RATTY GOT READ

Ratty you finally get a buss and you still nah happen. You look war wid Batman and him nuh gi you no knowings. You nuh get no life because you days done. You stay real bad a England. All you hair dirty and wan wash and trim. Ratty you wan rub wid a fish brush. Ever look greasy and dirty. Nothing bout you. Yeah you. All of a sudden you on Instagram a act like you is a bad girl. Nobody nah give you nuh forward. You fight the likkle girl dem and lie bout dem thief passport. You live a England from Prince Charles was King. You cannot travel. You never tek a plane go anywhere. Not even Turkey. No clothes. Long time wicked you grudge the girls dem that can travel. Stuck inna you long time apartment looking like a madman and nuh mek no sense. Buy a ticket and go somewhere.. ugly clothes and shoes and you days done. Memba Tina done and bury you. Batman nuh gi you no knowings. Puss ignore you and so you go inna everybody LIVE a look attention. You and stay bad fake Gangsta Dawn inna fi her government $100 month apartment that don’t look good. Ratty nothing bout you a England. Neva stay good or look good. Everybody know how you wicked and evil bout you a talk say people thief passport that don’t mek no sense. You a devil. Passport that you cannot use because you still cannot travel.

2 thoughts on “RATTY GOT READ