ONE PIECE A TUMBLING WID PUSS AND A BAG A PEOPLE PAN SOCIAL MEDIA NOW INCLUDING DAWN…PUSS A MINE ONE MURDERER MAN FROM PRISON FI YEARS AND DI MAN SISTER SEH DI MAN DONT WANT PUSS………….. WELL DI MAN DO VIDEO AND SEND FI SHOW SEH IS PUSS HIM WANT

14 thoughts on “PUSS MAN

1. If the woman a look after him after all these years, why di sister ah try come inbetween that. And I bet she can’t do what puss do fi him. Which woman u no ago mind man in prison for 17 years. Sister want him food mash up.

1. But puss cuss Mitchie how shi mind man and now she a dweet! Hear di man sey a u gi him wah him have on, I really don’t think both of them want each other, I think they are jus doing this fi prove to Tanya and his mother, puss said it out er own mouth that shi didn’t want him but tru to how dem a gwan shi ago tek him, I did something like that before by dealing with someone jus to prove and it was the worst mistake I Eva take, all of this soon over cause I really don’t think they gonna last, and puss if mitchie did tek a man from out a jail wah shi nuh know wey in Dey fi 17 yrs u would a rub er out and talk a bag a tins and now look at u

1. What the actual fcuk mi just watch!!??Di man sey him shy cuz him Brethren a video him!!Puss u need to check the sugar in that man of yours tank!!

2. Shut the front door!!..a wa d puss in boots is not dis??..eff a laff teday..Bellvue come fe me..17 yrs fe murda..u brave to crocus bag..a mus har baby pa or husban..me no wa no ole prisna wa lock up wid bare man fe 17 yrs..a hope we no hear bout u on the news..it sad..but hush..God go wid u..he wants u..he needs u..n a hope u no gots to holla out wrong hole wrong hole!!

2. This man must say him want Puss if she promises him trip to Germany 60 barrels with things to sell 3 food barrel 3 cars and 2 million dollars him affic say him want her mine you he is currently living in her big dutty captured yard in Ja Puss you are a careless waste old woman

3. Hugo is patiently waiting on the 60 barrels and 3 cars. While he is waiting he is selling puss’s size 40 winter boots in Jamaica to help ends meet. I hope he finds the right mental health facility in Jamaica to deal with his bipolar illness. This is one shameful circus show.