MATE, HE IS NOT LEAVING,WIFE HE IS NOT LEAVING……..

Good day met

This stay bad baby wrestler only good fi walk and take ppl man and har hole condemn and can’t hold nuh a dem.

She hide and a take my friend husband and want to talk up to the lady and from her up.But the man don’t want her rotten p** Keisha he will not lef his wife for you. You want to **k off all the man dem in the barber shop in hearne hill and f***k the lady husband with yuh miserable hole.

You and your 2 best friend call the woman phone and tell her about the affair but the woman man won’t leave her they have been through a lot and you won’t come and mash up their loving family.
Even when you have a child for him you still won’t inherit nothing from his family.you need to stop trying to break up a happy home

14 thoughts on “MATE, HE IS NOT LEAVING,WIFE HE IS NOT LEAVING……..

1. Happy home mi bombo di time u deh yah a chat phuckery, u tell u friend fi go check har hole because har husband nuh hab no koki principle…. just dashing it all over without protection

2. Misty you are a low down motherf**ker yuh kick out friend because you say she f**k bling big pussy misty bling don’t want you germs you mash up yuh home fi a man weh walk an f**k everybody. You think bling really want you man hoe bling walk an f**k anything once it has two feet gal your husband put out your naked picture oh my f**king God it’s a f**king disgrace Mitsy you pussy clean an nice but your breast look like river stone

3. Obviously men love her, uno women love cuss other female bout man eeh. Some a uno man quick fi tek other females too. Sender u goodly a tek people man too, or if u have a man him goodly a look this girl too. Sender u lame stop cuss women n go contain u men or man.

4. No this is Keisha from hearne hill she a take a respectable lady in the community husband name broady they ship is called “Minas”

5. Sender move you dutty bloodclaat bout the gal a f**k out barber shop a you big heavy foot fren tell you fe send in the gal she supposed to teck the man him want har Karen know har husband cocky nuh stable if it wasn’t Keisha a would a somebody else an number one the school children in England know Keisha nuh walk wid har pussy pon har hand like you f**k out sender low the bloodclaat an go sort ur problem wid the married man weh u teck

6. Hey big dutty stay bad woman Karen weh u a teck set pon me fren fah the time weh u a put har up pon met u go learn fe sidung pon cocky An stop Work obeah fe keep the man weh younger than u dats why him always a f**k but a left sell f**k Pricilla fe fix u an f*k him weh from u

7. Keisha is a old whore she needs to sort har life out and stop tek married man that why bade crosis a follow har everyday she and someone vex

8. Why the lady is not complaining sound like is another side chick getting upset. Broady is a low life him sneaky look every body under him wife nose. If him wife left him them gal better can mind him because she taking everything. Broady ful up unuh head with lies.