MUSU AND ALL OF ENGLAND RUN COME INA DIS

Wick wick wick South London is hot on fire met.mi nah tell nuh lie musu really tek her cousin man fi true and a keep it under wraps n if a anybody else business she run n broadcast it.

She all bring the man inna burglar house n burglar catch musu n the man a f** no Sah me cah bother with these ppl

MUSU

41 thoughts on “MUSU AND ALL OF ENGLAND RUN COME INA DIS

1. So musu f**ing juice man Harry Joseph? But the girl in the middle is sherine him sister them nuh deh dem a brother and sister well so dem say

2. Sender? When are we females going to get it in our thick heads that no woman cannot take away He, She or the old lady man? How did she take away her cousin man if the man never wanted to be taken? If she walking around and taking her cousin man I am suggesting you run go hide your man, cause she may end up taking yours.

3. Drancoe gyal dat!!!! Have mercy man a dawg but woman must kno dem boundary !… A same suh she wudda kill her Cuzn!!!… Juicey fi Mek juice n poison the two
    A dem Claut!…. Ole nastiness!…. Ewwww!!!

4. Rass dah one yah hottt!…but look how Desreen tek her hardworking money n send fi dutty batty loxley and him walk and fcuk like two foot dog and have Maxine like bat a north London!!!… Woman fool fool
    …. Di whole a dem mind him n musu walk n teef clothes fi him
    And throw pardner and gi him the money!!… Him can beg like him blind… Pure £10 n £50 and cab fare!…real old drancoe… Now burglar put out eeediat musu n she a kotch a one batty man yard…. Burglar a request DNA …cos the pickney feva loxley ….
    Shame bad!!!! All a dat over one pieca man !!! And dem say a her Cuzn first did deh wid di man!!! Woman fool fool badddd!

5. Musu disgusting bad. Ole wanga gut gyal.. Burglar nah nuh shame because dat babymother him pick up ah di biggest disgrace inna dancehall, she nuh have nuh class or nothing about her. Man to blame yes but family loyalty is ah must.

6. Is the man (in the photo above) f**g the girl, he is in the photo with??? Or is the girl his sister???

mi confuse

Why cant i neva see da Bam and musu together?

Did musu payback Camille money?

7. Ediat dunce ppl that is not loxie who walk and f**k all a di old woman dem in a england nuh man nuh f**k like him him beat lucky under di quiet…

8. No that ah da girl brother in ah da pic harry mi want see loxley pic. All if juicey f**k like dawg musu fi see her cousin man and left him that’s a no go! Mi nuh think bam and musu ah friend like dat again. Mi never know she and camille inna ah money problem. Anyway like mi see musu nuh have nothing about her ah burglar alone wife she

9. Pampas belly musu hide and f**k llike four foot dog ! She’s sleeping under the batty man bed .This bitch love people business ! The closest pop down now you have being EXPOSED hoe . Juicy said musu puss stink and her mouth smell like dodo bitch go and brush your teeth and tongue Family ram juicy said the way her puss big him dick cant stay inside her .she a ask him to put it in her shitty batty NASTY freaky bitch! Mixup gal musu run with the shame and go hide your self ..Loxley said him want three some and musu buy a gyal off the Internet for three hundred pounds , after she full fill her fantasy she go buy him trainers no man this gyal musu is a under cover lesbian ..musu take my foolish advise sell that desqure shoe and rent some where to lived with your children..

