MORE MIXUP WID SHAZZ DEE AND BIGGA FAMILY

SO BIGGA SISTER GO PUT STATUS PAN HAR FACEBOOK AND SHAZZ DEE USE BIGGA PAGE RUN IN PAN IT

BIGGA-Optimized

Pauline Clarke
January 29 at 3:04pm ·
Alex don’t leave Jamaica yet an your telling me that I should find place fi put him an a you seh yuh love Dennis him nah nuh mother or father but him still ago live
Melgeta Fyffe likes this.
Comments
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon Pray mi fren , God will take care of everything.
January 29 at 3:28pm
Hide 18 Replies
Dennis Clarke
Dennis Clarke God ago tek cate of everyone bitch a weh you come from you did a f**k dennis to weh you come from John crow weh you pitch from
January 29 at 3:40pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon U mad
January 29 at 3:41pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon I pity u , gu seek god
Dennis Clarke
Dennis Clarke Yes bitch you never know come run up in a this
Dennis Clarke
Dennis Clarke Mi have god long time what you have
January 29 at 3:42pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon I am not going to lower standard to a piece of shit like u
January 29 at 3:42pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon Mi know why u hurt , and u hot fi mi by bitch.
January 29 at 3:43pm
Dennis Clarke
Dennis Clarke Old low life under privileged John crow how you come in a this bitch suck wood dirty gal
January 29 at 3:43pm
Dennis Clarke
Dennis Clarke Get a life I have one you want dead left to
January 29 at 3:44pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon U nu have none that why everyday u cum pon fb a look pity.
January 29 at 3:46pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon U never suck Dennis hood good that why u a fight over him things dem now. If u did suck him hood good ur name would in everything su u wouldn’t have to fight fi dead left.
January 29 at 3:50pm
Dennis Clarke
Dennis Clarke A it a kill you mi never need today and suck it because you was suckling I it for me bitch you no get nothing so that’s why you a argue
January 29 at 4:01pm
Dennis Clarke
Dennis Clarke Which part you come from in a this you a look a hype and you can’t get it of a mi trust mi on this
January 29 at 4:02pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon U look like a big man , a some body u want fi cum sit pon ur dick.
January 29 at 4:15pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon A di msg weh u see a it a mad u ! I was talking to my fren on her page and u run in , bitch mi know why u mad .
January 29 at 4:16pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon Yuh keep on a ask weh mi come from, wouldn’t you like to know, ole pit toilet!!! Is that why you were calling me on messenger? Dwl.
January 29 at 4:47pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon You so privileged an a battle ova “dead leff”. Mine yuh drop dung tilet.
January 29 at 4:50pm
Claudine Cordella Nixon
Claudine Cordella Nixon Tilet, yuh neva get nuh ring cauz it wouldn’t mek sense fi throw ring inna pit tilet, yuh full a shit!!!
January 29 at 4:59pm
Dennis Clarke
Dennis Clarke You supposed to find place and put him because you over deh a fill up him head you never buy blood clat ticket buy you a call and change it mek sure you fine plc put him a that mi seh bitch
January 29 at 3:39pm

Pauline Clarke
January 29 at 3:02pm ·
I need Bigga gold them to carry back to England
I ask you for them from when and you don’t give me it I need them
Pauline you don’t have no heart towards Dennis kids all you a think bout the money and you never work for them but God mah sleep I am sending some one for my pigs so sort them out
My heart is as clean as a whistle I won’t rob up Dennis children dem an anything Dennis leave with me belongs to his children dem not you.
Melgeta Fyffe likes this.
Comments
Dennis Clarke
Dennis Clarke Yes you fight fi dead and you never work a day in you for them you never know how them come but you a hold on pon you need fi mek you husband buy what you want and stop fight fi what is not you a so you like walk and fight fi ppl things Mel the John crow them put up all them want you must did want F**k Iwas you brother dutty gal old bitch
January 29 at 3:09pm

