HIGHROLLER DEM SEH HEF YUH REACH BACK

Dis ah the one Kevin British Highroller What sing the silicone song
Him sah him ah roll high but him ah roll low all now no one can see him I wonder if him reach back from Newcastle yet looool

16 thoughts on “HIGHROLLER DEM SEH HEF YUH REACH BACK

1. PROMOTION!!!!!!!!!!!!!!!! That song sounds hella crappy kmft unnu go siddung or try farming n leave dem tings to ppl with kmft agen cho

2. Looool him ah sing bout fake breast batty belly and the gal him use to f**k shape bad with her long fake breast no batty forever Ah wore cheap clothes so him have no right fi sing bout surgery and him so hype with no money and she look like shit all him friend laugh after him no man ah wah dis Jesus fadda best thing him do is stay in Newcastle looooool

3. Song sound already mi see him him nah hide he was at lucky women dance the other day ah jump up and dwn Pon the mic him did dj bout the Pinkwall but he need to leave the dj thing to the young boys cos him to old fi it

4. Looooool Kevin is a mad Man U lot stay there he’s not hiding he was at buju dance lady Charlotte the gal me see him with don’t have fake breast she a young girl so stop tell lie Pon the man u know how long this song out for its old now tall up music life done all him need to leave it all now him can’t buss all him do is move from crew to crew looking to buss

5. dwl no sah…these idiots. If unuh fool one more time bout unuh a glorify surgery that can make u sick, die, leave scars and have to replace every ten years. When u in the hospital play da one ya…silicone breast betta than the rest! Clowns.

6. I think ppl are entitle to listen to what ever they want to listen inna dem car ah dem work hard an buy it I rock anything I want in my car its mine if him dont like him own song too bad dats not my problem to be worried about!

7. Suck pussy Kevin go Sid down u and no lady Charlotte no deh no body no want u a lucky U a try follower and Buju have fi a mine u Go sid down u broke no rass u no c tash have ur secret dats why u no stop walk a chat the gal u freaky no rass wid u dead cocky old mad bwoy go sleep and no wake up a way do some idiot

8. looool u don’t have no sense nobody Neva sah him dah with Charlotte everybody know that’s lucky women Kevin f**k bear gal funny no 1 don’t want him but him always with him women ur just bad mind so wat if him a freak wat true him not freaking u everybody know Tash is a dutty dog that walk f**k suck

9. Why are ppl so bad mind I like the song leave the artist you guys never wanna see ppl shine u know how much ppl sing bout shit big up Kevin British u must be doing allot for ppl to come on here and talk shit loool