MISS PLEASE

I want to report a mix up but I want to keep anominous can’t believe how sucked p** Damian from Brixton bring the big woman that name Nadia go to Jamaica then beat her up down there through him want to go in the junky family Damian a when yu a go start treat people kids good yu suck a lot of pussy till yu breath smell and now yu leave Nadia and start take a drunky it was much better yu stay whit Nadia cause she is very ambitious

5 thoughts on “MISS PLEASE

1. NOOOOOO, I didn’t expect that.
    How dem big ole gal ah mek dem small stick by tump tump tump dem up?
    No Sah,Ms Nadia why yuh never sit on him?

2. But why she’s classing the youth and he’s in her house,sometime people curse the man them but it’s really the female that have the problem.Dudoo boy,Shit?!…Ya’ll got to do better

3. Miss please go work on your self esteem and leave these little boys alone. He could be your son. Imagine he beat out one eye before the Facebook live and you let him come beat out the other eye on Facebook live.

4. Yuh nuh have nuh bredda?, nuh uncle? Him nuh sleep? Yuh fraid fi fuck him a mek him go sleep n den beat up him bloodclaaat inna him sleep an run if yuh fraid. Ano nuh baby lick doe, yuh affi knock out di pussyhole. Yuh nuh cook? Yuh nuh have nuh frying pan? Di heavy one? A two black yiy dat yuh have pan di ppl dem live miss? No sah mi nuh waah duh nuh seerus laugh cause mi tek dem tings deh seerus yuh fuck. Mek mi lowe yuh cause yuh look all older dan him an probably like all yuh lick dem suh mek mi kibba cause some a unnu gal get turned on by dat shit suh…..