BAD BRITISH PPLS

0 thoughts on “BAD BRITISH PPLS

1. Ida the great make the pink wall mi ago dead to clath you know say this girl ya walk and make more war than bush . And all she use to have going fi her was a nice shape but all that gone now .

2. It’s about time this dirty dog reached pinkwall. Let me tell you about this disgusting mongrel dog. This girl will be smiling in your face whilst she be fu**ing your man. Ask her where her two son’s are? There walking up and down in Jamaica with no shoe’s on their feet while this bitch is living ‘large’ Fuc**** disgusting. Pure war this bi*** cause in Nottingham . The handicap needs to be put down by the Rspca. They put dog’s to sleep all the time. Take over now my girl… kill this stinking bitch

3. Leave de rass girl met de gal shape good mi want her naah lie, pass thru Nottingham n see her n mi affi a sing all wen ten man go deh mi still waan mek eleven a bad mind a kill dem Hyda mi a cheer fi yuh. A de yute u buck inna town this memba!

4. Met dem fi go weh an low Di gal…all a dem badmind Di gal fi her shape….low Di blood..c..t gal mek she tek who she want. Bet is a hater a do up di girl. Mi and dis girl a no fren…but mi ever admire Di way she present herself…ever sexy. Mad dem my girl…. suh Met…a wah da creature deh pon Di side fa? Come ya Lord if u no busy? A comparison….rass bwoy..dem ya ppl ya no f..ck. But like Rasta one Mi a pull fi Ida to….Gal look good. Mi no like da pic deh…a Di wus one a her dat mi see…pic no do her no justice.