Pauline Clarke
January 29 at 2:56pm ·
[1/29, 11:23 AM] Sheron: I want Bigga gold them I need them to pay my rent in England or you know you goin to have to gone Plc put Alex
[1/29, 11:24 AM] Sheron: Mi nah fight go death felt
This is the same Alex u were talking about you love and am not selling them or giving them away when they reach of age they will get them and as hungry as I am I won’t sell them
From my brother died did I asked you for anything?
Shazz dee
3 people like this.
Comments
Cavalho Thompson
Cavalho Thompson YES U CAN KEEP THEM AND ALEX TOO
9 hrs
News Feed

Pauline Clarke
January 23 at 7:42am ·
One day to go my brother father no why he call you miss you you sister very sad mis my too brothers

18 thoughts on “MORE MIXUP WID SHAZZ DEE AND BIGGA FAMILY

1. I don’t know these people but I sense greed. Leave the man woman alone. If the mam had a problem with her they wouldn’t have been together still. I know you type of red eye family. The girl must deh with him thru thick and thin and when him dead she must step back empty handed and leave everything to the family. Unu move unu stinking red eye raas and leave shaz alone I sorry she ano me relative or me friend make me help r dun unu. Dirty sister wa a ask for gold why you brother never give you the gold them when him was alive why when him dead u want them. Dirty Claudine Which Door U Come tru. If u r a side chick when he was alive please stay in your side chick lane in death. U status can’t change in death. Why u a tell shazz now say she call u on messenger for. Stay in u lane. I can’t stand people like you. If you were good people and the man die the woman would have no problem giving the family things. Unu rob unu brother 500 gran and have him a stress a that kill him. Shock kill him can’t believe unu a teef. Worthless set a family.

2. Me have to go catch part I. So far, the person who want gold fi go pay rent is sad. If the wearer neva did how rent did ago pay?

3. I use to see Sharon something see her at party. Or in Peckham and. She alway a big up Bigga and her kids i dont know him to talk to but they were inlove good couple now him dead him family a deal with her a way why him family so greedy and awful a them kill him off poor Sharon affi a argue with them dutty family of bigga it bad Show some respect she a dis dhe a dat but a she bigga choose to be with so respect that dutty family smh

4. As to the one that want gold dont gi her nothing if a war a war she too bright a bigga kids them fi get it so them mother ago keep it di them bigga dutty family wey a fight over dead left should be ashamed dutty peolpe

5. It’s quite upsetting to see grown ppl unable to find a resolution at this very devastating time in all their lives, for me on the outside looking in I will never know the intricate innermost of these relationships, all I would say is the children are what matters in all this. That being said the fighting fractions are all related to these innocent lives. As a mother I would spend my energy and time consoling my kids, I would take my business off social media because 80% are just there to have a front row seat and laugh and the next 20% don’t care. When it’s all said and done the mother will be left to pick up the pieces whether she likes it or not, all the friends who has an opinion now won’t give a rats ass in 6 months from now. How the family choose to share needs to be advocated by a mutual individual without bias, life is such a precious and fragile thing and it’s safe to say no one knows what tomorrow will bring, it’s in everyone’s interest to come to an amicable agreement. As a mother I would make it my priority to remove my children from the hostility and toxicity that is present, and when I’m good and ready with the help of a solicitors advice make provisions where I deem necessary, that’s my thought

6. HIM LIKKY LIKKY MUMA A MONEY SHE A BAWL OVER.
    SHE IS THE ROOT OF ALL THIS COMMOTION.
    SHAZZ DONT GIVE THEM NOTHING. THEM GET ENOUGH ALREADY AND DONT HAVE NOTHING TO SHOW FOR IT.THE MUMA WANT MONEY TO GIVE PASTOR. THE DAUGHTER WANT THE MONEY FE MINE HER MAN. MEK THEM GO TO HELL A DEM NAM AND SQUANDER OF THE MAN MONEY. AND HIM COME AND WANT HIM MONEY. AND NOT ONE OF THEM HAE A DOLLAR TO GIVE HIM. WHAT THEY DO WITH SO MUCH MONEY. GO SEE THEM BANK BOOK TO. THEY COULD OT EVEN BURY BIGGA. THEY ARE JUST ONE SET A DUTY FAMILY.
    DONT GIVE THEM NOTHING, I RATHER EVERYTHING DROP ON THE GROUND BEFORE I GIVE THEM ANYTHING.
    ALL THEM A TALK THEM STILL CANT GIVE ACOUNT FOR THE MAN MONEY.

