva know har file and they were messing around on the Silent tip, then somebody gave him her whole Encyclopedia. Jigga had that fool collecting and spending nd then push her back out the door. Vexxer than she you couldn’t find cause she swear she had Jigga fooled.Jigga you too nasty tho all the rumours surrounding her and you still went back. Not to mention that Nurse Gal wid di Big nose who always half naked because her belly and hair was her only prized possesion. Married woman like she really did ah play 3rd fi you. I hope when you bby madda leave you you doh cry cause you nasty.

1. lol Jigga ain’t no prize though lol and just because you’re on someone flyer does not mean you are messing with them. I’ve been on some and I never had relationship with any of the promoters
      NEXT!
      still glad to see he is up and about

4. SEND WHY U SO MAD AT THIS HOE AGAIN MI AGO ASK CAH TODAY AND YESTERDAY NAH NECCESSARY SHE AND JIGGA IS NOBODY IN REAL LIFE

5. Shauna a give somebody sleepless nights and restless days. She and Jigga neva stop dealing lol! Jigga sexy tho no wonder u nah sleep