10. dirty ole dutty dog shit musu suck hood like dog Loxley don’t want musu desrine or moscot idiot mine man maxine desrine love mine young boy desrine love f**k to but musu a f**k woman and man Loxley likkie like dog and love woman things him love sweet tell bare lie Fi get woman money always in need stinky pussy musu burglar seh har pussy big and smelly and dun out and burglar have a big cocky so if him so that mean is a pressy pit she hv Loxley cannot tame so she better can mine him straight bcas a sell him sell cocky so if she nuh hv no money him gone dutty oaring Loxley hv a big trong man trannie look alike baby mada weh name musu weh do hair a she coulda mine him and she run left him bcas him love f**k like dog him beat lucky by far dunce ppl me sorry Fi musu story bcas Loxley family likkie and she better can mine all him family dem ja and all him Pickney dem to desrine Fi tek several seats back, bcas Loxley ago mad all a dem sponge shape musu u story sad tek back the jacket u geh gorilla looking burglar woooeiiiiee a yah so nice maxine it hot but hush a bare tings she buy Loxley to woooeiiiiee a weak Loxley seh burglar musu a freak and desrine a stalker, juicy love f**k like her dirty hoe freaky cusin pressy pit ole musu

11. dirty ole dutty dog shit musu suck hood like dog Loxley don’t want musu desrine or moscot idiot mine man maxine desrine love mine young boy desrine love f**k to but musu a f**k woman and man Loxley likkie likkie like dog and love woman things him love sweet tell bare lie Fi get woman money always in need stinking pussy musu burglar seh har pussy big and smelly and dun out and burglar have a big cocky so if him seh so that mean is a pressy pit she hv Loxley cannot tame so she better can mine him straight bcas a sell him sell cocky so if she nuh hv no money him gone dutty oaring Loxley hv a big trong man trannie look alike baby mada weh name musu to weh do hair a she coulda mine him and she run left him bcas him love f** like dog him beat lucky by far dunce ppl me sorry Fi musu story bcas Loxley family likkie likkie and she better can mine all him family dem ja and all him Pickney dem to desrine Fi tek several seats back, bcas Loxley ago mad all a dem sponge bob shape musu u story sad tek back the jacket u geh gorilla looking burglar woooeiiiiee a yah so nice maxine it hot but hush a bare tings she buy Loxley to wid har likkle hair money she borrow money to geh him to when she nuh get nuh customer. :nohope woooeiiiiee a weak Loxley seh burglar musu a freak and desrine a stalker, juicy love f**k like her dirty hoe freaky cusin pressy pit ole musu :nohope

12. hi met people people nuh body nuh have a pic Fi under cover face less Loxley beggie biggie Lickey Lickey like dog oaring sell cocky Loxley and me hear the boy hv a two proper woman weh nuh mix up or mingle with these kinda people can you believe all when dem hear all these things. and the fact is a dirty hoe like deep ole musu and member a two musu him hv the trong one weh do hair up a rose shop weh dem left now, and the worst bitch inna dance Hall musu I don’t think Loxley hv any class bcas I hear how one of him woman nuh talk to ppl or keep friends I don’t know her still, but musu weh use to thief wet clothing off ppl line a ja no sah musu me sorry Fi you poor thing you cannot tame that oaring boy Loxley member a bare designer labels me hear him wear, imagine seh she a freak she even don’t hv any self esteem and go and buy girl off the net bcas him tell har him want three some no sah pressy pit ole stinky pussy musu you think Pickney can hold man you think him ago wife up you after him a f**k you even wit gorilla looking burglar woooeiiiiee him handsome still a yah so nice she Cotch wit batty man woooeiiiiee a weakkkkkk you secret is out know sadamite,freaky smelly pussy oaring musu me hear seh Loxley all f**k one of har friends and just a matter of time that soon bust out a yah so nice idiot dem all desrine must sorry she send back Fi him she can watch him you see, maxine deh wit him long she must stress poor ting no man dem Fi back up me hear Loxley vex ppl know seh him f**k deep ole musu bcas a only Fi the clothes weh she thief and mine him and the panther money weh she make sure she always hv to give bcas Loxley want money on a weekly basis a yah so nice she shape bad to you see woooeiiiiee :nohope :hn :hn :hn :hn

13. U all sad rem u all went the boy abay a musu man fr 4year now the boy want musu him not going no waymusu a win u all try to get the boy and no get him

14. Musu you are sad bad.4yrs gyal ah sleep wid dem man cuz man you should be embarrassed having a man so soon after giving birth dirty whore. How you can have two man and not one of them defend you when romie beat your flat ass. Musu you can’t win a with a dirty broke whore like him that can’t even provide accommodation him ah dawg shit just like you.

