A NUH NOW CROSSES A FOLLOW DAN DAN PARTY…THIS WAS FROM 2009

hit
PHILLY DASH OUT!!!!!!!
Published November 30, 2009 | By
A CANNOT EVEN LAUGH DWLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..OKAY! DEM SAY SATDEH NIGHT WAS DON DON A PHILLY DANCE DWL DWL DWL.. (mi really n chooly a shake)..ONLY IN PHILLY A TELL U ONLY IN PHILLY… DEM SAY 6 FIGHT INA ONE DANCE… NOT ONE , NOT TWO…. 6 FIGHT INA ONE DANCE.. 1,2,3,4,5,6… DEM SAY KEISHA GANGSTA CLAWT TIANNA INA HAR HEAD WID A CHAMPAGNE BAKKLE.. (help)..DEM SAY TIANNA IS A KNOWN TEKKA DWLLLLLLLLLLLLLL (a swear only in philly smh) N NOW SHE A SLEEP WID JIGGA… WHO DI PEOPLE DEM SAY A SLEEP WID KEISHA GANGSTA ALSO… unno is r follering?.(*wipes eyes) waieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… DEM SAY KEISHA TELL TIANNA DI SECRET DWL DWL DWL AND TIANNA GO HELP HARSELF TO SOME A JIGGA STROKES *ded* DWL DL DWL sorry people mi really a keel ova… DI PEOPLE DEM SAY DI PUSS, RAT N PUSS TAIL FLY OUTA TIANNA BAG SAY SHE SLEEP WID DI MAN A IHOP FOR A SOME $$$..Lord only in Philly… God know… smh I dont wedda fi believe or not to..hennyway mek a carry on dwlllllllllllll…DEM SAY SHE N JIGGA DID ALL DEH A HIM PARTY WHEY DAYA TEXAS AND JIGGA WIFE SURELY NEVA KNOW… BUTTTTTT DEM SED DI WAY HOW TIANNA LOVE DI VIDEO IS DAS HOW SHE PICK UP DI BAKKLE SATDEH DWLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.. CAUSE KEISHA GANGSTER DID KNOW EXACTLY WHEY FI FINE HAR… mi eye … DEM SAY WHEN DI BAKKLE CONNEK HAR DWL DWL DWL serious smaddy help mi dwlllllllllllllllllllllllll… okay.. DEM SAY WHEN DI BAKKLE HIGHA HIGHA HOO INA HAR HEAD SHE DRAP A GRUNG N TUN FOOL N A DRAW FI A SLIPPAS DWLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.. mi nose smh… MI CANNOT EVEN READ DI WHOLE EMAIL N RE-WRITE IT CAUSE MI A DEAD… NOW PAN A SERIOUS NOTE… HOW UNNO FEEL A FIGHT N A CARRY ON SO??? AND WHEN ALL A THIS A GO STOP? NOW IF TIANNA DID DEAD NOW SMADDY WUDDA GONE HELL N DI NEX ONE PRISON SO HOW UNNO FEEL SAY UNNO A PUT SMADDY WHEY NUH WORTH IT INFRONT A UNNO LIFE????

0 thoughts on “A NUH NOW CROSSES A FOLLOW DAN DAN PARTY…THIS WAS FROM 2009

1. I don’t know wah dem see on Jigga so? I mean seriously! Is he the only man in that nasty little place! They are all so disgusting! & the worst part is, he DENIES every single 1 of these women! Dwrclllllll & him nuh stop beat off mi fren door! Dwrcllll! Jigga women a go be the death of you because from your accident, I thought you would have wise up! But I guess not! Carry on boo! Cause you will never learn!

2. sAD PART ABOUT IT IS tIANA AND kEISHA gANGSTA ARE THE BESS AH FREN NOW. DWBL. aaaaHH..
    aND Tiana now have a baby by Jigga fren Curly who also teck flight like all ah di 2 adda bbyfada dem. Tiana how com fi ah yung gal you cah keep a man? All dem wineing skills and sucking skills you show off in di dannce dem neva have no usee mums? Go learn a betta skill ole pazzart.

3. A Caah TT whe breed fi curly unnuh a talk. weoooooiiiii. so mi nuh tink keisha was a married woman. met stop it today yah

4. @ 1:49 bye Shitup hole Shauna! Bout own up! Name 1 man dat ever own u up gal!!! We’re waiting! Go wash your dutty draws cratches & go clean up your Dutty house & come off di people dem computa! U flabby like!

5. Sender How crosses a follow Dan Dan true these ladies fight? He keep 2 dance a year, fight broke in every club every month from Upper Deck, Lancaster hall, Trax and Nifigi. lol
    Or was this another Jigga story

6. Oh plz.. Every time something go down at one of these parties, Philly dancehall get all up in arms for about 5minutes then start back party the next week.. Upper deck had shootings, traxx, Robinson, nifiji and the list goes on.. I remember when I attended a party in Lancaster hall and they were shooting I had to run for my life, I was at traxx the night skilli got shot that was crazy… I haven’t really partied in almost 3yrs.. It’s boring, no dancing, no vibes.. Ppl only go fi model dem clothes and walk up and down fi ppl to see them.. No enjoyment.. I do not miss it at all. It’s really funny that satuSaturday night I was trying my best to go because I’ve gotten party vibes and it was the holiday so why not.. Good thing me couldn’t find a ride lolol!! Philly will be back to normal in 2weeks.. Nothing nuh phase dem

7. This fight was years ago . This fight wasn’t Saturday night. Its sad bad fi tt tho. The fact seh jigga and curly a cuzin and yu have baby by curly and just cause a money yu f**k the man cuzin.

8. TT, yu still a hide and a f**k Villa. Mi hear seh him have keys fi yu apartment. Him wife ago beat yu rass. Yu si how shi look tough.

9. TT REALLY A FUKK VILLA AND SHE USE TO fUKK HIM FREN. NO MAN TT YOU PUMPUM FRIENDLY. ViLLA WHEN TIA SEE DIS YOU KNOW SHE GWINE BUSS UR ASS YoU KNOW TIA NO PLAY WID HAR BUDDY SHARING. VILLA BETTA WATCH HIM MONEY CAUSE A SOME A IT TT WAH TEEF. DAT GAL WI SLEEP WID A DOG FI A DOLLA.

10. philly dance hall scumbag need to go educate themselves, take care of their children and leave the dancehall life style… Damn its about to be 2015 and those bitches haven’t decided to change their life styles… Who not walking with their pussy on their forehead is sneaking f**king off their friends man… Unno dutty gal a Meck the man dem feel like them a smaddy