7. Big pussy gal up top weh a seh Claudine dirty cum use ur tongue and clean har ! Shi nu need to explain nothing to no gal why Shazz nu tell di real story how shi call di man mother after him dead and and cus di woman how har son have woman . If di gal Shazz di that good of a woman why har name nu in nothing, u all need if tell this bitch to stop cuss over dead man and leave good people alone.

8. Bigga did love ar an she did love him dem work hard fi dem tings now him dead unnu a deal with da woman like she a nobody Bigga must vex wa bout him pickney dem unnu a bax food outta dem mouth unnu is a set a devil unnu neva tek enuff before mi friend dead God nah sleep unnu aguh pay fi all di tings unnu a duh

9. Leave the man baby mother alone now man a wah do Unuh so god don’t like ugly I’ve been looking Tru shazzdee pics on ig as I can see the man do really and truly love him baby mother how Unuh do it tho upsetting

10. Nasty claydine and pauline unuh is a set a shit house, unuh caan stop sharon and har kids them from prosper them bless and highly favoured by god plus the good deeds off the father will falliw them. Mi no know weh lick out batty dash weh belly claudine crawl from. Claudine dont mek me put you pan blast. Remember when yuh them catch yuh inna hotel a suck dave hood and yuh ball and beg mi nuffy chat when so how yuh a pass remarks bout sharon an yuh a no more lady than sharon the half of your story has never yet been told. Unuh no have no safe secret fi sharon, pauline big an black an stay bad no bloodclath payline waah wash down wid 10 tub a WD40. Anything weh too black neva good. It no matter how much a bigga money yuh thief yuh still caan look good. Lick out batty pauline yuh husban live a overseas from noah a bill the ark and all when the ark dun mek and pack him still caan send fi yuh all when yuh thief bigga money buy king fish gi him, him still nah file fi yuh. Dwrl weh yuh need fi do a go down a rapid true value go buy a cutlas and a bloodclat and file fi yuh self. Uhuh is a set selfish, unscrupulous, dunce, worthless blood sucking leach. Mi and sharon ago life fi see the whole a unuh.

11. Claudine some suck out sharon and har kids dem batty wid a fine pint stripe straw. It no mek no scene yuh side wid pauline because the money done so you a fren pauline in vain luv. Claudine im sorry your the weakes link, pauline it i was sharon i wouldn’t tek back alex in my pussyclath house him is a white belly bloodclath rat unuh set up the little boi gainst sharon so til him all inna the homan place a malace har and a carry out har house business. Sharon need fi get rid of alex a out har life and the she will finally rid har self of bigga dutty thiefin family dem, unuh is a menace to society

12. From pauline to adris to junior to rena to claudine all hunuh a go a hell in a big tinkin rubish bin. Hunuh hang on pan the man dead leff an no waah give him baby mada hunuh set bloodclath jerms a years now mi know say hunuh a wicked pauline yuh mumma mad me breda because she find out say yuh a breed and ruh carry yuh go dash it weh. Pauline yuh think mi no remember pauline. People mek me tell hunuh boi them set a dutty people yah because pauline a call up the man baby madda name an nah memba say she pauline have and undisclosed amount secret lmfao! Pauline weh breed when she a 13 and har black ugly mumma carry har go dash weh d belly and when she dash weh the belly 2 weeks afta she go catch pauline an mi cousin inna dawn bed a f**k she nearly mad and say she must f((k up mi cousin and 9 days afta mi cousin maddddddd. God nah sleep a distruction a tek hunnuh.adris A yuh next ago dead