15. Reena rem u f**k like dog too.And a musu and maxine and Desreen man.. a juice was f***g musu man .. juice u need to get over the boy now him no want you y u no go.take burglar. A musu live a the boy yard now ..and u what call u self anonymous what u a go do now. Juice u did want the boy to come andf**k u so u have to pay the cab fare rem dot … the one pieces man mad u all reena musu win she get the boy and have for 4year now .Glory a u him want and not look at you ……reena musu a mad u had we all c it. . The boy no look on you …no f**k for you abay abay

16. @ News of the world, you’re sad like I said where was da man when you got your flat ass beat please answer the? ????? He or you definitely not madding me.I don’t do women like you musu I’m strictly dickly and mi nuh mind man worst him ah big whore so sorry we nuh have nothing in common with each other. Musu we all know that you are insecure so stop gwan like you ah win when deep inside yuh sad. Mi glad burglar put you out.live wid da man where kmt? Inna one room. You sad bad..yuh family and friend dem disgusted with you.

17. stinking pussy musu burglar sorry Fi you homeless ass and put u up. and Loxley no want you Fi love or money period bcas you are not is type only use you go and look for the father for your jacket father less child abayyy you losing

18. this dirty oaring galazar dirty ketch man musu a nuh the first time she f**k pan burglar a regular time she do that. this youth she deh wit seh she gaggle him balls like wow and she give good batty wash ole shit house she salt up the ppl dem good up man this crab louse shit ole germsy prehistoric dinosaurs john crow freaky gal you is the ppl dem man biggest nightmare

19. Gday met them want tek ppl man Fi free dem suppose to mine up the boy ofcourse him good like that when dem a walk and beg like dem blind him may seh pay the cab fare of course you want him Fi walk and cum f**k Fi free him hv him good up woman dem you lot is not important to him at all bcas man a dog yah’ll sad him is not a boy weh beg bitches like that stop slander the man name ole john crow musu is piece of dog shit ole crosses,member that stop tell lies yah’ll wanna mash up the ppl them man and him good up woman dem life noticed him don’t stand wit bitches yah can’t even call him name inna dance or pose wit him period bitches yah’ll sad musu can never ever hv him a she deliberately lay her self care less Fi breed bcas she wanna trap the man ole john crow you kw you hv ur man live wit you suppose to protect yourself she dt hv anyting about herself that dirty dog shit musu cum on kw please she hv the audacity to take him in her house that she and burglar live make burglar cum ketch him funking her oh please and hv two boy Pickney would she like any one treat her son’s like that please no respect at all only kw to run dung dance Hall clothes nuh look good pan har low life shit house flat ass big belly pig dirty hoe freaky gal musu shame on you trying to trap the ppl dem good up man and dirty oaring juicy omd big mistake him must did drunk bcas he is a gallis yes but not a begger him tell you lot him hv him woman him nuh hide maxine or his other baby mama he tell you, you lot kw and still want him tired out himself on u without go thief and mine him you lot suppose to that is ur purpose bcas him nah look wife from you bcas him hv him prestige woman already loo the blood cloth man alone him nuh f**k batty or suck pussy piece of shit him a gallis straight a musu bust the condom Fi breed pan purpose bcas she see how the man Pickney dem pretty and want try mash up the man life vagabonds she a pine over the man it will work itself out God nuh like ugly the same knife weh stick sheep we stick goat dirty musu yah’ll sad if you jealous over ppl man and want him for yourself and go any length to mash up ppl life look at the hype how you talk up pan video how burglar a the best baby fada and humiliate the man like that, God ago deal wit dirty musu you hv two boy Pickney hoe low class what goes around karma ago deal wit u dirty careless freaky flat ass hoe kmft piece a shit all send baby a ja every body a hanna town a dun you shame on you the blood of Jesus against you musu member dirty gal God nuh like ugly may what you do another man fall on ur kid’s shoulder karma ago ketch yah’ll time is the master

20. Reena u can’t go back a the one room go f**k u a mad a karma ketchup u and burger time was the master u can’t take the wood out a musu hold

21. stick a pin has burglar try to go do a DNA on the child as yet wit the careless oaring shit ass flat batty shameful musu or the man in question who is suppose to father the child pls dunce ppl get the facts first burglar please take my foolish advice and go do a DNA on the child and if the child is not yours go to the court and take the child out your name pls do the right thing that’s how law work in the UK dunce ppl if yah’ll never kw

22. Musu a mad dem gal way no get dem f**k abay musu u good like dot but juicy look how long the boy not looking at you so y it so a hot you so muck.juicy u and the boy a f**k now. .stop kill up you self over musu man.a musu man.@@ burger go a buy cockey .wicked boy burger.no boby no sorry for u

23. lawd God dem idiot gal a so fool fool ova one boy no sah when yah’ll gonna get it him a f**k and go through him hv him prestige woman weh him a mad ova desrine how you feel bcas you think he was all your’s bcas his other woman let go the dance Hall world long time omg maxine me woulda seh sumting but choo make me hold me piece bcas me kw how she plus him a lot more bitches who nuh make the cut this time but it gonna all leak out shame on you musu you freaky life buss out seh you love suck cocky bcas the man and other man seh you suck cocky hard, shame shame on you musu

24. Gm met what the f**k work make me can’t come pan the pink wall but kiss me rass there is a lot more to this story ppl come dash it out no this boy must be a gene every body want a piece a him a must gully bop family lol nah but me think is maxine and desrine man weh stinking pussy musu a try nuff up pan, make she go breed even though a nuh must Fi him Pickney bcas that musu is a oar always a hide and f**k dutty musu you is a disgrace no man more bitches calling this nigger name

25. Gm nah man just tek a good look pan musu man can hv dem good woman and go f**k she nah man a dog she nuh nice looking she nuh shape good how me forget she thief clothing and throw padner Fi mine up the boy deh.
    me nuh wrong him f**k out dem blood cloth and make pay out rass and mine up you woman and all your family and Pickney dem

26. gm met but that gal juicy dem did say she have aids one time so how she still a walk and f**k f**k so no man she and musu have a right Fi be family bcas dem a two ole nastiness always f**k like dog and dem a f**k a ole dog like dem self dutty f**k box dem man a really dog if that ole dutty oaring Loxley f**k dem he must just come to England bcas nuh man weh have dem proper woman wouldn’t stoop so low man Fi have class which woman dem sleep around with, much more Fi breed dutty musu omd if a my man I wouldn’t look back on him bcas him is a nastiness Fi go deh so just to get two likkle piece a thiefing clothing him nuh respect him woman at all only running down vanity sum man a dog man juicy she is a walking f**k box suck any man hood and musu to. desrine is a under cover f**st and gwan like she nuh f**ky f**ky take my foolish advice you all need to respect yourself as female bcas any man weh nuh respect dem woman will f**k any dog shit and you can see that this ole oaring boy Loxley is not using a condom bcas his name would not being call that he is the father of musu baby omd she live with burglar and him f**k har without condom can you imagine that std nuh care if people nuh care you all need to respect yourself

27. Hey metters it is true juicy was very sick at one point in and out of hospital and they say she hv aids she did get proper skinny Fi true no man that gal juicy nuh easy and still a f**k she and burglar musu is a piece of shit bag any man f**k dem without condom a play wid dem life, any man weh f**k dem get salt up straight away if dem was ok before dem life start spiral downward Loxley you don’t hv a clue what he is doing you better seek God bcas dem gal yah a proper crosses imagine dem seh him hv him proper woman weh nuh mingle up and him deh a road a move so loose STD nuh partial who Fi geh germs to dem story sad